Cluj rulz (37)!
Raspunsuri - Pagina 5
svety spune:
Daniela, ai un baiat tare frumos si asa o mutrita angelica...nu-mi inchipui ca e Terminatorul. La ce "tara" stau bunicii? Frumos peisaj. Seamana cu "tara" bunicilor lui Dan.
Mariano, inveti nu, vezi ca te vad
Florina, ce faci soro, esti tare scumpa la "vedere"
Si Corina, hai fato ca a batut Steaua, banuiesc ca ai impietrit in fata tv-ului.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
svety spune:
Miroase a menta de cand tot ma foiesc aici, deci ma culc. Noapte buna.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Sunt trista, trista!!!
Azi a fost concert cu IRIS....si a trecut fara mine.... cu proxima ocazie imi cumpar CD cu noul album, ca nu mai pot
Acum am descarcat pozele; trebuie sa le aranjez un pic, sa le sortez (ca-s 118 ) si apoi le pun pe web; asa ca va mai dupa cam o ora pana finalizez treaba.
Cu invatatul: ati ras voi de mine, dar sa stiti ca am avut ceva spor azi cu invatatul; nici nu mai credeam ca ma duce mintea asa bine !
Stanca, iubito, fugi repede de lasa copilul la bunici si sari pe sotior! Nu mai sta pe ganduri, a meritati si voi o pauza! Dar unde pregatiti iesirea???
Svety, hihihihihi, s-au inteles sotiorii nostrii, ai? Al meu nu mi-a spus, ca nu prea avem vorbitor . Ma bucur ca-ti plac pozele si te rog sa scuzi intarzierea .
Daniela, asa mai merge. Am vazut pozele; sunteti o familie reusita! Sa fiti fericiti mereu, mereu. Stii ce am observat...ca ai slabit f mult. Ce metoda ai aplicat???
Cristiana, nu uita sa imi spui de poze ce te-am intrebat
Machetutza, da un lui Lucian cumintelul! Doamne ce norocoasa esti ca-i asa de linistit!
Si mai sunt trista si din cauza voastra, fetilii, ca e asa slaba activitatea pe la noi
Si m-a mai suparat si sotiorul rau tare ; si daca ati stii din ce motive ne-am v-ar apuca rasul!
Fug la poze!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Svety, pe cand am aparut si eu , tu ai fugit!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Ce poze faine avem!
Astea m-au bine dispus!
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am terminat cu aranjatul. Mai ramane sa le pun pe net, dar asta maine, ca acum pic de somn.
Noapte buna!
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
Mariana,de la intalnirea de la mine mi-ar trebuie cele in care apar eu sau Thea dar n-a vrut sa-ti dau de lucru prea tare de aia am zis sa le faci pe toate.
nu-mi sunt urgente, se poate si la urmatoarea intalnire, oricum mai vreau sa-ti spun ce sa mai imi multiplici de pe Cd.
numa atata apuc sa scriu, revin ca-s bizi tare pa dragelor
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
nana_sim spune:
Salutare!
Am ajuns acasa dupa o cursa maraton Bistrita-Cluj-Iasi facuta ieri. Imi vine sa de oboseala si mi-e foame de ma rupe dar gandindu-ma la mancare mi se face rau. Ce ma fac? Am treaba azi, maine, poimaine, luni, marti, miercuri, joi si vineri sunt la Bucuresti.
Aproape ca am ganduri necurate pentru voi ca aveti timp de intalniri si minivacante, filme si meciuri. Las' ca-mi revin eu.
Oana te-au doborat cursurile?
Florina cum sunteti cu prgatirile de mutare?
Mariana un dulce pentru toata energia ta si BAFTA la examen!
Cristiana o sa fie bine, doua saptamani nu-s un capat de lume si apoi exista telefon, internet, nu te lasa doborata.
asi spune:
Inca ma gandesc daca sa plec sau nu.
Bogdu pleaca intr-o delegatie prelungita prin sud si sta de luni pana joi.
Azi am semnat actele pentru masina.Mi-am luat-o dar io dau tatalui meu pana voi avea eu nevoie de ea.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Iar am timp de net . Stefan doarme; sunt cu Simon in brate, deci nu va luati de mine ca nu invat, ca asta micu e cu nazuri. Vrea si el la tastatura hihihihi.
Fetelor, dar ce apaptie pe la noi! Oare cum sa fac sa va mobilizez un pic???
Stanca, deci nu ar fi tocmai o vacanta? Ati fi mai mut pe drum? DAr eu zic ca si asa te-ai relaxa; macar iesi din tipar!
Simona, iar pleci?!?!? Cu noi cand mai stai???
Cristiana am bagat la cap. Facem doar ce te intere!
Roooxaaaanaaaaaa, Flooooooooooorinaaaaaaaaaa, Oaaaaaaaaaaaanaaaa, Raaaaaaalucaaaaaaaa etc! Unde sunteti????
Sanatate Maxima!!!