La France (49)
Raspunsuri - Pagina 15
dia_codat spune:
Merci emoison am fost acum la Leader si am gasit si Creme liquide si amidon.
Cu amidonul a fost mai dificil ca am intrebat si s-a uitat tipa la mine cu o mutra...
mi-a aratat ca au Creme de mais dar de Amidon de mais nu a auzit.
Am luat cutia cu Creme de mais si m-am uitat in spate. Ingredients: amidon de mais. Deci bingo! M-am dus si i-am aratat si tipei ca Creme de mais e de fapt Amidon de mais sa stie altadata daca o mai avea ocazia sa o intrebe cineva de amidon .
Dia
Printesele lu mama
nadine2004 spune:
Noi va multumim f mult pentru urari. Ne bucuram tare mai ales ca pe aici nu prea are cine sa ne ureze. si pt voi!
Doruletz, vad ca am ales aceeasi tunsoare pt fetele noastre:)! Noi primim des complimente de genul: C'est un garçon?
Ce mare a crescut si ce bine sta cu greutatea frumoasa Alexandra!
Esti curajoasa sa pleci singura cu fetita, plus carucior.
Noi vrem sa plecam la sf lui aprilie in tara, insa cu masina. Are cineva experienta asta, cu bebe si cu masina spre Ro?
La multi ani pt Adeline. Sa cresti mare!
Aura, la multi ani sanatosi si fericiti!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
delphin spune:
nadine, noi am fost in Ro cand Séb avea 4 luni si a fost bine. Il mai scoteam din scaun si il mai tineam in brate.
Apoi am mai fost anul trecut,in vara cand avea 2 ani. Am luat un lector dvd de masina si s-a uitat la desene tot drumul. A fost super bine,nu am de ce sa ma plang,insa noi noaptea ne-am oprit la hotel,iar Séb este cuminte in general.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
dia_codat spune:
nadine si noi am facut 4 drumuri din septembrie 2003 pina acum cu fetele spre Romania. Asa ca , cred ca experienta mai mare decit mine cu copii asa mici pe drumuri nu cred sa aibe multa lume!
Prima data am plecat doar cu Caroline cind avea 1 an si doua luni spre Rom. Ne-am intors dupa 3 luni in Franta, eu gravida in 6 luni si Caro la 1 an jumate. Apoi dupa citeva luni am plecat pentru doua saptamini la nunta cu amindoua. Cea mica nu avea nici doua luni! Mama mi-a spus ca sunt inconstienta sa plec cu asa copii mici pe drumuri!
Si au urmat altele la diferite virste dar pot sa iti spun ca , cu cit sunt mai mici cu atit e mai bine. Acum ale mele sunt de 2 si respectiv aproape 4 ani si e mai dificil. Nu mai dorm atit de mult se plictisesc destul de repede in scaune, se mai pocnesc una pe cealalta . Cind vrea sa adoarma una nu are chef cealalta si face galagie , etc.
Acum vom pleca de Paste cu masina.
De fapt eu trebuie sa plec acum spre Romania unde ma asteapta slujba pe care am parasit-o timp de 2 ani cit am fost in concediu de crestere copilului.
Imi iau una bucata de fetita cu mine si plecam saptamina viitoare cu avionul.
Eu voi reveni (ca sa nu pierd biletul de intors de avion) dupa o luna, voi sta o zi si voi pleca inapoi spre Romania cu sotul si cu cealalta bucata fetita cu masina. (asta se va intimpla inainte de Paste)
Asa ca, 2500 km cu masina ... nu ducem lipsa!
La multi ani pentru cele 6 luni ale lui Anaïs!
Dia
Printesele lu mama
Otilia spune:
Doruletz, am uitat sa va urez drum bun si o vacanta frumoasa!!!
(sper ca nu m-am trezit prea tirziu si mai citesti...)
Sa ne povestesti cind va intoarceti cum a fost si ce-ai facut cu carucioru'.
Gros bisou!!!
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
cait spune:
'Neata fetelor
Am si eu o intrebare daca stiti cumva:se poate lucra à la poste fara sa fi francez?
Merci si o duminica placuta.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Otilia spune:
Va invit la capitolul 50 : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70518" target="_blank">La France (50)
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."