Cu dragoste, din Iasi (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cum e cu Garonnele? Dar cu briosele???
Mai aveti sau le-ati dat gata???
Cred ca ce distractie e acolo la voi!!! Va invidiez! Eu stau si fac mancare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

de-abia astept sa vad pozele manechinelor in devenire pe site-ul Gabrielei, dar si niste link-uri spre albumele mamicilor, please!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 2 zile!!!

Mergi la inceput

RUGAMINTE:

dati-mi si mie (pe PM ) idei pentru numele unei firme.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Wow...sunt prima deci care apare aici,dupa sedinta foto..
Deci a fost frumos tare...agitatie,copii,mamici,tatici...era ca inainte de o serbare la gradinita.Copiii au fost de nota 20...erau niste scumpi toti.
Cat despre muffins....clar erau grozave iar checul tigru la fel.Deci mi-am stricat dieta,dar s-a meritat.
Costumele sunt senzationale...pacat ca au fost putine fetite ca erau tare dulci costumatiile pt fete.Iar cele pt baieti erau grozave si diverse. Oricum,e clar ca la gradinita am scapat de croit costume,vom avea de unde lua.

Dar am ramas cu o senzatie de...insatzietate,ca sa zic asa.Acum o sa tanjesc dupa o cuconiada,sa apucam sa stam de vorba si noi mamicile,ca acolo a fost imposibil.Doar ce am apucat sa schimbam 2 vorbe,tot alergand dupa pitici.Era bine sa fi facut altfel:sa aducem si sotzii si la sfarsit sa fi luat copiii acasa si noi sa fi ramas la o barfa mica si o gura de muffins

Cat despre poze,cred ca va dura 1-2 zile pana se vor pune pe site sau pe yahoo.Deci am vb cu Carmen sa le puna in albumul ei foto si noi sa le luam de acolo.Si celelalte fete care au facut poze,poate le vor pune intr-um album pe yahoo.E mai simplu decat sa se trimita mailuri la fiecare.Si eu sunt nerabdatoare sa le vad.
Deci va pup,

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Ralu, pacat ca nu ai venit sa vezi cu ochii tai, te pregateai sufleteste pentru viitor...

Herra, depinde si de profilul firmei...

Nora, va sa zica esti nesaturata, mama draga...(mai tii minte toate chestiile alea nesaturate de prin facultate, hidrocarburi si altele...)

Da, a fost frumos, noi - eu si Magda - am venit ultimele si am plecat tot ultimele, impreuna cu Gabi...Nu mai am timp acum sa povestesc dar promit ca putin mai tarziu pun poze, doar cateva insa, cele pe care i le-am facut eu Magdei, asa in graba, ca sa o vada si tati, pana apar pozele "oficiale"...

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Am pus pozele,vedeti mai jos,albumul "costume".

photos

Mergi la inceput

Hey,fetele...scularea!

Ce faceti?Nu va reveniti dupa sedinta foto si dupa muffins,ai?

Asteptam si pozele...io zbarnai de nerabdare

Va pup,

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Prezent, doar ca eu nu am pozele deocmadata. Garonele l-am pus la pastrare pt data viitoare...briosele s-au terminat...nu au fost chiart grozave, ca n-am avut suc de mere si am pus suc tedy, dar le-am combinat si eu" o parte cu scortisoare si fulgi de ciocolata, altele cu alune prajite si ciocolata.
Dana, sunt foarte dragute fotografiile, asteptam pozicile cu printesele mici (Erica, Stefi si Stefana Raisa) si cu puiii mici Vladimir si Rares si baietelul Oanei..oare tot Rares? Ma scuzi Oana, dar erau asa scumpi si in priza toti. Paula multumim pentru tot si am uitat sa te felicit pt BB mic din burtica. Acvi, nici nu am prea apucat sa vorbim, eu zic ca si Nora, ca trebuie repetata, dar apoi sa ramanem noi asa intre noi...mai ne-a prins bine cuconiada. Poate primavara-vara asta reusim sa ne intalnim mai des prin gradina botanica.
Pupici la toata lumea si ma bucur foarte mult ca v-am cunoscut. Am uitat sa spun ca si checul tigru a iesit gudtos si chiar dungat ca un tigru.
O duminica frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Chiar fetele...hai sa iesim undeva de 8 martie...sau in alta zi apropiata,sa ne sarbatorim.Putem sa iesim si cu sotzii,ca sa aiba cine plati consumatia.Sau singurele...cum vreti.Dar avem un motiv serios,nu?E ziua noastra.Avem 1 saptamana jumate sa ne organizam si sa gasim bone.Cu copiii,nu se poate sta la o parola,ati vazut ce nebunie a fost.Mi-e dor de o tocanitza de limba intre gagici.Ce ziceti?eschidem lista?Nu se admit absente...sa vina si mamici si burtici si fetele fara copii...toate.Ne mai racorim un pic.Propuneti locatzii si ziua.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

am vazut pozele Danei; in afara de Magda (ce fetita mare ai!) mai apar doi copilasi...oricum, costumele sunt faine!

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 3 zile!!!

Mergi la inceput