Mamici casnice (10)
Raspunsuri - Pagina 7
diadaniela spune:
Cami ,nu se mai poarta ,mai,buricul la vedere!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ralucule spune:
cu ce bei v-am dat pe spate?
am scris si eu ce am invatat la scoala... era obligatoriu sa invatam , ca doar era profil bilingv....
am uitat, avem si poze, doar sa le gasiti .... la semnatura vedeti voi cautati
hai ca imi cad ochii in gura deja
pupi
Ralucule 1 Iulie '78 si Tris 7 Octombrie'04
ange spune:
ralucule,frumos.Sa fi sanatoasa si bebe deasemenea.
gegea,am inteles cu contul.ti se pare greupoate nu am explicat eu cum trebuie.dar o lasam moarta.Eu,aici pe forum sunt activa si la o alta "gasca" de mamici.Acolo avem cont comun de 3 ani de zile si functioneaza de minuneIn fine.
Flavia,pantalonasii cred ca te avantajeaza mai.Tocmai pt. ca esti slaba.Nu?
alexa si mami,ce sa va dau ma pe spate?!cu ce?! cu kg mele poate:)))
mie-mi place moda,imi plac tinerele imbracate fain,curat si cu bun gust.
Deasta sunt curioasa sa aflu ce e nou in Ro.
Pantaloni deia sper sa gasesc si la vara aici inca nu au aparut
Dana,vise placute
c.
raalucutza spune:
SYMACO IMI PARE RAU SA VAD CA NU TE SIMTI BINE!cate saptamanii ai??ce bebel ai??cum se dezvolta?si mai stai si linistita ca au medicii astia un fel de a exagera!linisteste-te si fii optimista si roaga-te pt tine si bebelul tau si ai sa vezi ca totul va fii bine!ALEXA SI MAMI multumesc pt aprecieri!RALUCULE PANTALONII 3/4 se poarta dintotdeauna!nu cred ca e careva care sa nu aiba pe acasa o pereche!asta nu inseamna ca de 2 ani se tot poarta!toamna trecuta si iarna-doar dec-a fost iar sezonul lor!nebunie mare,mare nebunie!nu aveai loc de ei in magazine!daca vroiai niste pantaloni normali nu gaseai!si mie chiar imi trebuiau tinand cont de faptul ca ma faceam"mare"!
RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
RALUCULE cat despre provenienta numelui TRISTAN m-ai dat pe spate!ai povestit cu inflacarare din sufletul unei mamici fericite!
RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
impreuna spune:
Of, am scris si eu un mesaj lung si nu stiu pe ce a apasat Sara si s-a dus...
Da revin mai tarziu, ideea era sa trec sa va salut, mi-au placut povestile voastre
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
cami ,de unde ai stiut ma ca iar m-am culcat odata cu gainile?
Se culca fiica-me tarziu si dupa ce adoarme eu nu mai am energie sa cobor din pat.Sa inteleg ca iar a fost distractie aseara?
Symaco ,o sa fie bineStai linistita si odihneste-te!
Mamaaa,Ralucelor,ce va confund!
Cami ,daca zici ca e ok cu contul ala comun, go 4 it.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
'neata!
ralucule, era de bine mama ce am zis! are dreptate raalucutza.
pup, revin.
alexa & fam
Danelutza spune:
Buna dimineatza si o zi buna.
Revenim mai tirziu, am trecut doar sa va salut si sa va invit la o cafea..., ca dupa beuturile de ieri tre'sa ne trezim.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario