Impreuna, Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Miro felicitari, ma bucur pt. voi. stiu cat ti-ai dorit lucrul acesta si in sf. s-a implinit. O sarcina usoara iti doresc. ai grija de tine si bebel.
Mihi mersi de intrebare. Marco e bine, creste, scapam de colici, gangurim si radem la toata lumea.
Eu pe 10 martie merg din nou sa ma taie si sa ma coase, caci la controlul de 6 sapt. s-a vazut o mica gaurica catre anus. mi-a cazut un fir prea repede. asa ca o iau de la inceput, cu dureri, statul pe colac si repaos la pat. nasol, dar daca n-am putut sta cuminte in spital, asta e, invatatura de minte.
Aici am pus ceva poze cu Marco, in prima lui vizita la Alba Iulia:
poze noi .
Daca vreti sa o vedeti pe Maria, fetita AndreeiC:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marius1th/album?.dir=/b37e&.src=ph&.tok=phx5jbEBeEcGNfdD
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
gabirus spune:
Giova, mi se strange inima de fiecare data cand o vad pe Mariuca, saracuta. E un copil cu o expresie de seriozitate si de o mare sensibilitate. Parca isi simte destinul de acum ...
Fetelor, Cafe de Paris este in complexul Bastion in curtea unde este si Biblioteca Judeteana (care este in curte pe dreapta, iar cafeaneaua in curte - drept inainte). Sper ca am explicat clar
POZE
valiM spune:
Na, salutare!
Hai ca mai scriu si eu cate ceva.
Mihi, merci de intrebare.
Da, greturile mi-au mai trecut, sunt tot mai rare.
Am 4 luni, astept fiecare zi sa simt cand misca prima data.
Acus, acus...
O sa merg la eco in primele zile din martie.
Sa vedem ce ne mai zice despre sex.
Se vede deja burtica...
Mi-am cumparat pantaloni de gravida, Doris mi-a facut cadou o bluza faina, cu burta...asa ca trec la haine specifice!
Vin si eu la intalnire.
In 4 martie.
Numai bine...si felicitari lui Miro!
Pe curand!
Vali 16+
Irina_Claudia spune:
Fetelor , azi va daruiesc tuturor un martisor virtual si va doresc sa aveti mereu primavara in suflet! (desi iarna nu vrea sa ne paraseasca asa repede)
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
psxman spune:
Doamnelor, din toata inima, va doresc o primavara frumoasa, cu multa dragoste si bucurii!
Primiti din partea mea multe flori
Si cate un martisor virtual pentru fiecare...
Va fie micul martisor
Prilej de bucurie
Acum, cand florile de gheata pier
Iar primavara-nvie.
Cu respect,
RADU
PSX|Man
Ana68 spune:
Saluti ,
Radu , multumesc pentru urarile frumoase pe care le-ai postat!Sincer m-a impresionat si m-au emotionat...ce frumos!
Sa ai si tu o primavara minunata,alaturi de florile tale , Ines si Doris , mult soare si o caruta de dragoste....
Giova , ce flacaias mare ai...!Sa fie sanatos!Tare frumos e si,sper sa nu gresesc ,din cat am observat eu din poze...seamana cu tine,mai ales la forma fetei si la nas...Tare bine arati si tu si in forma.Bravo voua ,frumosilor!Bafta la operatie,sa iti revii cat mai repede!
Doris , toate in viata sunt trecatoare...o sa treaca si etapa asta...Vorba lu' Gabi:inainte cu avant!
Silvana,pupici!Sper sa ne vedem.
Mihi , pupici si tie...
Irina,lasa,nu mai fi suparata pe catelusul schiop...Iar la chestia cu smechereala copilutilor nostrii...ce?tu nu ai facut asa?ca io una sunt veterana la asa ceva,chiar si acum la batranete...Pupaturi la scorpiuta cea isteata !
Vali,multa sanatate si numai bine!
Dragelor,sa aveti o primavara cat mai frumoasa plina de realizari , sa fiti iubite si sanatoase!
Iar ziua de azi sa va aduca bucurie si numai surprize placute...stiti voi de care!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ciao, fetele! Ieri am intrat pe forum, v-am scris si azi constat ca mesajul meu ... nu mai e! Alaturi de unul al lui Angy...Nu stiu ce s-o fi intamplat. Oricum
Miro - felicitari. sa fi sanatoasa si fericita, sa te bucuri de 9 luni magnifice si de 100 de ani de fericire alaturi de puiut.
Irina - hainute faine de graviduta se gasesc la magazinul Tempo Zed din Kappa. Eu de acolo ma aprovizionam.
Mihi - citind mesajul tau referitor la Miro dis de dimineata, cand nu functionez prea bine, am inteles initial ca tu erai graviduta si era cat pe ce sa te sun sa te felicit pentru curaj. Ca 3 nu-s usor de dus...
Angy - da-mi un nr de contact pe PM pentru chestia cu formatia aceia intr-adevar grozava.
Multumesc pentru martisoare virtuale si urari. Va doresc si eu tuturor o primavara inflorita de bucurii si plina de soare fericit.
La intalneala tare as mai veni dar cu programul meu aiurit ...
Cel mai martisor primit> de la seful meu. Ma cheama in birou, isi drege vocea, ma anunta ca el nu le are cu chestiile astea dupa care se dau femeile in vant, dar, totusi, fiind vorba de mine, nu poate trece evenimentul cu vederea asa ca .... si imi da cateva bonuri valorice din alea de cadou! Tocmai ma gandesc cum ar fi sa-mi prind unul in piept.... Oricum, a fost dragut din partea lui, imi cumpar eu ceva fain de ele
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
ionela-roxana spune:
Ceau fetele !
Iaca daca am reintrat in hora a n'spea oara incerc sa joc.....
Azi am fost la eco si dr mi-a dat o veste ce ma suparat putin.....am placenta foarte jos inserata ceea ce in termeni medical se numeste -placenta praevia.Asa ca vrand nevrand tre sa stau mai mult si sa ma odihnesc,nu am voie sa fac deloc efort.Am fost la eco 3D (dar nu la Grigoras ) si i-au masurat la bb tot absolut.El este ok si speram doar sa urce mai sus la locul lui.
La o prima strigare se pare ca o sa mai avem un baietel
Chiar daca este mult, in continuare este o parere despre sistemul Waldorf
Rares e la gradinita din sistemul Waldorf...eu una sunt foarte incantata de modul de predare si de felul in care acumuleaza el cunostinte.Chiar acum 2 saptamani au venit la gradinita directoarea de la scoala Waldorf si inca o invatatoare si au raspuns la toate intrebarile noastre.
In mare acest sistem pune bazele pe gandirea logica pt. gasirea rezultatelor sau raspunsurilor.
Sistemul vazut din afara este lejer insa nu este tocmai asa...ei nu functioneaza de capul lor....sunt avizati de ministerul educatiei si predau conform anumitor programe scolare astfel ca la sfarsitul unei clase cunostintele unui copil din traditional sa fie egale cu cele ale copiilor de la Waldorf.
Si aici ca si la traditional sunt copii si copii...nu toti sunt fantastici sau extraordinari....nu este scoala de genii....este o scoala care adopta un alt mod de predare si o alta abordare a copiilor....copii de aici sunt mai linistiti...nu sunt deloc agitati (am observat asta si la Rares....),legatura dintre dascal, copil si parinte este foarte stransa...astfel se poate dirija foarte bine copilul.
Noi am considerat ca mai este inca timp sa ne gandim daca RARES va urma si scoala Waldorf....eu una as vrea foarte mult....i-mi cunosc bine copilul si mi se pare crunt ca la 6 ani sa-l tintuiesc intr-o banca timp de 4 ore (deseori cu manutele la spate)cu pauza de 10 minute intre ele.....mai bine prefer ca in acele 4 ore sa si cante...sa se miste.....(cantecele contin exact informatiile pe baza carora se vor desfasura orele timp de cateva saptamani).....se fac anumite jocuri.....de aceea multa lume zice ca acolo se joaca......da...se invata totul prin joc.....litere,alfabet,operatiile........
In fiecare zi le este prezentata o poveste,o legenda,un basm......in functie de varsta lor......(cati dintre noi mai avem timp sau stare dupa ore de munca sa le citim o poveste in fiecare seara ?)........Din fiecare poveste sau basm se trage o concluzie...adica invata ceva...
La fiecare luna se face o sedinta cu parintii si sunt evaluati copii fiecare in parte....parintii sunt sfatuiti cum si ce sa faca pt. ca, copilul lui sa recupereze intr-un anumit domeniu .....sau este laudat cand ajuta copilul sa evolueze.
Tot asa...o data pe luna are loc o evaluare a cunostintelor copiilor (teze cum sunt la traditional)...........acestea au loc in prezenta parintilor...astfel acestia pot vedea evolutia sau involutia copilului....
Nu mai scriu...probabil v-am plictisit deja......daca mai vreti detalii va ofer cu drag.
Pusici si multe flori de 1 Martie!!!!
Roxi 10+ si Rares 9. april.2002
Mihi spune:
SALUT!
Multumesc si io pt martisorul virtual domnului Radu...tatic de Ines si sot de Doris...mai rar romantism pe la barbati...ei nu prea au fost pe acasa cand o impartit Domnu aceasta calitate!
Si tie Irina!
Danitin asa martisoare vreau si io...mama de 3 zici tu...vai de calciu meu va fi!
Chiar de e iarna afara va doresc primavara in suflet...
...inca sunt pe aci ca i-am convins pe ai mei sa mai stea...ura...
pe toate...si pe toti
mihi
POZE
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Da, intr-adevar Radu azi a debordat de romantism...
Din toate punctele de vedere
A intrat dimineata pe usa, venind de la job, cu martisoare, pentru mine, pt. Ines, pt. mami si Buni.
Plus flori...
Chiar am avut o zi frumoasa...
Adevarul e ca schimbarea locului meu de munca are efecte pozitive si in viata de cuplu...acum observ...ceea ce nu-i rau deloc...
Nu mai am nervi, azi am ras, am facut mancare, am fost cu Ines la zapada cu sania, am fost cu ea la Cina la Vali sa-i dam si ei martisor...o zi super relaxanta si frumoasa, in ciuda vremii de afara.
Si, cand intru pe forum, mai vad si postarea lui Iubi...
Tzuca-l mama de romantic...
Roxi, nu-ti fa griji, cunosc multe prietene la care li s-a spus exact aceeasi chestie la inceputul sarcinii, dar pe parcurs, placenta a mai urcat odata cu evolutia sarcinii si totul a fost ok.
Dar, daca medicul ti-a recomandat repaus, asculta-l, macar pana mai creste bb...
Si, zici ca tot baietel?
Parca tu vroiai si o fetita...
Lasa, sanatos sa fie...
Gabi, am vazut acum lista sarbatoritilor din aceasta luna...
Dia bate recordurile...
Chefuim mult luna asta se pare...
Mihi, luna asta dai de baut!
Va pe toate si nu uitati sa va alegeti babele...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI