Endometru ,ovulatie, monitorizari si gravidute-108

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Simo cum sa te uit iubita? Ma bucur nespus sa aud ca te-ai lasat de fumat.

Oana ma bucur ca-ti plac. Tu sti cat de mult tin eu la tine, nu? Iti tin pumnii pentru cea de a 4-a ISA si sper sa fie si ultima. Te dulce.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely nu o vazusem. ca m-ai amuzat. Oricum, acum ca sunt matura ... o sa fac curat pe aici ca va matur pe toate la mamici imediat

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Simo, sa inteleg ca e o noua tentativa de lasat de fumat? inca nu te laud, ca te-am mai laudat o data si te-ai reapucat... asa ca te mai "pastoresc" vreo luna-doua, pana cand ma conving ca e "pe bune" Dar te incurajez cu toata dragostea, esti pe drumul cel bun catre a avea bebici sanatosi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

,

Simonette, & si mult succes in tot ceea ce faci!

Diriga,& sa treaca supararea!

Galinarodica, pt. Serbanica si & pt. mamica!

HAPPY VALENTINE DAY [/b] pt. toate endometristele !!! Sa fiti iubite si sa aveti parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta! Primiti si de la mine "o ploaie" de si de !

Stu ("inteleapta clasei")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

soroooooooooooo bine ca venisiii..
mey..io inteleg ca esti ocupeee.. ca chelu te'a sechestrat
da stiii ce dor imi e de tineeeeee???????
stii ca te iube mult?????ha?????nu stii?????ai uitat????
miiiii dor de serile petrecute ....de petrecerile pe care le dadeam noapteaa...miiii dor fatoooooo di tiniii..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Stuart, apreciez mult urarea de la tine! Sper sa fie valabila pt toate fetele de pe forum si mai ales pt TINE!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Scumpicelor,va pup cel mai dulce pe toate si va doresc din tot sufletul LA MULTI ANI DE ZIUA INGRAGOSTITILOR.
Si sa va innebuniti sotiorii in seara asta cu desuuri rosii si mancaruri alese.Si sa dea Doamne Doamne ca toate sa ramanem in seara asta gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor eu ma duc vineri la doctor la un control si nu stiu ce sa ii zic ca vreau.Cred ca am luat-o razna.

Azi ii fac iubitului meu sot supa de fasole cu ciolan.Abia astept sa fie gata.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Happy Valentine's Day!

Va imbratisez cu drag pe toate...eu sint super agitata din cauza unor chestii foarte delicate care se incapatineaza sa nu iasa asa cum as vrea eu...
Astazi trebuia sa iau rezultatul prolactinei insa nu e gata....

Va pupic pe toate si va sint alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Amely , da intradervar m-am operat laparoscopic pe 1 februarie, si acu ma apuc de treaba ........... Sa vedem poate am noroc luna viitoare.Nu vreau sa-mi fac prea multe iluzi ca sa nu fiu prea dezamagita........
Si cum va spuneam ieri, nu prea stiu care este treaba cu stimularile...dar poate ma lamuresc fetele
Tuturor celor de aici le doresc sa treaca cat mai curand la mamici
Laura

Mergi la inceput