Dieta Atkins (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue13 spune:

leeloo - da, vreau si eu pe lista, multumesc
Situatia e urmatoarea: 1.67 m, am inceput dieta ieri (06 martie), am 60kg si vreau sa ajung la 52kg, daca se poate pina la sfirsitul lui aprilie

ieri nu mi-a fost greu deloc - seara mi-am facut o salata uriasa cu spanac si pui... bun-bun
miscare n-am facut deloc, in schimb...

sa vedem cum ma descurc azi

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetelor , vreau si eu sa-l trec pe al meu sot pe aceasta dieta. Numai ca eu nu stiu de unde sa incep. Gasesc undeva regimul explicat? Am incercat sa citesc ce ati scris voi, dar acum sunt in criza de timp. Nu stiu de unde sa iau retete...exista o carte, ceva?
Va multumesc!
PS: am vazut pe listuta voastra ca nu aveti multe kg de dat jos....sotul meu trebuie sa dea vreo 25, insa am inteles ca dieta nu poate fi tinuta f mult timp. Asa ca acum sunt ca nelamutira...HELP

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

BraveGirl, exista o carte , se numeste: 'Noua dieta revolutionara Atkins'. Pe termen lung, iti recomand o dieta derivata din Atkins, dar un pic mai echilibrata si mai permisiva: South Beach.
Ca principii: trebuie eliminati hidratii de carbon. In atkins seincepe cu max 20gr de hidrati de carbon/ zi si se ajunge , dupa 3 etape, la max 40 gr carbohidrati/zi. Acest prag de 40 gr ar trebui mentinut toata viata.
Diferenta dintre Atkins si South Beach este ca Atkins elimina aproape total carbohidratii in timp ce South Beach ii imparte in hidrati de carbon rai (cei rafinati din care fibrele au fost inlaturate in procesul de fabricatie) si buni (fructe , legume si cereale integrale), incurajand consumul de carbohidrati buni.

Din cate stiu, parca esti studenta la medicina, asa ca povestea cu pancreasul si insulina nu o mai scriu, ca restul iti imaginezi tu: ce se intampla cand se reduc hidratii de carbon, care ar fi raspunsul organismului si de ce se slabeste cu aceste regimuri.

Succes sotului si daca mai ai intrebari sunt prin zona.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am luat si eu azi cartea....o sa studiez si de luni il trec si eu pe al meu sot pe regim. Am vazut ca in carte e putin mai stricta perioada de inducere....sa vad daca reusesc sa-l conving sa tina.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Rapotez.

Am avut 72 kg, momentan am 67 kg si vreau sa ajung la 60 kg.

Succesla toate fetele si .........nu

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca am inceput dieta pe 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua fetelor!
Miki_c te trec acum in listutza - mai spune-mi si ce inaltime ai ca sa o trec si pe asta in tabel.
Eu azi sunt tare fericita - de dimineata am papat mucenici de ambe feluri (cu zeama facuti de mine si din aia moldovenesti facuti de soacra-mea) - dar gata, ma opresc, ca va fac si voua pofta...sa vedem dezastrul luni de dimineata pe cintar...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Scuze sunt tare imprastiata de cateva zile dar nu de la dieta.
1.60 cm

Eu sunt tare nu am papat mucenici pentru ca nu mai poftesc la dulciuri m-am obisnuit fara. Sper sa ma tina cativa ani aceasta stare. Singura perioada in care simt ca inebunesc dupa dulciuri este cu o zi inainte ciclu. Atunci devorez tot ce-mi sta in cale mancare binenteles, iar a doua zi imi trece.

Pupici ca maine plec la socrela, unde mi-am propus sa rezist eroic.
Va raportez luni cum a fost cu poftele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

De ce este atata liniste la subiectul asta???????

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Dupa cum am promis, si asumandu-mi proportiile dezastrului de pe cantarul de dimineata, revin cu forte noi! Si de data asta am sa ma tin si serios de treaba, asa ca sper sa alung linistea de la acest subiect de care se plangea Mia.....

Meniul de azi:
MD: crenvusti, cafea decofeinizata
Prinz: gratar de vita cu spanac, perlute de brinza cu smintina
Cina: platou de mezeluri cu brinzeturi

Pupici la toata lumea si va astept la subiect!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput