Bebelusi de martie - aprilie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Pisicuta, eu sper sa nu fie pb de Ca. Mihai papa 570 ml lapte/zi + iaurt sau Danonino sau branzica. Eu mi-am facut analizele sa vad cum stau dupa sarcina si alaptare (... ne pregatim si noi pt bebe2) si sunt in regula si cu Ca, si cu Mg si cu Fe, asa ca presupun ca si laptele meu avea tot ce era necesar. Mai stau 2 sapt dupa tura asta de Ca si apoi mergem la control la dr.

Ionela_r, nici lui Mihai nu-i plac legumele zdrobite cu furculita, cica se inneaca, dar n-are nici o pb cu banana, kiwi, biscuite, paine, iaurt cu bucati de fructe. Iar cand se mai inneaca, ii captez atentia cu altceva si uita sa se mai innece si papa frumos. Acum schimb strategia: azi i-am dat un morcov fiert si a inceput sa-l rontaie, iar maine o sa-i zdrobesc putine legume si le amestec in pireu, iar in timp o sa schimbam proportiile pana se obisnuieste cu mancarea zdrobita. Sper sa mearga.

Happy Valentine's Day la toata lumea ! Mai tineti minte cum acum un an ne impartaseam pregatirile romantice pentru aceasta zi desi ne simteam . Acum vad ca nu prea mai e de interes ziua asta. Eh, poate la anu' ...

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

danuta nu-ti face probleme,sigur nu e de la calciu.asa e la voi,stii cum e:fiecare bebelus cu ritmul sau va pupam si speram ca urmatorul dintisor ii va iesi repede!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna buna...

Nu dati cu pietre , rosii si oua stricate ca am absentat ..aici is va citesc fiecare mesaj fiecare cuvant ,dar nu gasesc timp sa scriu ..Am gasit o idee de afaceri pe internet si acu ma lupt sa o pun in practica ..si cum nu prea stiu eu ffff multe despre site-uri si constructia lor ma lupt sa invat..il dadacesc pe fratele meu ce sa faca ..ce sa intrebe ...cu cine sa intre in contact sa is rezolve actele (firma va fi in Ro si va fi admin de fratele meu ..cu ocazia asta ii dau si lui un job pana termina facultatea si un ban in plus alor mei )Io cu ideea si munca ..si ei cu administratul si cu banutii..

Benny e bine, a inceput sa mearga bine....dar avem o problema ..NU ACCEPTA PANTOFII ..deci stim sa mergem doar fara pantofi ..eu ii pun in picioare el ii da jos in max 2 min...ultimii pe care i-am luat niste adidasi sunt cu 2 numere mai mari si cu astia sta mai mult in picioare dar numai cand mergem la cumparaturi sau plimbare .nici cipici in casa nu accepta ..nici botosi ...pana si sosetele le scoate din picioare..vine vara si baiatul meu o sa mearga in picioarele goale

Dar in rest suntem sanatosi ,voinici pe 27 mergem sa facem vaccin si controlul de 1 an ...apoi pe 02.03. avem petrecere

Chiar daca nu scriu voi stiti ca sunt aici prin zona si va citesc si deschid si supermamicile ca acolo mai ma rup cu voi cate un pic la o vb ..la un chat mic ....promit ca cum is gata cu noul proiect nu voi mai absenta nici o zi...Va pupic pe toate si pe cei mai speciali bb-ei ai anului 2005

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Alexandra - Adseana.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'neata!
daria,ca de obicei,m-am repezit la pozele minunatului Brien si in primul rand vreau sa te trag de urechi:ce-ai,draga,cu copilul de ii gasesti defecte inexistente?!E un copil frumos,expresiv,cu un perisor foarte frumos si lung si,bineinteles meritul vostru,imbracat cu mult bun gust.Pai eu ce-ar trebui sa cred de cheliuta samuraiului meu drag?Sa m-apuc sa-i fac implant?Ai un copil superb si bucurati-va de el.
Am vazut si poze cu supergirl cea oxigenatacare face curat,si ii trimitem pupici.
A,ziceai,daria,de fontanela.Nu te lasa impresionata de ce auzi,deocamdata;poti sa incepi sa te agiti daca va apropiati de 18 luni si e deschisa.Si noua ne-au spus(medici,nu babele din sat,dar fara nici o analiza)ca are fontanela mare,ca n-are calciu,ca sa-i dam 3 pic de vigantol/zi etc.,de ma speriasera si pe mine.dar eu verific,caci stiu prea bine ce colegi aveam si prin facultate si cum fac unii medicina si ce inteleg altii din eaAsa incat i-am facut inclusiv analize si totul e in regula.Vigantol ii dau atat cat ii trebuie,adica 1pic/zi(copiii normal dezvoltati-le spunem noi eutrofici,nescuti la termen,fara patologie asociata,au nevoie de 400-500ui/zi,adica atat cat e asigurat de 1 picatura.Mult mai grava si mai greu de tratat e hipervitaminoza D si nu inteleg de ce se reped ai mei colegi sa prescrie cantitati uriase de vit.D fara nimic concret documentat.Deci,stai calma si,daca doresti sa te asiguri,poti sa-i faci un set de analize(eu i-am facut la 6 si la 9 luni,dar recunosc ca am exagerat putin,in afara se fac la 9 luni pentru depistarea precoce a rahitismului).
pisicuta,bineinteles ca laptele de mama este hrana optima pentru bebelusi,este scris si declarat peste tot,dar,in lipsa acestui dar,e bine ca exista o alta optiune.Oricum nu-i putem feri 100% pe copiii nostri de tot ceea ce inseamna sintetic,dar macar boli cauzate de chimicalele din lapte praf -inca-nu se cunosc.Ceea ce ar fi de preferat,dar aici trebuie lucrat mult la mentalitati,este sa nu se abuzeze de laptele praf asa cum se abuzeaza si de cezariana,pe motive 80%subiective ori inexistente.
alessia,spor la treaba si muuulti bani,bine ca ne citesti,dar tot ar trebui sa te supui si tu la norma de 1mesaj/2zile
Hai sa trimit ce-am scris,ca ma chinuiesc de 2 ore sa compun un mesaj,sa-mi fac normaLa fiecare 3 cuvinte,fug dupa alexut sa nu se loveasca,sa nu umble unde nu-i fierbe oala etc.,asa ca sper ca am fost coerenta.ma angajez sa fac si ore suplimentare peste norma

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Daria acum am apucat si eu sa vad pozele cu 2 ochi albastrii care ma dau pe spate de cate ori ii vad. ce frumos sta el in cada... vad ca nu s-a speriat cand s-a vazut singurel acolo... noi initial am intrat cu tati... si acum si singurel.

Alessia sper sa iti reuseasca tot ceea ce ti-ai propus.

Zuzunaki esti bine...? sau poate stiu fetele sa ne spuna, poate ai intrat la supermamici.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Alexandra !! Adseana zi-ne ce mai face zambareata mergareatza!

Nino spor la treaba! Zuzu e bine, doar foarte ocupata si cam obosita.

Alessia spor la treaba si tie! Succes in afaceri!

Fug sa vad si eu poze ca am ramas in urma...
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am vazut o nazdravana de supergirl blondutza tare si un Brien frumos si cu o gramada de par in cap (ce ai Daria cu el?!) care-i mortal cu ratustele la baie

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Bum ziua mamici

La multi ani! sarbatoritilor de azi

Oare acum vine primavara?
Noi acum iesim la plimbare.
Pupici

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Alessia spor la treaba! Incearca sa-i dai lui Beny ciorapei lungi pe care nu-i mai poate scoate. Eu asa am facut si ii mai pun cateodata sosete pe deasupra pe care el le scoate foarte satisfacut, fara sa ramana totusi cu picioarele goale.
Caramella foarte frumoase pozele! Alicia e o jucausa, nu? Cred ca rade toata ziua! Si noi am facut o pauza cu statul pe olita, acum am inceput iar si sta dezbracat dar se cunoaste ca are emotii si ca de abia asteapta sa se dea jos. Sa inteleg ca ne petrecem in aceaasi zi? O sa jucam niste moturi pe 25?
Daria poate ca o fi incercat singur sa mearga la un moment dat si s-a speriat. Oricum are timp, la fel si cu fontanela. Mi-au placut pozele cu nepotul si unchiul!
Pisicuta multa bafta cu introducerea laptelui praf! Sa nu aiba nici o reactie!
La multi ani Alexandra!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput