Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)
Raspunsuri - Pagina 4
aramona spune:
...Eiii, la asha cavaler si asha urari, pot fi toate stangaciile si dreptaciile din lume!!! 
Multumesc inca o data pentru felicitari! VA astept si pe voi in club...HAideti...nu va lasati nazdravanii singuri!!!
Pupicei si mai intram...PAcat ca am timpul atat de limitat!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
dadi_t spune:
Salutici iubitele!
Ne-am intors de la Brasov..am avut parte de vreme frumoasa si parte de zapada...Escapada adurat putin(3 zile) dar se cerea sarbatorit evenimentul: 10 ani de casnicie !
Ghiulten, bine ai venit si in mica noastra <gasca>! Sincera sa fiu nici nu am realizat cat de apropiate de varsta sunt Bibi si Ayla.
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat zilele acestea!
-
Andrei -Adlemi
-
Amos-Daniel -Saphir
-
Tiberiu -Misilicu
-
Raina-Danutza
-
Otilia -Carmens
-
Diana Alexia
-anabordea
-
Alexandru -roxana-rodica
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
happymumy spune:
Da Tania , nici eu nu mi-am dat seama pina ce nu am intrat si pe topicul asta!
La multi ani tuturor bebicilor aniversati!
Ma faceti sa ma simt un pic...! Aveti niste bebici asa de mari!Se pune daca a mea este fetita? Ca puiuta mea nu are decit 12 kilograme, dar e si mai micuta de statura, ca nu are cu cine semana inalta.La ce inaltime au copiii vostrii atitea kilograme?
Pupici tuturor! Si pentru maine, uram si noi tuturor mamicilor si burticilor La multi ani si o primavara frumoasa in suflete!
Happymumy si Ayla(15.01.2004)
poze noi
http://community.webshots.com/user/HappyMumy 
firutza spune:
Bun venit,Ayla!
La multi ani,fetite dulci si mamici frumoase!Edi va pupiceste
,si va daruieste un globulet ...legat cu snur rosssuuu!...ghioceii ,sarmanii, pot fi doar virtuali!
Multumesc pt.raspunsuri,in legatura cu kg.,de masurat nu l-am mai masurat de mult timp dar am sa verific.Tati ma zapaceste ca i-ar fi placut sa fie mai durduliu...Edi nu-i un mancacios dar nici nu ma tin cu papa dupa el,eu zic ca-i in grafic!si am vazut ca nu-i singurul cu 13 kg.
....cam atat,somn usor!
Dalia&Edi
Andra28 spune:
Dragele mele,
Alexandru cel nazdravan va ureaza voua si fetitelor voastre o primavara frumoasa si calduroasa si va daruieste cate un buchetel de ghiocei legati cu snurulet de martisor.
Eu chiar ma bucuram ieri cand a inceput sa ninga, dar nu doream chiar asa, viscol si frig. Ma bucuram ca il pot scoate pe Alexandru afara sa ne jucamcu zapada, dar.....
In rest, va pot spune ca si el a intrat in perioada crizelor de plans si nervisori daca nu i se da ceea ce cere si am adoptat tactica nebagarii in seama. Mai plange putin si apoi uita, se ia cu altceva.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Helen spune:
Va salutam si noi! Asa rau imi pare ca nu am timp sa scriu, de citit mai reusesc ...
Felicitari viitoarelor mamici cu al doilea bebe!!! asa va invidiez dar deocamdata eu nu ma simt in stare.... dar asa as vrea si o fetita!!!
Cosmin e bine, l-am catarit si eu aseara si masurat ca tot am vazut ca era in discutie aspectul... cred ca e binisor: are 14,300 kg si 91 cm...se pare ca numai 10 cm a crescut in ultimul an... Nu este dolofan dar e a tare puternic. Nu se omaoara el cu mancatul dar mananca zic eu bine ptr ca satu si eu si soacra-mea pe capul lui... adica incet dar sigur... E f pofticios dar mai mult gusta nu mananca...
Ca si ai vostri copii si Cosmin face numai nazbatii dar nu este un copil neatent, are grija pe unde se arunca si pe unde fuge dar tot o mai ia in freza. Este totusi destul de cuminte zic eu.... nu este f zvapaiat si este asculatator intr-o oarecare masura... adica nu sparge si darma tot si mereu, doar uneori... Stie ce nu este voie sa faca si in general nu prea face dar sunt si exceptii bineinteles.
Cu vorbitul suntem inca in urma... nu leaga decat maxim doua cuvinte si destul de rar. Vorbeste stalcit rau. In plus numai cuvintele simple le zice intregi si corect, in rest doar ultimele doau silabe din cuvinte. Daca il atrag atentia le mai spune si corect daca are chef dar doar atunci cand ii spun eu, apoi tot cum stie el zice... Toata ziua ne da oriduine: dute, haide, pleaca, jos, sus, colo, taci.... un cuvant si cu degetul arata clar unde si ce trebuie sa executi... sef inascut! :)
Cam atat acum ca sunt la serviciu si am mult de lucru..
V-am pupat,
buli spune:
a venit primavara ! sa fiti iubite 
la Iasi ninge de aseara ca la balamuc.
www.marisha.net/other/amulet2.jpg" target="_blank">martisor

layla spune:
Un ghicel virtual si din partea noastra!
Sa indraznesc sa intreb fetele din Bucuresti cum ati ajuns aseara acasa?
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
ramonaa spune:
Buna la toata lumea!
In primul rand va doresc o primavara minunata si sa fiti fericite! (trece ea, iarna
)
La multi ani copilasilor care au implinit 2 ani!
Happymummy bine ai venit printre noi. Si baietelul meu este nascut pe 15.01.2004. Este un nazdravan si jumatate.
Referitor la inaltime si greutate, Robert are 87cm si 13,2kg. El a fost micut de la nastere si nici noi nu suntem foarte inalti. Cum spunea si Helen este puternic. Toata ziua ii merge gurita. Multe le spune inca in limba lui si nu vrea sa invete poezii. Odine ne da si noua, dute,hai, adu. Intr-o noapte m-a fugarit din pat (doarme cu noi) dute, dute si plangea de mama focului. Pana nu am plecat nu s-a linistit. Dupa ce m-am intors ma strangea la piept sa nu cumva sa ma piarda.
Si acum, spre final, sa ma laud si eu
ne-am luat Logan diesel!!!
Ieri l-am adus acasa si am facut ture in oras cu el. Sunt foarte bucuroasa. Acum sa ne mearga bine si sa putem sa-l platim pana la capat.
Mai vorbim noi. 
Ramonaa si Robert (15.01.2004)