Cluj rulz (37)!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nici vorba de vacanta dar vorba ta mai ies si eu intre oameni.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Salutare
Doarme Dani de mai bine de o ora si eu ma lupt cu 2 proiecte pt. 2 copii dintr-a XII-a, pe care Mihai trebuie sa le faca. Oricum pt. mine sunt total opuse. Auziti aici: "Intretinerea si reparatia fierastraului panglica" si "Intretinerea si reparatia Masinii de frezat". Trebuie facute pana pe 30 martie si Mihai nici nu s-a uitat pe carti. Is 2 copii de la profesionala de la mama din Campeni si vai ce s-a chinuit mama lor sa-i vada terminati cu scoala. Mihai s-a oferit ca le face lucrarea.
Disper.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Am fost la ginecolog.Trebuie sa fac laparoscopie care ma va costa cam 500 eur.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

fete dragi, noi suntem necajiti !!

azi noapte Lucian a vrut febra mare; dimineata l-a dus Stef la doctor si am aflat ca a facut laringita; acum suntem la tratament cu antibiotice; nu mai avem febra si suntem foarte activi.

mi se rupe inima cand il aud vorbind ragusit ca un bidonash turtit

... si mai am un of... e ziua prietenei mele bune si i-am promis ca ma duc cu ea in club After Eight; si ma simt asa de vinovata fata de Luchi; ca promisiunea-i promisiune.
m-am gandit sa fac prezenta si apoi

va mai scriu si maine.

pupici

Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"

Mergi la inceput

Simona sanatate pentru Luchi si tie distractie placuta.
De chestia asta cu vinovatia sufar si eu.
As vrea sa fiu mai degajata dar nu pot.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

fetelor!In sfarsit pot sa stau linistita la calculator ca sotul il culca pe pitic.A alergat azi prin toate baltile din parc si s-a stropit si pe fata , da cand il vad cat e de fericit cand face asta , ce sa mai zic?
Mariana si eu ti-am vazut pozele si sunt tare faine,ai 2 copii superbi si o familie frumoasa,te admir mult pentru cata energie ai sa te descurci cu 2 copilasi si sa mai faci si alte munci, cum reusesti? ca eu de-abia fac fata cu alex.Da de ce vrei sa slabesti , ca arati foarte bine,eu am slabit cam 6 kg da nu am tinut un regim anume de slabit.Pur si simplu mananc mai putin si mai multe fructe,nici in sarcina nu am pus mult pe mine si intr-un an am reusit sa le dau jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Mariana spor la invatat, ca am vazut ca inveti si multa bafta la examene!Si nu te mai stresa cu slabitul ca esti o mamica foarte frumoasa!
Machetutza am vazut ca ai copilasul bolnavior,imi pare tare rau , ii doresc din suflet insanatosire grabnica si tie rabdare sa treci peste stresul asta, ca stiu si eu cat am fost de speriata cand a facut Alex febra si l-am dus la urgenta.Da trece, copiii isi revin repede.
svety si tu ai un copilas adorabil si ce camera superba areeeee! bunicii lui Alex stau la 15 km de Huedin, si intr-adevar este foarte frumos acolo mai ales iarna si vara .
Va pupa mami de Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Trec si eu sa va salut, sa le urez bun venit fetelor nou aparute si o sedere cat mai lunga (Boca Daniela si Alinutza)

Am fost in sfarsit la Bucuresti, sederea s-a prelungit vre-o 2 zile, era sa nici nu mai ajungem, dar acu ma bucur ca sunt in sfarsit acasa. Si ne-am si distrat bine pe acolo, drumul a fost mai greu.

Simona sanatate la puiut, bine ca a scapat de febra, speram sa isi revina repede.

Fetele microbiste, ma bucur si eu alaturi de voi pt Steaua, mai ales ca face performanta. In Bucuresti zilele asta am stat la niste prieteni chiar langa stadionul Ghencea, si am avut surpriza (de fapt pe mine nu prea m-a surprins) ca cineva ne-a spart o roata la masina. Asta ca sa nu uitam ca suntem in Bucuresti probabil.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!
Sunt in fuga mare, ca ma ocup de poze. In seara asta le vedeti. Am vrut doar sa stiti ca-s in zona si muncesc . Revin cand e gata treaba.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor!!!

...sunt super socata si necajita...am citit la generale ca o mamik de aci de pe dc a murit la nastere din cauza unei embolii....nu mai sunt buna de nimic....si era o mamica cc care posta activ....Dumnezeu s-o odihneasca si sa aiba grija de sufletelul ramas orfan

...se va organiza o campanie pentru sustinerea familiei si a bebelushei in special...Doamne Ajuta!
....

...aveam multe de spus, da' m-am desumflat instantaneu!

Noapte buna dragele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput