Clubul moldovencelor de peste Prut (16)
Raspunsuri - Pagina 15
MamaElei spune:
Nati, felicitari pt stelute! Tot respectul
![]()
Alina, tare nazbitioasa e Deanna ta! Cred ca toate ziua iti pregateste surprize
. Apropo de
noi stam cam prost la capitolul asta, ii curat eu, adica fac tentativa, dar ea imediat maninca pasta de dinti si nu ma lasa sa-i curat dintii. Trebuie sa aplic forta si uneori ma las pagubasa ca de exemplu azi![]()
Alinka, cum te simti?
Rodica si PAULA (02.09.04)
Davina spune:
am pus niste poze noi cu Deanna aici si cu felia tortului truffle aici
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Balbina spune:
Hehe, se pare ca nu se implineste dorinta lui Doroti sa deschida ea capitol nou, va trebui sa o fac eu, nu m-am gindit ca veti fi asa vorbarete in seara asta
.
Alina, Deanna e o dulcica foc, mi-a placut ce fatza serioasa are in pozele cu caruciorul, deh, treaba serioasa sa duci papusa
. E asa frumusica, o prinde tare bine culoarea roz!
Buna trebusoara cu aruncatul periutei
.
Va invidiez ca aveti vreme asa frumoasa, eu nu mai pot de dorul verii, m-am saturat de frig!
Cit despre ratoni, de unde stiti voi ce fac ei in pod, aaaaaaa? I-ati pindit cumva? 
Sectiunea tortului e tare yammi, poate cind scap de traducere, fac si eu un tort cu trufe, ca mi s-a facut o pofta nebuna, pe cine aud in jurul meu face tort cu trufe. ![]()
Rodica, noi ne spalam pe dinti fara pasta deocamdata. Am inteles ca exista pasta speciala pentru copii mici, care nu contne fluor si nu e pericol daca e inghitita. De cind zic si eu sa cumpar o pasta din asta, dar nicidecum nu ajung la farmacie.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!![]()
Balbina spune:
Pasari calatoare, poftiti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69732
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!![]()
MamaElei spune:
Alina, super-super tortul tau! Vai ce-as minca capsuni! Mi-ai facut o poooftaaaa!!!
Iar Deanna e tare draguta si ce concentrata impinge ea la carucior
Vreau si eu asa caldura ca la voi! Cite grade is la voi?
Rodica si PAULA (02.09.04)