Aspirante optimiste - 182-
Raspunsuri - Pagina 13

valentinag spune:
Salutare fetilii!
Ieri ne-am vazut cu asi,e o scumpa si o dulce,o ardeleanca de la mama ei,no asimi-a parut bine sa te cunosc!
Lauriciu,am sunat acolo,mi s-a taiat de aqua gympentru 3 luni este 300 E abonamentul,pen 6 luni 700 si ceva si pen 1 an,1200EDe 3 ori pe saptamna te poti duce!Mai este o posibilitate,sa luam un card cu 11 intrari care este vreo 180E.Io una deocamdata nu am cu ce sa ma bag,cand oi avea "timp"
mai vad...
Marinarule,aici sunt,la se urolog se duce al tau sot?
"La vita e bella"
poze

felicia_ spune:
Imi pare rau ca nu am reusit sa vin si eu sa ma intalnesc cu Asi, mai ales ca era ardeleanca ( tare mi-e dor de ardelenii mei:) )Din pacate am avut o zi super plina, a 17,30 aveam.... sedinta cu parintii... m-au tinut pana pe la 8...
Antosit, acestea sunt analizele care se fac in z 3, despre pervisimia nu stiu nimic...
Marinar, ii tin pumnii sotului tau, se rezolvati repede problema!
Valentinag, Tumpi
Poze1Poze2

marinar spune:
Vale dna dr Matei ni l-a recomandat pe dl dr Calomfirescu. Stiti ceva de el? Aveti alta recomandare? Ideea e ca acum trebuie sa stau pe capul sotului sa se programeze. De fapt nici nu mai stiu ce sa fac, sa insist sau sa las timpul sa treaca- iar daca nu vine bb sa realizeze singur ca tr sa mearga. Voi cum ati procedat???
marinar

antosit spune:
FELICIA unde la mine si merci frumos.Poate de pervisimie mai stiu fetele cite ceva.O seara buna va doresc la

NADYA spune:
Buna aspirantelor, este prima data cind va scriu dar sa stitzi ca va citesc in fiecare zii ce mai zice nou si ce mai faceti ce vesti bune sau rele mai aveti. IMI SUNTETZI TARE DRAGI Eu am mai postat si la endometru... dar acolo este prea....poate e vina mea, nu stiu. Sper ca aici sa fie lumea altfel.
Eu incerc sa am un de vreo 3 ani dar vad ca se lasa mult asteptat si foarte mult dorit. Am avut o pierdere acu 6 luni dupa care inca incerc sa ma refac, dar asta e, viatza merge mai departe.
Felicitari noilor mamici si sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
sall allahu wa 'alyahi wa saallam

danyalo spune:
Marinar
Noi am facut o eco testiculara...la Sanador la dr. Cauni Victor recomandat de o dr. de la parhon... a costat vreo700 mii acum 1 an...
Despre Calomfirescu..nu sh..il cunosc doar de la Tv. Insa despre Cauni..noi am fost multumiti...insa nu mai stiu daca mai colaboreaza cu Danador..parca lucreaza la spit. Sf. Ioan...insa e f. ocupat...iar programarile...dureaza cam mult pe oriunde te-ai duce
Nadya
Bine ai venit pe la noi..eu ma preumblu cam peste tot...dar pe mine fetele m-au primit frumos... si in continuare...e ok cred
Nu treb. sa disperi. va veni si cand te vei astepta mai putin...
Dany

marinar spune:
Danylo- merci mult pt info. Spune-mi te rog si pt ce e aceasta eco la bilute?
Nadya bine ai venit. Iti spun sigur ca toate fetele de aici sunt super dragute, nu e o casta inchisa, cine vrea intra si e bine primit. pt toate fetele
Mai, dar ce e cu Ancaw???
marinar

danyalo spune:
Marinar
ca tot m-ai intrebat..am incercat sa dau de eco testiculara...dar mi-am amintit ca i-a oprit-o dna dr. androlog de la Parhon.. Daniela Dinu parca...o chema...l-a pus sa faca ac. eco pt. a vedea varicocel daca are...parca... daca sunt canalele infundate...daca era vreo suspiciune de vreo chestie..trebuia sa mai faca ceva...mai complicat ce costa separat vreun mil. insa nu a fost nevoie caci dr. cauni a spus ca e ok.
La noi dna dr. Matei banuieste ceva genetic...o modificare...si ne e cam frica sa facem microdeletii...dar cred ca treb. sa ne facem si aici un pik de curaj.
Dany

Anca Wish spune:
Nadya, bine ai venit printre noi. Iti dorim ca in curand sa pleci la gravidutze
Povesteste-ne ce probleme aveti. Sper sa gasesti printre noi sustinerea de care ai nevoie.
Laurici, ce face fata?
Lachioaneo, pe unde umbli?
Marinar, frumusica mea, zic "prezent".
Asi, imi pare rau ca nu am putut ajunge. Bag munca ca berila. Sper ca data viitoare cand vii sa facem o gasca mai mare.
Un pup tuturor si o zi frumoasa.
anca...SIGUR intr-o zi