Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108
Raspunsuri - Pagina 5

catty spune:
LA MULTI ANI DE SFANTUL VALENTIN!!!! SA AVETI PARTE DE TOATA DRAGOSTEA DIN LUME SI ORICE GAND FRUMOS SI BUN SA VI SE IMPLINEASCA!Eu ce sa zic. Nu prea mai am timp sa intru: examene, stres la serviciu, si asteptarea invaziei. Sunt sigura ca or sa vina rushii pt ca am aceleasi senzatii ca luna trecuta si nu am de ce sa sper.
La munca este nasol, m-am certat saptamana trecuta rau cu seful si am vrut sa imi dau demisia. Am renuntat pt moment la idee, dar cu prima ocazie plec pt ca nu mai suport. Am nervii facuti varza.
Macar acasa totul este ok si incerc sa imi gasesc alinarea si linistea in cele cateva ore pe care le petrec cu sotul meu seara.
Ce ma bucura la mine este ca nu mai sunt deprimata ca imi vin vizitatorii. Am reusit in sfarsit sa nu mai fac din fiecare zi care trece scopul de a ramane graviduta. Cand va fi, va fi si gata.
Va pup si va iubesc mult.
catalina

danotino spune:
buna fetelor!
laura ma bucur ca ai trecut cu bine de laparo! ai uitat sa-mi scrii dupa! eram curioasa cum a decurs...
poate imi scrii un PM!
fetelor va doresc o seara placuta alaturi de iubitii/sotii vostri!
iubiti-va mult!
danotino

Madana spune:
Catty dulce iubita, ca in sfarsit te aud ca te-ai mai linistit.
Laura acum ca drumu-i liber bebelul nu o sa mai intarzie sa apara. Bafta si spor la lucru.
o seara placuta fetelor. In seara asta avetzi liber de la DC, ca stiu ca aveti alte ... treburi mai importante de facut.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mexxa spune:
In primul rand va doresc tot ce este mai frumos in aceasta zi...sa apara la fiecare dintre voi cate un bebe mic, apoi sanatate sa il puteti duce pana la sfarsitul celor noua luni...si mai tarziu rabdare pana creste.
Dragele mele eu sunt bine...ma cam doare acum capul dar sper sa imi treaca. Cu greata stau jalnic la fel si cu poftele sunt prezente in fiecare zi.
Ma simt atat de obosita de parca toata ziua asi trage in plug...dorm cat pot de mult ziua pentru ca niapte admir peretii.. umblu parca sunt un zombi...mai rau chiar.
Cam atat despre mine. Damtata mergem sa facem eco sa il vedem iar pe samburel!!
Va pup pe toate si o noapte cat mai frumoasa...
http://community.webshots.com/user/mexxa

lauravoinicu spune:
Danotino , ti-am raspuns pe PM imediat ce mai intrebat , nu l-ai primit? O sa incerc sa ti-l mai trimit odata
Laura

Alexia27 spune:
Dragele mele, ce mai faceti ? Mi-a fost tare dor de voi, dar n-am prea mai intrat din cauza unei perioade foarte grele de greturi si varsaturi puternice care ma lasau ca o lamaie stoarsa. Din fericire, de o saptamana ma simt bine si sper sa ramana asa.
Am intrat sa va spun am aflat ce este bebe strumf al meu si se pare ca este BAIETEL!!! Desi la 15 saptamani e destul de devremesa se poata afirma cu siguranta, 2 doctorite diferite mi-au spus acelasi lucru, deci se pare ca asa e. O sa aiba mama un printisor frumos!
Va pup dulce pe toate si va doresc si voua sa traiti experienta asta.
Oana, am citit ca te pregatesti de o noua inseminare. Pai hai sa ne vedem fata draga, ca la mine a fost cu noroc cand ne-am intalnit! Multa bafta si sa auzim de 2 liniute!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

asi spune:
Buna dimineata!
Va dosresc la toate o zi minunata!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Madana spune:
Alexia 27
sa inteleg ca o sa ai un baietel superb. Bravoooo
.
Mexxa sper sa treaca repede perioada asta cu greturi ca sa poti sa te bucuri cu adevarat de sarcina. Oricum cred ca esti o
fericita
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Cristinna spune:
Buna dimineata fetele
Asi bafta la doctor. Daca nu stii ce sa-i spui, aminteste-i doar ca esti aspiranta de ceva vreme pt un bb si te-ai gandit la un control de rutina
.
Alexia27 felicitari pt baietel.Sa ai o sarcina usoara de acum inainte
.
Mexxa si tie o sarcina usoara incontinuare si bebe sanatos.
Madana,Iepurila, Lachione, MOana,Liana, Avalon,Felicia, Bubulina, Piccaflor, Mishulina, Catty,danotino, lauravoinicu,Alexia28, Tabitha, Cami30, pentru toate un mare..
Eu azi ziua 6 a cm
Cristinna

simonette spune:
Buna dimineatza la toata lumea
O zi minunata va doresc!!!!!!
Alexia
felicitari!!!!!!!!! Cred ca sunteti ca in curand o sa aveti
Ma bucur mult pt voi!
Mexxa, astea sunt aspectele mai putin placute ale sarcinii, peste care sunt sigura ca treci usor, la gandul ca in burtik e samburelul acela care depinde 100% de tine!
Eu sunt ziua 2!!! A CM-ului bineinteles! Daaa!!! Taman ieri s-au gandit sa ma invadeze scarbele
Liana,Pica...v-ati trezit??? Intrati si voi un pic pe mess...daca vreti bineinteles!
Va si va
pe toate cu mult drag!
Catty uitam sa-ti spun ca te admir pt felul in care ai inceput sa gandesti! In felul asta posibil sa ai mai mult noroc...ceea ce iti doresc din suflet!
Amely...nu e mama doar o tentativa, de data asta e de-adevaratelea! JUR!!!
Cristina, asa-mi trebuie daca am lipsit! Din toata lista de la sf. mesajului tau, doar io lipsesc! Dar io nu ma supar si te
Simonettu, care va iubeste mult!!!