Aspirante optimiste - 182-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Stie cineva ceva de Leditia??eu nu am mai scris de mult timp pe forum,dar nu am vazut-o pe aici.ma gandesc poate stiti voi ceva!
Va pup!!o duminica placuta!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna aspirante

Nici nu stiu cu ce sa incep.
In primul rand cu un gand bun pentru familia AndreeiC- Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Multa putere pentru sotul ei - are nevoie pentru a o creste frumos pe micuta Maria.

Tzontzonel, bine ai venit si ,asa cum ai spus singurica, sa nu stai prea mult pe lista asta.

Ancaw- si eu m-am gandit ca sunt paranoica si poate ar trebui sa nu-l stresez, chiar i-am dat de ales. A mers la dr fara probleme si bine ca a mers. Ne-a dat dna dr Matei razultatul intr-o juma' de ora. Nr. de mobili, normali sau cum or fi ei este bun, darrrrrrrr sunt destui cu modificari. Dr a spus ca nu este normal pt ca e tanar, etc, etc, si cauza ar putea fi o infectie sau asa ceva. Asa ca o sa mergen si la un urolog. Pe fisa de rezultat, la concluzii, scrie : astenozoospermie moderata+seratozoospermie (sper ca am inteles bine).
Voi carae va mai pricepeti spuneti-mi si mie cam ce inseamna.

Hai ca va pup si vb mai tarziu

bye bye

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

fetelor m-a terminat povestea asta cu andreea.. mai cu seama ca am o zi tare urata..nu pot sa cred ca o poveste atat de frumoasa cum este aducerea unui puiut pe lume poate sa se termine atat de tragic.. e nedrept!!!
m-am indispus total.. am de alergat o gramada si nu m-am miscat de la birou.. asta si pentru ca imi este foarte rau. am niste ameteli de nu pot sa stau in picioare.
Va rog.. spuneti-mi.. daca ar fi sa fiu insarcinata la cat timp ar trebui sa apara starile astea de ameteala? eu le-am avut tot weekend-ul.. mi-e frica sa nu am altceva!!
si dupa ce am citit de moartea andreei mi-e o frica.. e cumplit.. Dumnezeu s-o ierte si sa aiba grija de puiutul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

fetele am vb cu asi, a ajuns in Bucuresti si vreau sa stiu cine mai e disponibil azi sa ne vedem cu ea?
Ea sta la un hotel pe undeva pe la Gradina Icoanei.A ramas ca vb cu voi si o anunt.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

-ii si eu pe aici cu o intrebare(defapt sunt 2...). Se apropie ziua 3, credati ca:prolactina,fsh,lh si estradiol sunt suficient sau mai trebuiesc si altele?Pe 9 martie am programare la discuti pt. fiv si as dorii macar o parte din analize sa le am facute.In oct. am facut:cmv, toxoplasma, clamydia, ureaplasma si lysteria si au iesit negative credeti ca sunt "vechi" si ar trebui refacute?Please help!!!!la toate aspirantele mele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Am uitat sa va mai spun ca sotul meu are 2 spermograme "recente" (oct.2005 si ian. 2006) cu urmatoarea concluzie:pervisimie cu normospermie.La normospermie m-am lamurit ca este ok,dar ma nelinisteste "pervisimia" voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna,am intrat si eu sa spun DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA pe Andreea si sa ai grija de micuta sa.Este o poveste la care te gindesti ca nu se mai poate intimpla asa ceva in zilele noastre.pentru sufletul ei si pentru micuta Maria.Dumnezeu sa el ai in grija pe amindoua.Condoleante pentru familia ei.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

chiar nimeni nu mai vine sa ne vedem cu asi?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetele nu ma simt in stare sa mai scriu nimic,am citit despre Andreea si ...
Ioana nu ma uita cu mesaj!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Am aflat si eu despre Andreea, m-a distrus ceea ce am citit, e strigator la cer ceea ce s-a intamplat
Dumnezeu s-o ocroteasca pe micuta Maria!

Mergi la inceput