La France (49)
Raspunsuri - Pagina 14
lu.more spune:
Revin : Nadia, felicitari pentru papusica !!! Mare si frumoasa, o adevarata domnisoara !
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
doruletz spune:
La Multi Ani, Aurelia
Otilia, pai daca pentru mama ta numai transferul de la Roissy la Orly e problema atunci s-a rezolvat, o ducem noi! Singura conditie ar fi sa vina in weekend sau in vreo zi libera pe care s-o stabilim dinainte ca sa fim disponibili macar unul dintre noi. In rest, nici o grija, o luam in primire de la coborarea dintr-un avion pana la urcarea in celalalt!
nadine, da, am reusit sa folosesc pana la urma babycook-ul, de fapt nu fixam io bine 'joint'-ul ala din cauciuc pe cutitul de la mixer ceea ce facea sa nu fie etans. E foarte simplu de utilizat, si el face tot ceea ce zici si tu despre celalalt. Doar ca probabil e putin mai scump.
La multe luni Anais! E foarte frumoasa grasunica ta, o admirai in poze! Vad ca si ea are cheliutza, la fel ca si piticania mea! uite si coafura chelioasa a Alexandrei
Altfel, asa cum am mai zis, noi doua plecam duminica in Romania! ma tot gandesc daca sa-i iau sau nu caruciorul. nu voiam sa-l mai car si pe ala dar cred ca doar in port-bébé o sa ma nauceasca asta timp de o saptamana, are 8.100kg!! Astia de la Tarom au zis ca ei il transporta gratuit dar nu il si impacheteaza. Iar io nu reusesc nicicum sa dau de un loc pe aeroportul CDG unde s-ar putea face operatiunea aia de 'plasticare' a bagajelor sau cum s-o numi. A mai plecat cineva cu poussetta de pe Roissy?(nu e 'poussette canne', e carucior pliabil deci mai voluminos) Cum ati facut?
la frantzuzoaice
chatonel spune:
dorulet, io am vazut ca se procedeaza asa cu carucioarele: se imbarcheaza si se vine cu carutu pina la avion si apoi se scoate cupilu, se baga carutul in suta, ca si bagajele de mina mai voluminoase. Dar asta e posibil doar daca nu esti dusa pina in avion de chestie de-aia de cauciuc, nu stiu a explic.
Toulouse, la ville rose
gabgabriela spune:
Salutare fetelor ,
Hai sa ma inscriu si eu cu inca o sarbatorita azi !Adeline (mijlocia mea)a implinit 5 ani !
."La multi ani!" Aurelia si Anais e chiar o mare coincidenta !!Trei dintr-un foc !
Ba inca invatotoarea Adelinei e nascuta in aceeasi zi.Asa ca azi i-am oferit un buchet de flori.A impresionat-o gestul.
Va urez tuturor un Week-end placut ,in ciuda ploii!
Mik spune:
La multi ani, Aurelia !
Pupici la bebelusele grase si frumoase !
Edit : la multi ani , Adéline ! (nu's de ce, mesajul lui Gabi nu era cind scrisesem))
Mik.
cait spune:
La multi ani pentru sarbatorita si ami ales pentru toate fetele de 1 martie..iar cele care stati mai prin nord cum bine zise Lu o raza de soare ca, aici avem din belsug.
Lu ai grija cu Reunion-ul ca acolo e epidemie de chicugnia sau cum i-o zice ca nu reusesc s-o scriu.
Si eu am stat toata ziua pe net astazi pe site-ui d'emploi poate poate gasesc ceva interesant dar sa vedem acum.Am trimis si eu un CV pt post de casiera si imi trimit aia raspuns sa ma uit ca bancile recruteaza acum ca as fi prea calificata pt postul ala...trimiti la banci nu ca ai facultate in Romania..poate se hotarasc si eu la un singur criteriu.Dar asta este nu sa mai stresez ca poate poate o sa vreun job si peste mine.
Pupici la toata lumea.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Otilia spune:
quote:Doruletz, m-ai impresionat asa de tare cu propunerea ta ca mi-au dat si lacrimile!!! Merci mult de tot!!! Ar mai fi o solutie: transferata de la Roissy la gara la Montparnasse pentru TGV (asa scapa de al doilea avion, uf!!!). Merci mult de tot inca o data, te voi contacta daca nu plecati pe undeva la inceputul lui iulie (sau sfirsitul lui iunie, nu stim exact).
Originally posted by doruletz
Otilia, pai daca pentru mama ta numai transferul de la Roissy la Orly e problema atunci s-a rezolvat, o ducem noi! Singura conditie ar fi sa vina in weekend sau in vreo zi libera pe care s-o stabilim dinainte ca sa fim disponibili macar unul dintre noi. In rest, nici o grija, o luam in primire de la coborarea dintr-un avion pana la urcarea in celalalt!
Gabi, la multi ani cu sanatate si noroc Adelinei! (au nume apropiate fetitele noastre ;))
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
gabgabriela spune:
Va multumesc tuturor pte urari !
Am si eu o intrebare : cum se descurca "puii" vostri in rom ? O suna fratele meu pe Adeline sa-i ureze "la multi ani",si ea ii cere sa-i vb in frEa intelege dar nu ii vin deloc cuvintele in rom.Asta vara ,cand a venit mama ,nu va spun ,cum se intelegeau :fiecare pe limba ei.Avantaj,fiica-mea,caci mama nu stie deloc fr.Dupa o luna si ceva ,vorbea si ea in rom ,cu accent .Dar acum ,peste un an ,va trebui sa o ia mama de la capat!Inutil sa va spun ca eu ii vb in rom ,dar o mai dau si pe fr.Iar ea imi raspunde in fr mereu.
Otilia, eu am remarcat mai de mult ca prenumele fetelor noastre sunt "aproape" identice !Am citit pe forum povestea nasterii ei.Frumos scris! Si sa va bucurati de ea !
dia_codat spune:
La Multi ani Aurelia!
La multi ani gabgabreila pentru Adeline!
Fetelor vin si eu cu o intrebare. M-am uitat acum DC pe niste retete de torturi si tare ma tenteaza sa incerc unul. Dar zice ca imi trebuie pe linga restul binenteles, amidon si frisca lichida.
Unde gasesc asa ceva? In loc de amidon nu e bun praf de copt???
Iar frisca lichida de unde iau? Ca fetele din Romania spuneau "cu Dorna iese, cu Hulala nu iese, cu smintina nici atit...." Asa ca cred ca tre sa fie neaparat cum spun ele -frisca lichida-.
Eu am pe linga mine Leader Price, Geant, Lidl sau Leclerc. Daca ati cumparat careva si stiti unde as gasi sigur si cam prin ce raioane!!
Merci,
Dia
Printesele lu mama
emoison spune:
Dia, la amidon ii zice "Amidon de mais" si gasesti asa ceva la Leader Price, prin alte locuri ii zice "Maizena" (asta fiind numele unei marci, n-am incercat niciodata, deci nu-s sigura ca in Maizena, in afara de amidon, nu mai e si altceva...). Frisca lichida e in cutiute de carton, cam ca alea in care se vind supele gata facute (in fr. le zice "briques"; la leader price-ul de la chartres, cutiutele cu frisca is vecine cu ouale si faina, deci cauta si tu pe-acolo. daca intrebi vinzatoarea, intreaba de crème fraîche liquide). Vezi ca frisca lichida e de doua feluri, entière si allegèe, iar tie, pentru frisca batuta, iti trebuie entière (care in general e intr-o cutiuta rosie, aia allegèe fiind albastra).
Pofta mare la tort!