Bebelusi de martie - aprilie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
ionela_r spune:
caramella nici Dora nu vrea sa stea pe olita fara pemparsi.
Eu o mai las cateva luni (1-2).Poate reusim.
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
carmenduta2003 spune:
Buna ziua tuturor.
La multiu ani copilasilor care au mai adaugat o luna ieri si astazi.
Va multumesc pentru raspunsuri. In concluzie, cat toti baieteii isi admira podoabele si le mangaie sau le bruscheaza, ca al meu, toti copilasii indragesc sosetele, scamele si, in general, tot ce nu au voie sa manance sau sa foloseasca pentru joaca.
Grea viata ne mai asteapta, dar frumoasa... Deja ma si imaginez prin parc, cocosata de spate, tinandu-l pe Rares de manuta sau luandu-l de langa toate mizeriile, frunzele, betele, cateii, pisicile, etc...
Ieri am primit si noi aspiratorul nazal, l-au incercat intai parintii, apoi copilul, bine ca are doua capete. Mie mi-a displacut foarte mult senzatia, ma gadila si era foarte ciudat. Rares a stat mult mai cuminte, dat nu prea mai avea cine stie ce mucisori, demonstratia a fost mult diferita de cea de pe site, din fericire. Desi nu s-a speriat niciodata de aspirator, ieri a fost putin cam mirat, intrigat de zgomotul foarte puternic pe care il scotea aspiratorul. Nu s-a speriat, dar nici prea fericit nu parea.
Rrox, spuneai intr-un mesaj anterior ca vrei sa-i dai Ioanei lapte special pentru copii intre 1-3 ani. Unde se gaseste lapte de tipul asta?
Daria, am vazut pozele cu unchiul si nepotul, frumosi amandoi. Pozele din cada sunt superbe. Mie nu mi se pare ca Brien ar avea parul rar, e inca foarte micut si nu cred ca poti sa-ti dai seama cat de des va fi cand Brien va creste. Tunde-l scurt deocamdata, nu cred ca este cazul sa-i supui vreunor tratamente asa de micut. Este parerea mea, nu sunt experta in problema asta. Despre fontanela cred ca trebuie sa intrebi medicul, oricum se poate inchide pana la 18 luni, deci timp mai este.
Adela, ce frumos povestesti despre intalnirea Bebei cu taticul ei si cu fratiorul. Poze n-ati facut?
Caramella, am vazut-o pe supergirl, nostim costumasul. Ca si poza in care a facut curat pe masa. Pupam fetita frumoasa.
Ionela, Rares mananca tot pasat, am incercat sa-i dau mancarea preparata pentru el, maruntita cu furculita, dar nu i-a placut. Este adevarat, el nu are nici un dinte, dar cand are chef sa manance din mancare noastra, nu pare sa-l deranjeze faptul ca nu este pasata.
Pisicuta, felicitari lui Matei pentru dintisorul de sus si succes cu laptele praf.
Cenia, l-am vazut si pe David cel serios, cu camasa si cravata. Am remarcat gropita din barba, ce bine conturata este. Pare un copilas foarte mare, cu tunsoarea noua. 
Mamacita, sunt de acord cu norma de mesaje, poate asa n-o sa mai fiu atat de lenesa.
Poze Rares
Varsta lui Rares
rrox3 spune:
Daria cat de des sau rar e parul la varsta lui e ceva genetic, nu poti schimba. Cate radacini de fir de par sunt, alea sunt. Daca il razi in cap nu apar mai multe. Parul copilasilor e intotdeuna fin, o sa devina mai zdravan cand creste. E un bebe inca, nu te mai stresa cu numarul firelor de par ![]()
Carmen Nan Junir se gaseste peste tot unde se gaseste si formula, Nan 1 si 2. Prima Crestere de la Parmalat de obicei e prin supermarketuri, la laptele UHT.
Danuta multumesc, nu vreau inca sa folosesc Pivalone. Oricum, orice sfat e bine venit intotdeuna. 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Uff, mereu uit ceva...
Daria mergi cu el la medic. Poate are o problema cu asimilarea calciului sau poate asa e specificul lui pur si simplu si i se va inchide pana la 18 luni. Eu as face un set de analize complet, sa vad cat calciu are si daca il asimileaza. Daca nu te dumiresti poate faci o vizita la un ortoped pediatru, probabil e cel mai priceput in oase la copii.
lui Brien cel frumos! Nu-l forta cu pasii, fiecare are ritmul lui, acum nu-l atrage activitatea asta, dar in curand o sa fie foarte entuziast. Lasa-i lui initiativa.
poze cu noi
ninocikap spune:
revenim si noi cu mesaje... sa ne facem norma..![]()
Ligia multumim de
si ii intoarcem. ma pregatesc cat de cat, cam de joi intru mai tare in febra pregatirilor, ca trebuie sa ma apuc si de mancare... De alergat nu alearga decat daca e tinut de manutza, altfel merge foarte bine... peste tot.. doar pe afara nu... nu prea vrea in incaltaminte prea grea.. el are niste incaltari mai usurele pentru acasa.. pe care de multe ori i scoate si tot in sosetele marge ...![]()
Cenia si noi avem deja 8 dinti de vreo luna, sincer nu l-am cautat si de masele, pentru canu prea ii place sa il cauti in gura... dar totusi nu cred ca nu doarme de la dinti... chiar asa din ora in ora... ? azi noapte la un moment dat nici nu am apucat sa ma asez la loc in pat si a inceput iar maraiala...
Danuta t multumim de urare, sper sa se si intample... cat mai curand..![]()
Daria unde ar fi sa se potoleasca in sfarsit dupa 1 an... dar nu prea imi vine a crede.
La multi ani mamei.
Caramella nici Alex nu vrea sa stea pe olita nici imbracat , nici dezbracat,.. asa ca am renuntat pe moment...
Mamacita eu oricum am o postare e zi... in care urez la multi ani...
, dar o sa incerc pe langa asta sa mai fie una...![]()
De ieri i-am dat kiwi, fara seminte si ii place la nebunie, este singurul fruct pe care il mananca cu foarte multa placere..., ca in rest nu prea vrea altceva.
Si mai noi a invatat sa opreasca televizorul din sufragerie , la care ajung, si dupa aceea fuge si rade... de nu mai poti de dragul lui...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
pisicuta si matei spune:
gata am papat 30ml de lapte si nu am patit nimic,ceea ce este bine-poate reusim cu laptele asta,ca la branzica inca facem dermatit de contact in jurul guritei-dar nu ne lasam asa usor!
oricum daca nu merge cu laptele asta praf ar trebui sa trecem pe lapte de soia si nu as vrea,ca oricum si asta este atat de chimic,dar cel de soia...e si mai rau.
ma si uitam la compozitia laptelui hipoalergic si are atatea chimicale si ma gandeam cata grija avem pt copii nostri,unele mame se tem pana si sa le dea legume sau fructe importate,dar la lapte praf nimeni nu se gandeste cate chimicale are.cam nasol!!
noroc ca noi am avut san pana acum!si acum mai avem,dar nu in aceleasi cantitati!
maine ridicam portia la 60 ml!-cred ca i-a si placut,ca mai tarziu nu vroia sa bea apita intindea mana spre biberonul in care fusese lapte,smecher,nu?!
apoi a mai mancat inca vreo 270g cereale cu portocale.este un mancacios fara perche,de fapt de asta ii si zic grasunelu-ca de fapt nu e asa grasut,mai ales acum ca a crescut in lungime-are cam 70cm.
dariaevelin,caramella,carmenduta2003,rrox3-multumim pentru urari!
mamacita la noi nu erau decat -3grade si nici nu viscolea,ningea chiar frumos.si oricum si tati al nostru e tare ipohondru nici macar nu stiu cum de a acceptat asa de usor sa iesim,ca de obicei trebuie sa il conving mai inainte(dar tot ca mine iese
).
danuta t la noi au crescut foarte repede dintisorii de jos o data ce au iesit din gingie.trebuie sa recunosc ca astia de sus apar mai greu ca sunt si mai mari,dar...am auzit eu un zvon ca ar depide si de cat calciu isi ia copilul,dar nu bag mana in foc pentru zvonul asta.
cenia nici eu nu ti-as recomanda sa foloseasca verisoara ta laptele de vaca-este foarte periculos.noi de la o mica cantitate de gris cu lapte de vaca am stat internati vreo 3 zile si acum nu avem voie sa mancam nimic din lapte de vaca/capra etc.-matei are alergie la proteina din laptele de vaca!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
caramella spune:
LA MULTI ANI!
sarbatoritilor de azI BIA,IRINA,BEBA SI RARES

Multumim pentru laude Daria,Carmen
DARIA pozele super ca de obicei,mi-au placut cele in vana mult.In legatura cu fontanela ,Alicia cand o avea mare avea probleme cu asimilatul de ca.I-ai facut analize?
lui Brien cel cu mot.
CENIAti-am admirat baietul ,ce frumos ii sta la cravata si tuns!E tare scump
Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu statul pe olita NINO,IONELA.
OCRAINIC felicitari pentru slabit!Deci ramai singurica,trimiti baietii in Ro ,pentru cat timp?
PISICUTAfelicitari pentru dintisor si laptic!![]()
ZUZULE mai dane un semn,sper ca esti bine,tu si zuzunelu mic.
Si celelalte burtici la fel ANDIRA,CATXO.
pe burtici.
Noi am fost prin parc la plimbare,am mers pe zapada(mai e pe iarba),am alergat dupa porumbei si ne-am dat putin huta(cu chiote de bucurie).Desi nu a fost cald eram bine infofolite.Sa vedeti plansete cand o bag inapoi in carucior.Vrea numai sa mearga,iar cand oboseste se pune in fund,tinuta de manute nu altfel.
Azi e sotul de zi la servici de aceea profit sa scriu mai mult.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=10fc&.src=ph
rrox3 spune:
Pisicuta chimicalele din laptele praf sunt acolo pentru ca sunt necesare exact asa cum sunt acolo. Pana una, alta organismul uman functioneaza cu astfel de chimicale...
poze cu noi
rrox3 spune:
Mai, ce se intampla oare cu Adriana Fedorca si cu Rp? Ca au disparut destul de enigmatic... Rp plecase la mama, dar asta a fost demult...
Daca ne cititi da-ti un semn!
poze cu noi
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Pupici la bb.
Facem si noi prezenta.
Vad ca lipseste multa lumeeeeeeeeee.
Unde santeti fetelor?
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos