Clubul moldovencelor de peste Prut (16)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
Nati, felicitari pt stelute! Tot respectul
Alina, tare nazbitioasa e Deanna ta! Cred ca toate ziua iti pregateste surprize. Apropo de
noi stam cam prost la capitolul asta, ii curat eu, adica fac tentativa, dar ea imediat maninca pasta de dinti si nu ma lasa sa-i curat dintii. Trebuie sa aplic forta si uneori ma las pagubasa ca de exemplu azi
Alinka, cum te simti?
Rodica si PAULA (02.09.04)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Davina spune:
am pus niste poze noi cu Deanna aici si cu felia tortului truffle aici
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Balbina spune:
Hehe, se pare ca nu se implineste dorinta lui Doroti sa deschida ea capitol nou, va trebui sa o fac eu, nu m-am gindit ca veti fi asa vorbarete in seara asta .
Alina, Deanna e o dulcica foc, mi-a placut ce fatza serioasa are in pozele cu caruciorul, deh, treaba serioasa sa duci papusa . E asa frumusica, o prinde tare bine culoarea roz!
Buna trebusoara cu aruncatul periutei .
Va invidiez ca aveti vreme asa frumoasa, eu nu mai pot de dorul verii, m-am saturat de frig!
Cit despre ratoni, de unde stiti voi ce fac ei in pod, aaaaaaa? I-ati pindit cumva?
Sectiunea tortului e tare yammi, poate cind scap de traducere, fac si eu un tort cu trufe, ca mi s-a facut o pofta nebuna, pe cine aud in jurul meu face tort cu trufe.
Rodica, noi ne spalam pe dinti fara pasta deocamdata. Am inteles ca exista pasta speciala pentru copii mici, care nu contne fluor si nu e pericol daca e inghitita. De cind zic si eu sa cumpar o pasta din asta, dar nicidecum nu ajung la farmacie.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Pasari calatoare, poftiti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69732
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
MamaElei spune:
Alina, super-super tortul tau! Vai ce-as minca capsuni! Mi-ai facut o poooftaaaa!!!
Iar Deanna e tare draguta si ce concentrata impinge ea la carucior Vreau si eu asa caldura ca la voi! Cite grade is la voi?
Rodica si PAULA (02.09.04)