Dieta Atkins (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by miki_c

Fetelor m-am desumflat sunt de 3 sapt pe inductie si de o saptamana nimiiiiiiiiiiiic n-am dat jos ba chiar cantarul arata mai mult cu 1 kil. Cat de grav este daca am baut lapte din cand in cand? Sau organismul s-a obisnuit si nu mai raspunde la regim?
De renuntat nu as renunta pentru ca nu mai simt nevoia sa manac dulciuri.

miki_c, iti dau acelasi sfat ca si Gabriela.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mia, , da azi am fost mai matinala... Sa-mi salvezi si mie o gura virtuala de coliva!

Vine si reteta de azi:
Mousse de ciocolata
3 pachetele indulcitor, 4 linguri de cacao neindulcita, 500 ml de smintina dulce, jumatate de lingurita de extract de vanilie.
Se mixeaza toate cu un mixer electric pina se intareste. Se imparte in 4 castronele si se serveste imediat sau se refrigereaza si se serveste rece. Se poate pune desupra frisca (din frisca lichida batuta cu indulcitor).
O alta varianta ar fi inlocuirea extractului de vanilie cu extract de portocala.
Portii: 4
Carbohidrati: 7.1g/portie
Reteta asta de fapt nu este pentru partea de inductie, insa se poate strecura intr-un program de weekend cu conditia sa o lasi mai moale cu restul de carbohidrati pe zi!
Multi pupici si un weekend placut!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leeloo2004

Mia, , da azi am fost mai matinala... Sa-mi salvezi si mie o gura virtuala de coliva!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

k...s-a facut ...si mai mult de o gura...

Mergi la inceput

Neatza..E gata cafeaua....Nu vrea nimeni o cafelutza calda?

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Am aparut si eu ca sa dau raportul luni dimineata.
Evident ca am facut o gramada de greseli, insa de azi sunt iar la inductie. Ce este super, e faptul ca nu am pus inapoi nimic, deci raman la 73 kg. Sper ca saptamana asta sa mai pierd 1 kg, nu de alta, dar ca sa fiu motivata in continuare. Intre timp mi-a venit si perioada, si m-am bagat cu totul in frigider.
Dar, pentru azi:
MD: cafea, o felie de sunca de pui si una cascaval (ar mai fi incaput, insa nu mai aveam timp)
D: Almette cu smantana si poate cea salata
C: Pui cu salata de varza
Succes pe mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata! Mia, o cafea nu se refuza niciodata, asa ca iata-ma-s! Mai, am convins sotul sa facem abonamentul la Marriott, cred ca il facem cu incepere de la 1 martie, am sa-ti dau de veste imediat ce-l am!

In rest, in weekendul asta am facut 1 luna de cura - si, desi am avut citeva abateri "capitale", tot am dat jos aproape 3 kg. Eu am hotarit sa ma tin de inductie pina cobor sub 70 kg, deci mai am inca 3 kg.

Restul fetelor - ce ati mai facut? Va asteptam la raport!

Meniul de azi:
MD: omleta cu bacon si cascaval= 2.5g carbohidrati
Prinz: gratar vitel + 100g salata verde= 1g carbohidrati
Gustare: perle de brinza cu smintina= 2g carbohidrati
Prin urmare, pina la cina as avea consumate circa 5.5g carbohidrati, ceea ce e ok!

Pupicei si revin mai tirziu!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Intru si eu fara prea mult elan sa raportez stationarea la acelasi nr de kile, adica nu am mai scazut nici un gram, cu toate ca sunt spre sfarsitul kiklului si speram sa am o mare surpriza placuta...de unde? Eu chiar nu mai pricep...pai cum sa am motivatie, cand ma tin cumintica de regim si nu se misca in jos deloc cantarul?
Recunosc ca ieri, duminica, mi-am "permis" o salata de fructe ca simteam nevoia si daca tot eram in perioada aceea, am zis ca asta este! Dar cantarul nu se miscase deloc dinainte.
Eu ma tin in continuare, nu renuntz deloc, insa mi-ar prinde bine sa imi puneti o vorbulitza buna la nene cantaru' ca ma supar pe el!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Hop si eu la raport.
Am 72 kg, deci 2 kg in minus. Dar ma simt rau, am o migrena de vreo 3 zile rezistenta la orice pastila, imi vine sa vomit si transpir foarte mult. Sper sa-mi revin fizic, altfel voi fi nevoita sa ma las de dieta ca mi-e tare rau.
V-am pupat fetelor si va doresc o saptamana buna!

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut,
Mi-am revenit si eu cat de cat si ma voi apuca din nou de regim. Pentru raport, am slabit 3kg pana acum, deci am 72kg.
Azi dimineata nu am avut timp sa mananc din pacate, ceea ce nu e indicat, dar sper sa imi reglez din nou programul.

Mirela, imi pare rau ca si tie ti-e rau. Oare de la regimul asta am patit-o? Mie a inceput sa imi fie rau saptamana trecuta imediat dupa ce am mancat doi crenvusti, ma gandesc ca nu mi-au picat bine asa fara paine sau poate nu or fi fost proaspeti.

Va pup,
Lia

Mergi la inceput