Cu dragoste, din Iasi (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

buna fetelor
a fost greu inceputul....dar daca ma primiti ma alatur si eu iesencelor.vreau sa va multumesc pt cele cateva ore petrecute cu voi si puiutii vostrii.m-am simtit fantastic si zgatia mea la fel.mai greu cu pozatul, ca de, era totul nou si trebuia cercetat fiecare coltisor.daca tot era vorba de o cuconiada...pe 1 martie e ziua lui rares....eu va astept cu drag pe toate....loc este.
pupici, oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bon soir iesence!

mey, am intrat putin {deh...dependenta de DC...ca n-avem pic de antivirus si nu ma lasa tati pe net...} sa va spun ca sambata a fost grozav, ma bucur ca v-am cunoscut, ca am vazut atatia pui mii veseli si jucausi si mai ales ca mi-am vazut si eu puiul cat e de sociabil, desi cam "zbuciumila", dar...is copii, ii pupam si ne rugam sa fie sanatosi ca sa poata fi obraznici .
Si ar fi tare inspirata o intalnire, cu tatici, cu mamici, cu burtici, cu nemamici...
Hai ca va pupez si mai intru maine dupa ce avem antivirus si dezlegare

PS: pozele cu copilutzii tot asa, cand avem antivirusu'...dar avem noi in album

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetelor!
Eu abia am reusit sa pun pozele,sa vedeti si voi,din pacate am facut f putine,ca gaza mea a fost cam maraita,si nici f sociabila,dar avem inca circumstante atenuante(asa s-o fi spunand?) ca abia avem un anisor....dar oricum vreau sa o duc la gradinita in toamna neaparat,ca vreau sa se invete cu copii.mie mi se pare cam tarziu la 3 ani.dar numai parerea mea.
pozele sunt in albumul poze in costume de carnaval

http://community.webshots.com/user/alipiticot

O saptamana buna,buna!

Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Paula...saru' mana pt poze si ca l-ai pozat si pe al meu prichindel.Tare sunt dulci,toti...dar eu,care imi doream tot fata,cam trageam cu ochiul la splendorile de fetite imbracate in flori,printzese,buburuze....iti vine sa-i mananci pe toti.

Caaaarrrmeeeeeeeen...unde esti?Ne tzii in suspance?

Va pup pe toate

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Buna,poate-mi poate raspunde cineva la o intrebare,a nascut cineva cu d-ra dr.Mihalcianu?Eu sunt foarte multumita de ea,am auzit numai de bine de ea,dar as vrea sa mai vad si alte pareri,eu voi face cezariana,
multumesc mult
30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Vorbiti de prajiturici, ca sunt bune, apetisante dar este ceva muuuuult mai dulce decat o prajiturica: un strumfel
Tare dulci sunt cu totii, sa fie sanatosi si sa va umple sufletele de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Saluti,
Cu greu am ajuns...
Pai sa o iau in ordine, Doamne ce copii minunati avem! Sa ne traiasca! Si sa ne bucuram de ei.

- Eu am niste probleme cu netul asa ca sper sa fie in seara asta pe site toate pozele. Am virusi, dom'le. Da. Am instalat linux vineri si sotului meu nu i-a placut asa ca sambata i-am pus inapoi windows dar fara firewall ca nu am mai apucat sa il instalez, asa ca duminica s-a captusit stand pe net cateva ore de virusi; incerc sa intru pe webshots si ma anunta ca nu am net desi sunt pe yahoo unde incerc sa incarc poze si de unde sta si se uita la mine si imi arata 0%... si intre timp scriu pe DC- care merge cumplit...In fine. Cd-ul e gata asa ca o sun repede pe Gabriela...
- Activitate mare zilele astea pe capul meu. Ieri a fost ziua mamei si ne-am mai preumblat, azi am ramas singurica cu fiu-meu si l-am dus la vacin si i-am remarcat inca o data talentele de vedeta... Vi-l imaginati strigand "ajutor"? Eu l-am si vazut si auzit... Cand i-am spus ca tipa de parca ar fi fetita a inceput sa strige:"vreau sa fiu tititza" etc. Apoi l-am adus acasa, a venit si mama... tocmai remarcam ca de cate ori are copilul de facut un vacin toata lumea se evapora si nu e de gasit: recte sotzul meu in viata lui nu a fost de fata la vreun vaccin de al copilului... - nici la cele personale n-ar fi fost daca era dupa el!!- asa ca de ce ultimul ar fi fost vreo excceptie?
Am plecat apoi pe la treburi personale si dupa un tur de banci si de mini cumparaturi, cand m-am intors minunea doarme asa ca am luat pc-ul la butonat.
- mor, tocmai mi-a dat eroare yahoo photos. Va las. Incep reinstalarea si depuricarea. Ne auzim in cateva ore. PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ptr ca sunteti nerabdatoare....uite pun eu pozele mele, cu "vedeta" mea Vladut dar si alti copilutzi(am riscat si-am intrat sa vad ce faceti , desi mi-e frica de virusi ). Inca n-am terminat de "scris pozele", de aranjat...da le termin eu...

enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

haidem acilea
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70025

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput