Clubul moldovencelor de peste Prut (16)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
alinkav spune:
Buna fetelor!
Am trecut doar sa va salut, ca sunt cam obosita. Am fost plecata pana acum si am ajuns inapoi acasa cu o durere de cap. Vremea asta e de vina!
Pupici si mai vorbim!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lia_c spune:
Ciao reclama - reclama mascata
Alinka, si eu sint tare zapacita azi si ma simt f obosita , sper sa nu inceapa sa ma doara si capul, c-apoi e jale mare... Ce mai zice Alex?
Eu am fost cam ocupata cu "prepararea rabdarilor fripte" pentru clienti ...
Doroti, s-au schimbata aseara palnurile si n-am maia juns, sper sa ajung macar azi seara. Ca si la pauza de masa am umblat ca disperata prin Gemenii dupa un cadou...
Rodica, thx a lot p/u sfat. Deja am vazut ca este Sensiblu. Pretul e pe masura, dar cred ca se merita! Totusi voi da o raita si pe aici sa vad ce gasesc... Sper ca actele nu le avei in portmoneu - macar consoleaza-te cu asta...I-a trecut vinataia Paulei?
Nati, ti-ai revenit? ai scapat de client? Eu de obicei ca relaxare imi acord in we somn pina la 12.00 Ai reusit sa-l scoti pe Vladut la plimbare sau aveti timp frumos si azi? Ca la noi s-a cam stricat timpul, e o ceata f puternica si miine cica va ploua, doar noroi peste tot!
Alina, tare ne-ai intrigat cu "ratonii" astia, eu n-as vrea sa cred ca sint guzgani - ca n-as mai sta in casa daca i-as auzi... Mie mi-e f frica de tot ce tine de "rontaitori" si animalele mari V-a ajutat si Deanna la curatenie? S-au ea a fost personajul cheie acolo?
Aliona, a venit surioara? Ce mai drege Amedeo? De la noi de la serv. mai pleaca citiva in Canada in curind! Pe voi ce v-a facut sa va hotariti? Scuze dar eu inca nu pot intelege de ce atita lume pleaca in Canada?
Lucia, odihneste-te in primul rind, ca daca esti odihnita faci mai cu spor treaba - crede-ma am verificat . Spune-ne si noua ce vrei sa faci pe acolo!
Eu ramasesm f intrigata de aluatul foietaj dupa ce a scris Alinka ce bunataturi face si cind am mers vineri la Metro mi-am luat de la Drancor. Am facut aseara niste placintele cu brinza dulce si susan (tare imi mai place). De iti lingei degetutele si in bucatarie era asa un miros placut... mmm ... cred ca data viitoare voi lua mai mult foietaj. Atentie: eu n-am mai facut niciodata foietaj si ma gindeam daca va iesi bine sau ba... insa spre surprinderea mea a iesit f bine!
o seara cit mai reusita
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
MamaElei spune:
Buna, buna!!!
Ma, pestisor de aur, vezi odihneste-te si sa revii in forta!
Lucia, imi pare rau ca aveti asa o perioada de nesomn. Dar de ce e legat? O deranjeaza ceva, sau asa si-a facut program?
Doroti, de noi ce sa zic? Sintem bine, slava Domnului, ol asteptam pe tati care e plecat, mai iesim pe afara, dar astea 3 zile nu-mi prea place ca e mult noroi, iar Paula se ia dupa orice copil (aici is destui, ca avem 2 scoli in apropiere), catel sau om si nu prea ii pasa pe unde calca. Iar eu, mai lenevesc, adica nu prea gatesc, ii fac la Paula ce trebuie, iar eu ce apuc maninc si stau pe net cit incape, ca vine sotu' si atit mi-a fost
Nati, nu mai faci o pauza, ceva?
Alina, vai, ce neobrazati is rotonii aia! Cred ca unica solutie e sa va apucati si voi de
Ok, mai scriti si voi "sheva"
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
Pina am scris eu, a aparut mesajul tau, Cornelia! Ma bucur pt reusita cu aluatul, si eu din asta eu, mi se pare cel mai reusit! Dar niciodata nu am facut placinta, doar pateuri. Zi-mi cum ai facut ai intins tot aluatul, cu sucitotul sau nu l-ai intins deloc?
In portmoneu, spre fericire, era doar legitimatia sotului de la metro, asa ca am fost si am anulat-o. Dar mi-era drag si portmoneul, era din piele, cumparat in Cluj in perioada studentiei.. Ei, da' lasa, am s-mi gasesc unul si mai fain, oricum era timpul sa-l schimb
Rodica si PAULA (02.09.04)
lia_c spune:
E-he, n-am scris cit n-am scris dar cind am scris...
Rodica, ca atare aratau ele mai mult a chifle. Dar nu m-a dus inspiratia prea departe... Am taiat dreptunghiuri, pe o jumatate am pus brinza, iar cealalta jumatate am pus-o deasupra si am lipit-o ca brinza sa nu curga... Si le-am presurat cu susan. Au iesit in forma de patratele, cam ca la firmele astea care fac chifle. Va zic ca nu m-a dus inspiratia prea departe...
Sorry daca te-a dus in eroare cuvintul "placinte", dar la mine chifla sua pateu se asociaza doar cu magazin
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Salutare,
Tot ocupata sint, ma mai ajuta Lilia (i-am dat si ei citeva pagini), insa pina vineri nu scap.
Azi am recuperat 2 ore de somn, o data cu Vlad, apoi am iesit la plimbare, astfel ca am avut calculatorul oprit timp de citeva ore. Raceala mi-a trecut, mai tusesc un pic, dar per total e bine.
Vlad e bine, face nazdravanii ca orice copil, invata lucruri noi, maninca bine, trage pisica de coada, etc.
Ratonii sint enoti, din cite stiam eu (racoon in engleza), sa ma corecteze Alina, daca ma insel.
Doroti, da, poti deschide tu subiectul urmator, daca vrei. Nu uita, te rog, sa adaugi link-ul catre capitolul 16. Si asteapta sa se adune macar vreo 5-6 mesaje pe pagina 10 ( dar nu mai mult de 15, caci trece deja pe pag. urmatoare).
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Ura, am devenit membru senior si am 4 stelute!
------------------
Numai bine,
alinkav spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Ura, am devenit membru senior si am 4 stelute!
------------------
Numai bine,
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](sofer.gif)
![](bonjovi.gif)
Balbina spune:
Alinka, nu te relaxa prea tare, ca nici nu stii cum iti suflu in ceafa in curind. Sa nu te lasi pe tinjala cu scrisul.
------------------
Numai bine,
Davina spune:
Salut.
hey fetelor chiar credeti ca am soareci in podul casei ?eu care mor de frica numai daca ii vad .Natalia are dreptate racoon=enoti(animalele alea cu coada in dungi )faceau
galagios ,se auzea un chiuit ca Deanna se trezisera si ea si facea ham ham (credea ca e caine )
Mersi de traducere Lucia ,Cornelia si doriti.si eu stiam ca ceva care ajuta la crestere dar m-a dus in eroare dictionarul si de aia nu-mi venea sa cred .Aici am gasit praf de copt si soda de mancare .
Felicitari Cornelia pentru reusita pateurilor .Eu gasesc foarte rar foi de foetaj si am facut acasa de vreo 2 ori...iti ia ceva timp dar merita .
Cea mai noua nazbatie (nu stiu daca v-am zis ) e ca si-a aruncat periuta de dinti in WC-ul nostru cind ne curatam amindoua dintii e rapida rau a ridicat capacul si a aruncat-o intr-o secunda ..
Nati felicitari pentru steluta
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi