La France (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

O sa intru si eu sa le spun ca eu m-am maritat cu un francez pentru ca o vecina de-a mea caruia i-i cuseam eu garderoba ,prostituata in SOFITEL,mi-a destainuit ca dintre toti clientii pe care-i avea francezii erau de departe cei mai politicosi ,respectuosi si DARNICI la bacsis cind le contracta serviciile........
Aurelia fato esti de coma cu vecina aia a ta!!!
Si io care credeam ca spunea ca-s cei mai tandri , dragastosi si campioni la ... (stii tu... orgasm dupa orgasm, alea-alea... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mai Otilia da si tu esti haioasa !!!
Pai ce o intereseaza pe o "profesionista" daca sint tandri s-au daca dau satisfactie ,ca doar ea nu-i acolo pentru asta pe ea doar banu o intereseaza!
I-ti inchipui ce ar avea de povestit acesti "clienti" despre femeile romince daca nu ar avea tactul ,bunul simt si educatia pe care romincele noastre de pe "eva" le-o reproseaza!!

Faza cu tandretea,atentia ,calanu si satisfactia nu o poate aprecia decit o partera de lunga durata si stabila mey!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Felicitari Ana,iti doresc sanatate si refacere rapida iar lui bebe numai bine!!
Aurelia,tare vecina ta!!!!
Am fost in sfirsit si eu la cinema sa vad filmul "Je vous trouve trés beau"!Mi-a placut ,iar Medeea noastra e de milioane.Sper ca de acum incolo sa vedem din ce in ce mai multe filme cu actori romani.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Aurelia si Otilia, bravos ! Asta mai zic si eu discutie interesanta.

O intrebare : stie cine ceva de Lili din Grenoble ? cind trebuie sa vina barza ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

In primul rand felictari pentru Ana si proaspatul tatic, multa sana tate lui Alexandre si sa aibe noroc in viata!

Trece timpul asta cu o viteza ... Nu apuc sa fac mare lucru din ce-mi propun (de ex sa va mai dau vesti si sa va mai intreb de sanatate). Copii mei vor sa ma mentina in forma asa ca ma alearga de dimineata pana seara ("si tot grasa sunt" citat din mama,aprobata 100% de tata)

Incerc sa renunt la pampersi cu mijlociul (care are 2 ani trecuti bine) si pana acum rezultatele sunt nule! In afara de faptul ca am de spalat...

Am fost si pe discutia despre francezi si mi-am stricat ziua! desi nu a fost chiar o surpriza totala. De craciun eram in ro cu sotul si copii. la un moment dat sotul meu a vrut sa-si cumpere un portofel si dupa ce s-a uitat la mai multe modele a ales unul care nu era cel mai ieftin si vanzatoarea s-a minunat toata! Cum se face ca domnul il vrea pe asta ca francezii sunt f zgarciti?! este de alta origine? a insistat destul de mult spunand ca si-a schimbat parerea (cred ca pt ea era un mare compliment). Imi venea sa-i spun ca eu tot nu mi-a schimbat parerea despre vanzatoarele din ro. Eram cu o prietena care mi-a confirmat ca in general francezi au aceasta reputatie in ro si care in conversatia cu vanzatoarea ii zice: stiti domnul este un om deosebit nu ca toti francezii! O mica precizare prietena in chestiune e o prietena buna, cu care ne intelegem f bine, care nu a iesit niciodata din ro.
Nu stiu daca sa ma mai mir ca fracezii ne trateaza cum ne trateaza!
Traiasca generalizarile! ca doar suntem toti o apa si-un pamant!

Hai ca sper ca nu v-am stricat si voua cheful pe ziua de azi! Ca doar noi stim ce frumosi, desptepti, galanti, super amanti avem de barbati!!! Ca sa nu mai vorbim despre noi care sunt atat de aproape de perfectiune ca mi-e f greu sa ne gasesc cel mai mic cusur.
In concluzie: "la bave du crapeau ne touche pas la blanche colombe!"

didita

Mergi la inceput

Bonjour,les filles!
Ma depesesc si io sa va citesc caci acasa n-am plus internet (au cazut in pana 9telec)!!
CORINA ma bucur ca ti-a placut filmul si ca ai putut sa te duci sa-l vezi!
Si eu am ramas cu o amintire placuta ......placuta!!
DIDITA nu ma mira deloc ,nica ,si eu i-mi sparg capul cu ai mei "cousinii si cousine" sa-i fac sa inteleaga ca nu findca sint zgirciti asteapta francezii restul o centima la magazin ci pentru ca asa-i cultura ,mentalitatea si NORMAL in franta .......
I-mi sparg capul sa le explic ca, chiar daca al meu barbat munceste pe 2000€ pe luna tot trebuie sa facem economii la toate ca sa trecem luna cu bine,istorie imposbil de inchipuit pentru ei !!!
Cum adica sa faci economii cind cistigi asa un sac de bani????
Asta-i de neinchipuit la ei acolo in tara si sint sigura ca pe la colturi i-si imagineaza ca si eu am devenit "la fel de zgircita " ca si berbatu meu!!!!

Pina nu vor trai si ei un an doi afara nu vor putea intelege ,cei care deja sint prin italia si prin spania de ceva timp cam au simtit si ei ce si cum ,cei ramasi acasa insa!!
vai de capul meu !!!!

Mergi la inceput

De ieri de cind am citit ca AndreeaC nu mai este ,m-am dat peste cap !!
Deja ca oricit as vrea eu , ideea mortii si pierderii celor dragi mie nu o pot accepta ca "NORMAL" ,atunci cind este vorba despre cuplul mama-prunc sint si mai optuza!!!
Ma scoate din tot calmul si starea mea de equilibru.
Gasesc azi pe masa lucrarea de diploma revenita de la corectat (plina de schimbari de facut bineinteles) si citind remarca profei de la sfirsit i-mi vine sa o arunc la gunoi si sa dau o raita prin cimitir sa ma linistesc!!!
Bine ca maîtresse de stage si-a luat liber pina luni si sint singura caci nu mai i-mi arde sa fac nika'
La ce bun?
Pentru ce?
Cum a fost posibil ca fatuca aia in perfecta stare de sanatate ,cu o sarcina dusa bine si care nu mai tirziu de miercuri 15 feb vorbea linistita despre lucrurile pe care si le-a pregatit pentru spital ,sa plece in mormint doua zile mai tirziu???
Raspunsuri or fi destule numa ca pe mine nu ma multumesc si nici nu ma ajuta sa-mi calmez revolta............
Iar in momente de genul acesta tare mi-e greu sa ma abtin si sa nu zic :Cum Doamne ai permis asa ceva?
Nici nu va inchipuiti cu ce privire mi-am urcat azi copilul in autocar sa plece in centru de loisir............
O sa ziceti ca m-am tacanit ,poate ca- aveti dreptate insa nu puteam sa intru dimineata aici sa-mi ascund toate aceste simtiri si sa va povestesc senina despre altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Ai dreptate Aura,si pe mine m-a cam dat peste cap povestea asta!De simbata cind am citit numai la asta m-am gindit.

Stiati ca nu mai putem vorbi in ro cu tarif local? Incerc azi de dimineata pe telerabais si cica in ro cu 9 centime minutul!!!! Mama lor,nu puteau sa il mai lase?
Bun,mi-am varsat naduful,va pup si ma duc sa telefonez cu 9 centime pe minut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si eu sunt data peste cap de povestea asta... E greu de inteles cum se poate intimpla asa ceva. In astfel de situatii realizam cit este viata de efemera si cit de nesigur este totul...

Corina, am cautat cu robotel si mi-a dat cele mai bune tarife cu România: telerabais si "les minutes". Incearca cu al doilea (ca primul zici ca nu merge), n° este 0811 60 00 10 (tarif 1,4 cts/ minut) si zi-ne si noua daca merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Eu nici nu incerc sa inteleg, nestiute sint caile Domnului...
Auras, mai ai mult pina termini??

Mergi la inceput