Mamici casnice (10)
Raspunsuri - Pagina 8
impreuna spune:
Cami da-i bataie mama cu contul comun, fa-l tu ca ai experienta:) Daca merge varianta asta e ok, daca nu, ramanem la cea de rezerva. Si asa ne putem face si un album comun, faci o adresa de yahoo cu care inregistrezi si contul si avem si album. E ok?
Dana las ca nu te-ai culcat o data cu gainile, mai degraba o data cu mine:)
Ralucule ce frumos ai povestit, parca m-as fi uitat la film:)
Da pe mine ma deprima povestile astea triste.
Fetelor da multe sunteti plecate prin strainataturi, cum de v-ati dus?
Stiu ca Daniela dupa sotz, Cami a dus-o politia... :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Fetelor da multe sunteti plecate prin strainataturi, cum de v-ati dus?
Stiu ca Daniela dupa sotz, Cami a dus-o politia... :)
asa e flavia, hai mey si noi peste hotare ca cica e bine.
pe noi chiar ne bate gindul asta, serios. da' tre' sa gasim locuri de munca.
alexa & fam
symaco spune:
neatza fetele!
aseara luasem o tableta de linistire si cred ca m-au luat efectele adverse...ma luat cu tremurat nasol din toate incheieturile,inima imi batea parca as fi facut 10 ture de stadion,mi se impleticea limba in gura tare ciudat si ma impiedica sa scot cuvinte pe intelesul sotului!al meu sot era panicat la maxim,nu stia incotro sa o ia si ce sa-mi faca,intr-un final m-am linistit si am decis sa nu mai iau pastilutele...imediat merg la medic sa-i cer socoteala!
pastilele erau pt linistirea puiutei,burta mi se incordase si miscarile fetitei nu mai erau comice ci dureroase....,a avut efect de linistire asupra puiutei,dar mie mi-a declansat o nelinistire totala!offf,bine ca deocamdata e ok!medicul zicea ca cel putzin o saptamana trebuie sa mai stea in burtica,obligatoriu!!!asa ca luam repaus atat cat se poate,in we trebuie sa merg la munca,asta ar mai fi hopul ce tre sa il sarim!
mi-a´´interzis´´sa o mai iau pe sybille in brate,cosul de rufe sa nu-l mai car si chestii care au peste 5-6kg!
ralucutza avem 33 de saptamani,e o puiutza miscatoare care se va numi Anastasia.pana acum totul a decurs normal...
curios e ca si cu sybille cam aceasi patanie,prin luna a 7-a am facut putzin mai mult efort(am ridicat o cutie de carton cu cateva haine inauntru)si am aterizat in spital cu contractii...luat pastile si m-am linistit!
merg pana la medic sa vedem ce cu pastilutele(Partusisten)+sa luam un sirop pt sybille,intram in we si mai bine avem ceva in casa in caz ca se ingroasa gluma cu tusea!
un we frumos sa aveti cu vreme buna,nu stiu daca ajung sa intru mai incolo
mihaela amalia spune:
fetelor, da' nu aveti stare deloc, va mananca la tastatura nu gluma, am avut de citiiiiit...
Eu am chiulit cateva ore ca am fost plecata sa imi recuperez sania , ca vad ca nu se mai da dusa iarna asta..si culmea ar fi ca tocmai acuma sa inceapa sa ploua(ca asa au anuntat astia la meteo)...se duce naibii plimbarile noastre cu saniuta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Alina ba eu nu ma gandesc sa o iau din loc, imi place in Ro:)
Anul trecut aveam un contract pt UK pe 5 ani, impreuna cu inca 2 colegi de servici, dar eu am fost singura care n-am avut chef:) Mi-a fost groaza sa plec, asa ca s-au dus doar ei 2. Partea buna e ca duceau si familia, da nu stiu de ce nu-mi surade ideea sa plec, poate sunt prea comoda :)
symaco nu mai lua pastilele cu pricina. Ca daca tu nu esti linistita, cum sa fie puiuta? Ma indoiesc ca ar avea un efect bun si asupra ei. Bine ca mai ai un wk de lucru si apoi casnica de voie:) Io cred ca mai ai de asteptat, poate se linistesc treburile si Anastasia sta in burtica atata cat e nevoie. Sa ne spui in caz ca o fi mai repede venimentul.
Odihna placuta si ai mare grija de tine
impreuna spune:
Miha si eu m-am saturat de zapada, desi n-am apucat anul asta sa merg nici macar la sanius. Dar vreau sa vina primavara, nu mai pot, abia astept.
Si atunci o sa plec de acasa, deja mi-am facut planuri si am primit si aprobarea barbatului, care e vitala :)
andora spune:
Valeu fetili mie-mi dati statut de observator ca nu pot sa ma tin dupa voi. Fiica-mea a adormit la 00.30 azi noapte (cu somn de doar 10 min ieri dar scos afara doar 1,30h) prin urmare dreptul meu de net s-a sistat. Acum scriu un cuvant pe minut.
Mai eu nu va mai raspund separat ca ma ofticatiu cu atata spor.
Symaco tie iti urez din tot sufletelul linisteeee multa, odihna si mai multa si Sybille cuminte
M-ati omorat cu pantaloni (ma eu cre c-as arata in ei nu ca Pinocchio ci ca balena care l-a inghitit), cu povesti, singura chestie concreta pe care pot s-o zic e ca sunt de acord cu ce listute propuneti, cine face contu' pana la urma?
Eu ma dau batuta si inchei aici, am de strans dupa gogoasa devastatoare, va pup duuulce pe toate!!!!!!!!!!!!!
Uitai: Fanna bun venit aici la noi! Hehe mai zi-ne despre tine!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
Meyyyy Flavia ce faci tu????Fugi de acasa cu aprobarea colegului????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Symaco, lasa mama pastilele, mai bine repaos total.
Eu cit am fost insarcinata, n-am facut aproape nimic, asta dupa luna a 4-a cind m-am trezit toata uda, aveam ciclu in toata regula, mi-a recomandat doctorul repaos dar... de frica, nu am mai facut aproape nimic pina am nascut. Cred ca frica a fost mai mare pentru ca in 2003, mutind fotoliile prin casa am pierdut o sarcina, asha ca atunci am crezut ca innebunesc, itzi dai seama ca nici sotzul nu ma lasa sa fac nimic, asta pentru a avea acum o mindretze de fata, smechera foc.
Flavia unde pleci mami ca vin si eu. Deja barbatu' s-a laudat ca miine sta cu fata si eu sa merg sa casc gura prin magazine, dar credetzi ca ma lasa inima sa plec de nebuna fara kupil ?!
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
impreuna spune:
Pai da mai fetelo,r cum s anu plec daca in afara de copil n-am alte obligatii, cum ar fi servici?:)
Vreau sa profit la maxim de timpul asta, ca dupa aia incepe alta distractie si tot asa.
Ma simt ca in vacanta:)
Acuma e si Sara mi mare, adica incep sa ma inteleg cu ea si mi-e mai usor sa o car dupa mine.
Asa ca ... go for it!