La France (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by lu.more

Buna dimineata!

Bine ai venit, Gabriela, sper sa-ti placa in continuare la noi.

Eu ma chatuii de dimineata, daca-l lasa adminul acolo, o sa scada frecventa pe forum !

Va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

si io ma chatuii, pacat ca nu mai e in prima pagina acu ....

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

bien ai venit gabgabriela. In sfirsit!

Si eu am gasit inca un fel de a pierde vremea!!

Sper sa nu ma chatui prea des , ca e vai de capu meu!

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Fetelor, spuneti-mi va rog daca exista vreun produs cu care sa sterg cariocile de pe linoleu si de pe papusi!! Tocmai m-am enervt ca au mazgalit toata fata a 3 papusi!!

Usile reusesc sa le sterg, tapetul nu ma mai stresez ca oricum o sa ne puna probabil sa il schimbam cind plecam de aici (sau sa platim din garantie) dar restul???

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Alcool modifié (spirt sanitar), alcool la 90°...ar mai fi si gomme magique (ex de la Mr. Propre), dar n-am incercat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mais si, voyons, Chatonel, chatul e tot e in prima pagina, l-au mutat la sfarsit - in partea de jos, ia vezi, poate dai de mine pe acolo!

Al meu se-apuca sa faca clatite. Are el o reteta, cica, acu' a pus preparatul la pastrare in frigider, da' cred ca nu a-nnumarat bine, dac-or iesi 5-6 !!

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Coucou fetele!

Lu - ptr clatite, iti recomand Francine. Au ei un preparat, iti trebuie doar 1/2l de lapte si o lingura de ulei; omogenizezi bine pudra cu laptele si gata! Apoi cu aparatul electric de facut clatite e o placere.

Dia - ma tem ca iti vor opri din garantie. Depinde acum peste cine dai. In orice caz, ei iau in calcul uzura care intervine in mod normal. (semnele de carioca pe de alta parte nu cred ca vor intra in categoria asta).

Oare nu mai vine primavara? M-am saturat de frig.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Lu, ii facem cunostinta cu al meu? Ca el, atunci cind face clatite, mincam (6 persoane) vreo 3 zile...

Mergi la inceput

La mine a nins toata dimineata
De prea optimista ce mi-s, mi-am semanat deja rosiile (in casa), nu va spun cum arata..snifff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

La noi e pimavara azi. Sa vedem cate ore o sa tina.
Dimineata am facut pe gradinarul priceput, mi-am transplantat toti cactusii in ghivece mai mari, sa aiba loc sa se desfasoare, dragii de ei!
Peste o ora iesim "sa dam buna ziua marii", cum a zis Anca,sa profitam de soare. Ne intalnim cu Oana si Seb (si George of course) ca nu ne-am mai vazut de-o vesnicie.
Clatitele, nu le-am vazut la culoare. Poate diseara ?!?
Spiculet, stiu si eu preparatul de la Francine, dar nu cumpar - le fac eu, la asta ma pricep...

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

merci o sa merg sa cumpar azi sa vad ce reusesc sa sterg

Pai tocmai spic de griu ma gindeam ca o sa ne iasa mai ieftin daca ne punem noi inainte de a ne muta sa schimbam tapetul decit sa ne ia ei din garantie.
Ca stiu ce gura au facut cind ne-am mutat in 2004 dintr-un bloc in altul tot la ei si eu eram cu burta la gura gata sa nasc si mi-au spus ca daca nu curat mai bine marginea de jos dintre perete si linoleu o sa fie obligati sa imi ia din garantie. Asa ca am aminat cu citeva ore returnarea cheii si am stat in genunchi pe jos sa frec marginea de ciment.
Asa ca nici nu ma mai gindesc sa le returnam apartamentul (cind o fi sa plecam din Fr) cu operele de arta ale fetelor pe pereti

lu.more n-ai plecat inca sa vedeti marea??

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput