Dieta Atkins (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Buna.

Raportez, am fost la socrela si am facut-o lata adica am rezistat eroic sambata in fata dulciurilor , dar duminica m-am repezit ce sa fac, luni mi-am revenit, dar azi nu stiu ce s-a intamplat dar m-a apucat o pofta de cereale incat nu am rezistat si am mancat.

Mai bine zis m-am cam desumflat dupa ce am ascultat emisiunea medicala de tv Realitatea cand doi nutritionisti spuneau ca nici o dieta de infometare sau de renuntare la anumite alimente nu este sanatoasa.

O sa mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna dimineata!!!

Mamagiuliei, ce bine ca ai inceput Atkins...

Leeloo, ma bucur ca ai revenit la dieta ...

Bravegirl si leeloo..succes si sotilor vostri

meniul pe azi:
-dimineata: cafea neagra;
-pranz: pui la rotisor cu sfecla rosie;
-seara- inca nu stiu

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumesc de calduroasa re-primire!
Ieri am fost cu fiu-meu la o zi de nastere a unui copil si vreau sa va spun ca am rezistat la prajituri si sucuri si pateuri. Am mincat doar citeva arahide, dar astea sunt ok intrucit nu am avut parte de cina.
Meniul de astazi:
MD: crenvusti si ceai
Gustare: minimozzarella cu sunculita si ardei gras
Prinz: rulouri de pui cu salata verde, cascaval
Cina: cred ca organe de vitel la gratar (inima si rinichi), snitel de curcan si salata.

Corina - incearca sa faci ceai de fructe de padure cu indulcitor in cantitate mai mare si apoi sa-l pui la frigider si sa-l beti ca pe un suc. Eu zic ca varianta asta functioneaza ca sa inlocuiesti apa si chiar cola light. In plus mai putetu bea din cind in cind prigat/cappy light sau orangina light care a aparut acum insa sa nu faceti excese.

Miki - eu personal nu am auzit de vreo dieta in adevaratul sens al cuvintului care sa nu restrictioneze anumite alimente sau sa nu le interzica chiar - fie ca este vorba de carne grasa, carne de porc sau dulciuri...asa ca nu stiu despre ce vorbeau nutritionistii respectivi, dar probabil ca stiau ei mai bine... Eu zic sa nu te descurajezi si sa incerci sa rezisti tentatiilor altfel pierzi tot ce ai obinut pina acum si asta iti spun din proprie experienta!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Neatza!!!

Iar este liniste deplina pe aici...

Ce faceti? Ce mai ziceti?

Mamagiuliei ce faci? Mi-e dor de tine!!! cum merge dieta?

Eu m-am reapucat de electrostimulare, masaj si impachetari cu alge.

Mergi la inceput

Neata, neata! Care vine la o cafea????

Eu ma simt chiar bine, nu am avut nici o abatere si sunt hotarita sa nu ma las!
Mia - ai mai facut electro stimulari? Le suporti? Eu am facut o singura data acum vreo 3 ani si nu mi-a placut deloc, abia puteam sa suport - in plus nici nu pot sa spun ca a dat cine stie ce rezultate... Cred ca pentru mine tot gimnastica e mai buna...

Meniul meu de azi:
MD: omleta cu bacon si ciuperci, ceai
Prinz: am de acasa un snitel de curcan, ardei gras si brinza cu mucegai insa s-ar putea sa ies in oras asa ca am sa bag o ciorbita de burta si niste ciocanele de pui cu salata verde
Cina: mezeluri cu brinza, masline

Ieri ma apucase o sete cum nu mi s-a mai intimplat demult - cred ca am dat gata 1,5l de apa si tot imi era sete ...Rezist eroic si sa ma cintaresc - am hotarit sa o fac doar luni si sper din tot sufletul sa se vada ceva...

Va pup si va urez o zi frumoasa (in ciuda vremii de afara...)!

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabriela, am mai facut prin noiembrie cateva sedinte, dar fara dieta chiar ca nu dau nici un rezultat...
Le suport binisor, cresc progresiv intensitatea si asa devin un pic mai suportabile. Cele mai bune mi se par impachetarile cu alge marine calde...dar emana un miros...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata fetele! Al meu sot s-a cantarit si aseara si azi si surpriza:are 106 kg. Nu stiu ce sa cred...chiar a dat jos 2 kg in doar 3 zile? Sau cantarul a inebunit?
Meniul de azi:
MD-omleta 2 oua , 1/2 rosie si 2 feliute de cascaval
P-piept de pui la gratar si salata verde
C-crenvusti, branza si 5 masline

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

BraveGirl sa stii ca barbatii astia (sotzii) slabesc mai repede decat nevestele!!! Am observat si eu. Nu e corect! Ei in general se vede ca slabesc mai rapid, daca se tin si doresc asta!

Asa cum am zis, saptamana asta mi-am "permis" si ceva abateri fiindca am fost la restriste prea lunga perioada (in care rezultate mai deloc...) si ca sa nu resimta organismul nici o frustrare exact atunci cand va trebui sa ma tin de dieta. Am halit si cate o prajitura, o cola, cereale cu lapte (miiiammm pasiunea mea ) dar in rest mincare de dieta. A nu se intelege ca le-am mincat pe toate in aceeasi zi
In rest, si eu m-am apucat de electro si impachetari din nou, ce coincidenta! Mie imi plac mult electro, parca simt si eu ca muncesc muschii, pacat ca deocamdata fiind iar la inceput nu pot da mai mult de 4-5 intensitatea, ca sa simt mai rapid efectele. Acum am facut doar 2 sedinte si o impachetare la tunel cu infrarosii, si mi-a venit kiklul mai devreme. Dar de Luni, cand am promis ca revin la dieta stricta, incep iar sedintele de electro si alea alea in fortza si sper cu rezultate!

Spor la slabit!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Corina - cred ca e posibil - barbatii slabesc mult mai usor din cite imi dau eu seama, plus ca la inceput, cu cit ai mai multe kg de dat jos, cu atit sunt mai spectaculoase rezultatele.

Mia - da, stiu ca rezultate obtii doar daca tii si cura, de asta zic eu ca atit cit am slabit eu cit am facut electrostimulare de fapt se datoreaza dietei si nu stimularilor cu care m-am chinuit mult...Impachetari cu alge nu am facut, doar parafango si asta mi-a placut mult si chiar a dat rezultate - am si slabit si pielea mi s-a imbunatatit (in sensul hidratarii si finetii).

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor!
Ce mai faceti, cum mai merge dieta???

Eu in continuare ma simt bine, trag speranta de rezultate la cintar intrucit parca simt hainele mai largute!

Meniul de azi:
MD: crenvusti si ceai
Prinz: am la mine niste pui - sa vad ce mai pun pe linga el...
Cina: cred ca vreo salata de oua cu somon sau somon cu salata verde...

Pupici la toata lumea si abia astept ziua de luni sa iesim la raport!!!!!!!

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput