Bebelusi de iulie-august 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Monai, atunci cand ai o rsponsabilitate atat de mare faptul ca "esti om"nu te scuza de greseala...e inadmisibil...

Cunosc situatiile...din cauza unei erori medicale am avut si eu de patimit un timp indelungat, din cauza unui diagnostic gresit mi-am pierdut bunicul...

Daca exerciti o profesie fa-o cu maximum de atentie si daruire sau nu o mai fa deloc...sunt meserii in care jumatatile de masura sunt fatale...si tocmai de aia inadmisibile...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

anis, la varsta asta e posibil ca bebe sa nu mai vrea sa suga in pozitia obisnuita, deci tu in fotoliu sau scaun si cu bebe in brate. Incearca sa ii dai cand esti culcata sua semiculcata. Nu te panica, eu cred ca e ceva trecator iar faptul ca suge din biberon spune doar ca ai deja fata mare

O, Doamne, ce mai tragedie si cu AndreeaC si puiul drag Maria pe care l-a adus pe lume si l-a lasat singur! Odihneste-te in pace si vegheaz de acolo, de sus, destinul copilasului tau mult dorit!

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Joker, departe de mine gandul ca e admisibila greseala medicala, dar din pacate este o realitate si nu ai ce face. Nu cred ca exista medic care sa nu fii ratat ceva in cariera lui, sa fim seriosi. Si nu vorbeam de medicii incompetenti, ci de cei cu daruire, dar la care li se intampla asa ceva, pentru ca nu cred ca ei sunt scutiti de erori, oricat de talentati ar fi.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

salut,fetelor!
azi i-am dat prima oara branzica din ca lactic,i-am amestecat-o cu banana si tare i-a placut,dimineatza a supt O ORA asa ca sunt tare fericita,se pare ca incep sa produca mai bine...sa vedem si dupa masa...
simona e buna ideea cu pusul pe jos,sa stii ca am sa incerc si eu dupa ce se trezeste,ca pe pat tot incerca si el saracutzul dar nu izbuteste,in mod sigur din cauza ca e moale...sa vedem...
...asa m-am gandit si eu - sa-i pun putzina sare in legume ca chiar nu au nici un gustnici nu ma mir ca nu ii plac,nici eu n-as manca fara sare...

mamicilor de baietzei am si io o intrebare: voi tragetzi pielicica la cocosel cand ii facetzi toaleta,nu ma refer la decalotare,ci daca curatzatzi acolo,sub pielicica?

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by joker

Stie cineva cum am putea lua legatura cu micuta Maria??

de ce nu vorbesti cu GANDACELU , am intzeles ca a fost colega de serviciu cu ANDREEA si tzine legatura cu familia ei
p.s. tare mi-ar place sa vad si eu poze cu micutza Maria

Anca &Alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Joker- mult succes! Sper sa reusiti! Despre Andreea- nu exista clar undeva scris ce s-a intamplat. Se pare ca a fost embolie amniotica, din cauza eclampsiei, s-au spart niste vase de sange si s-a varsat lichidul amniotic in sange si i s-a facut cezariana de urgenta ca sa salveze fetita. Nu se stie decat ce ne-a zis gandacelul, care a auzit si ea de la colege. Oricum, mare pacat, si dupa simptomele pe care le-a avut eu cred ca putea fi evitat acest lucru daca i se facea cezariana in mom primei sangerari!

Ema.nu.ela- am inteles. Dar ata sa iti fie invatatura de mine si sa te duci la cea particulara chiar si pt o raceala, ca dupa cum vezi....eu cred ca e si lipsa de interes, pt ca nu prea imi vine sa cred ca toti pediatrii de cartier sunt prosti, sunt numai neinteresati! Am o prietena in aceeasi sit cu tine, dar ea ii da si bani cand se duce si tot degeaba! Sanatate multa!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetelor!

De ieri am vrut sa intru sa va dam vesti despre noi dar mi-a sarit in ochi anuntul cu Andreea C si m-am intristat f tare. Nici nu vreau sa-mi imaginez cata durere si disperare exista in familia lor.
Sper ca Mariuca sa creasca fericita, sanatoasa si echilibrata, aceasta nenorocire sa nu-i umbreasca intreaga viata.

Trimiteti-mi si mie, va rog, un pm cu progedura - daca strangeti bani, ca nu prea am timp sa citesc tot ce scrieti.

Alta data cand am vrut sa va scriu erati la sb cu moartea lui Matei, iar m-am blocatt si n-am putut sa scriu...mai ales ca e nascut in aceeasi zi cu Matei al meu si au si acelasi nume. Mereu o sa-mi amintesc de el si o sa ma rog pt sufletzelul lui

Sunt f tulburata de evenimentele astea...

Starchi&Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Joker- felicitari iedului vorbaret!

Monai- din pacate asa este. Ma uitam si la "nasterea pe glob" si "Medici de care sa te feresti" cate opinii pro si contra sunt! Eu sunt super incantata de medicul meu, am avut o nastere f usoara (chiar daca a fost cezariana mi-am revenit f f repede, m-am simtit bine si nu am avut nici o complicatie) si pot spune ca mi-a salvat copilul cand era in burta! (Dr Badea Iulian imi daduse sa fac injectii in burta cu clexan, care subtiaza sangele, fara sa il intereseze ca mie deja imi sangerau gingiile si ca sangele meu era subtire deja!) iar dr meu mi-a interzis sa le fac. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca nu-l ascultam. Pe scurt, cum mi-a spus el, putea avea loc o hemoragie spontana, in care cel mai fericit caz ar fi fost sa pierd numai copilul! Si in plus pe ac medicament, desi la sp fundeni e f rec, la fel ca si de dr Badea, scrie clar si mare ca nu se fol in per sarcinii sau alaptarii! Si cu toate astea sunt convinsa ca pe undeva exista si o femeie care nu este multumita de el sau poate are amintiri neplacute in privinta lui. Nu se poate ca cineva sa fie zeu 24 din 24 de ore. Dar iarasi din pacate, sunt oameni care platesc cu viata pt aceste greseli. Acum nu putem decat sa ne rugam pt Andreea si pt fetita ei, Maria! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si mamica ei sa o vegheze de acolo de sus!

Mergi la inceput

Joker si Monai- imi pare rau pt pierderile voastre! Dumnezeu sa-i odihneasca!

Anca- succes si voua, speram sa reusiti! Si felicitari pr papica! Eu intotdeauna desfaceam pielicica sa-l spal, e f imp sa nu se stranga mizerie acolo ca se poate infecta. Eu am tot tras pana am desfacut-o de tot! Pupici si succes!

Ca tot veni vb de asta sa stiti ca noi nea-m revenit complet! Nu ne mai ustura, si arata f bine! Multumim celor care s-au gandit la noi! Si cele care sunteti sau veti fin in aceeasi sit aveti mare grija ca se lipeste la loc repede! Eu l-am spalat aseara si l-am uns si dimineata era putin lipita dar s-a desfacut usor si fara durere.

Starchi- nu te mai gandi negativ, tb sa trecem peste asta, iar Monicutz, desi e f greu pt ea, e imp sa fie optimista, pt ca vedeti ca se poate si mai rau, si sa o ia cu incredere de la inceput! Si dumnezeu sa o ajute sa aiba un copilas sanatos si fericit! Eu am o prietena care acum 2 ani a fost insarcinata si a fost op de urgenta (cezariana) din motiv de preeclamsie, dar bb a murit la nastere insa ea e f bine (deasta tot insist ca se putea evita tragedia) iar acum are o fetita sanatoasa, in varsta de 3 luni, finuta mea! Sa fiti sanatosi si fericiti! Bani inca nu se strang, desi s-au vehiculat pe acolo niste conturi si adrese, pt ca nu se stie inca daca familia ar fi de acord, ei nestiind ca am fost si noi anuntate. Mai anuntam daca e cazul.

Va pup si vb mai tarziu, mergem si noi afara ca e tare frumos! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Sa va dam si vesti despre noi...

Matei are inca DOI DINTISORI, cei de sus, e un adevarat iepuras
Se impaca f bine cu bona, e vesel, mancacios (atat cat poate un slabanog ca el sa fie )

Iar mami a slabit 5 kg , nu de stie inca din ce cauza, de la cura de slabire, de dorul lui Matei, din cauza serv. sau a condusului (ca mai nou sunt soferitza)Si nu pot sa va spun cat stres e pe capul meu cu condusul in Bucuresti iarna, noaptea si la ore de varf.Iar mersu' ca mersu', ca m-am mai obisnuit, da parcarea laterala intre 2 masini si iesirea dintre ele, imi tulbura si mai aprig neuronul.

La serv. am foarte mult de lucru, ma macina dorul de copil - mai ales pe la ora pranzului - si nimeni nu ma intreaba daca vreau sa plec macar la sf progr., nu zic mai devreme...

Chiar daca mi-e ff greu, as fi vrut sa va scriu totusi intr-un ton mai vesel, nu cred ca am reusit, nu prea mai fac fata vestilor proaste...

sper ca data viitoare cand o sa intru pe DC, sa gasesc mai multa veselie.

Va urez sanatate multa, copii sanatosi si veseli,

Cu mare drag si prietenie,

Starchi&Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photosi &Matei

Mergi la inceput