Impreuna, Timisoara (38)
Raspunsuri - Pagina 12
gabirus spune:
Miro, ce bine imi pare sa te vad asa de fericita Ai vazut? Relaxarea a fost cheia! Pai sa-l/sa o duci des la munte sa vada si bebe locul unde a fost conceput
POZE
ionela-roxana spune:
Nu puteam sa nu intru sa o felicit pe Mirona,chiar daca intr-unul din mesajele trecute ii scriam ca Mos Craciun ii va aduce o minune......si ea nu a crezut......uite ca nu am gresit chiar asa de mult.
Felicitari si ai grija de tine.
Am vazut ca au aparut pe aici mai multe gravidute si intrebau de hainute pt. burtici.......eu am cautat pe net si am gasit mai multe modele destul de explicite....daca vreti vi le dau cu placere.Eu vreau sa merg intr-o zi in textilandia sa-mi iau ceva materiale si merg la o croitoreasa.
Daca cumva stiti o croitoreasa buna sau vreo casa de moda sunt interesata.....in mai voi fii nasa de cununie si botez si vreau sa-mi fac ceva dragut.....deja am redus la 5 numarul modelelor de rochita...ramane sa gasesc cine sa o faca.
Daca stiti cumva magazine cu rochite dragute care sa mearga si la burtici......va rog sa-mi scrieti....si mai caut si pantofi draguti.
Hai ca deja v-am innebunit.
Silvana chiar daca ti-am scris si pe PM : Felicitari.....si pe mine ma asteapta in vara...si am deja niste emotii de numa.......
KatiK parca tu erai cu polipii de scos.......si noi suntem in aceeasi faza...dupa data de 1 facem analizele si mergem sa vedem ce e de facut.Rares a avaut otita purulenta si puroi mult in nasuc,a facut injectii 10 zile,a luat Aerius,Klabax si spray Nasonex.
Dupa tratament sufla mult mai bine dar se pare ca nu destul de bine....asa ca DR Smoc a zis sa scoatem polipii.
Pupici si mai vb.........
Am lipsit deoarece oricat mi-as fi dorit sa fie ca la prima sarcina nu a fost asa...am avut greturi urate de tot si am stat mai mult in patut.
Roxi 10+ si Rares 9. april.2002
silvana75 spune:
Roxi, ma bucur ca ai aparut. Sarcina usoara.
Doris, unde ne intalnim? Tot in Unirii la fantana?
Fetele, am chestii dragute facute de educatoarele lu' Paul. Sunt facute tot din ghips si se pot lipi pe frigider (au magnet) si mai niste chestii dragute care pot fi oferite de 8 martie. Le aduc sambata sa vedeti?
Silvana si Paul
Doris-Alina spune:
Roxi, la fel ca si Silvana, si eu ma bucur ca ne-ai scris...
Sarcina usoara in continuare...
Croitoreasa buna sincer nu prea stiu...
Silvana, buna ideea ta...
Ne vom intalni toate in Unirii, la Fantana, la ora 19 si de acolo plecam spre Bastion.
Gabi, explica-ne tu mai exact, unde e barul.
Pentru cele care vor ajunge mai tarziu, pot veni direct la Bastion.
Deci, cine vine sigur?
Doris
Silvana
Gabi
......
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Buna ziua la lume,
Angy,daca zici tu....pai o sa ma straduiesc...hehehehehe...
Irina,daaaaaa.....mare bucurie!Pai cand e bal,si mai ales unul de negrii...dansezi ,nu?Asa ca n-am mai zis nici car si am dansat ca musafirii,pai nu?
Gabi,multam'!Vorba cantecului ,nu?"Da-i inainte cu tupeu".
Doris,felicitari pentru decizia luata!Cum e relatia cu famelia acum?Sper ca e totul in regula si ca te-au inteles.Mult succes in ceea ce faci cu drag si sa-ti mearga si sa-ti iasa cum doresti!
Dana-danitin,o sa ma straduiesc....Multam' de urare!
Mihi,chiar ca e minunata vestea care ai scris-o!
Miro,ma bucur din tot sufletul pentru tine.Felicitari tie si lui Dani,sa ai o sarcina usoara si sa fie intr-un ceas bun!
Silvana,am sa incerc...nu promit nika...e fonctie de buget...
No,gagici,io va doresc o zi buna si va pupez!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Ana draga mea, merci ...
Azi e ultima zi in firma.
De fapt mai am de stat exact o ora...ultima ora...
Azi noapte ma gandeam ca imi voi strange toate lucrurile, si o sa astept ora 12, tulind-o cat ma tin picioarele pe usa...
E...uite ca nu-i chiar asa...
Fiecare chestie de pe birou, ma face sa devin nostalgica.
Imi strang chiar acum diplomele si o lacrima ma zgandara...
A fost o etapa a vietii, intr-un fel, am invatat multe, cu siguranta imi vor prinde bine, atat diplomele cat si experienta.
Poate la batranete o sa-mi deschid un notariat, sau un birou de avocatura...mai stii?
O iau si pe Silvana...
Mi-e greu sa-mi iau ramas bun de la colegi, dar o voi face...
Ca asa e frumos, sa lasi loc de buna ziua.
Directoarea a fost super ok, au iesit toate asa cum mi-am planificat.
La scoala ieri, am fost primita super.
Directorul mi-a zis:
Bine ai venit, Colega!
Maine in prima zi de lucru, fiind si 1 martie, o sa duc praji si ceva de baut.
Na, dragelor, mai am sa strang cate ceva si plec in lume....
Va doresc o zi buna...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Bey Doris, tu sa nici nu te gandesti ca o sa deschizi birou natarial sau de avocatura fara mine. Stai sa mai fac si io niste cursuri, master, specializari si atarnam toate diplomele pe ziduri sa ne dam destepte (nu ca nu am fi, da' sa stie tot poporu'). Te pup!
Ana, poate faci cumva si ne vedem!
Silvana si Paul
Mihi spune:
Salut dragele mele!
Intru rapid ca-s in pauza de masa si "dushmanu" nu-i in zona!
amutza pe unde umbli?Ce face papusica?
katik voi cum mai sunteti?La ce dr orl mergeti? greturile s-au dus?
valitu nu mai zici nic..n-ai gatat cu greturile?
anabine ca scapasi de ciuruiala!
Irinano cuscra draga...nora nu conteaza cum e..nevasta sa fie buna
dia_codatpoate iti fac o vizita la Paris in aprilie...numa sa-mi rezolv cu pasaportul ...ca de buletin nici nu mai vb!
roxibine ca mai dai si tu pe acilea!
angyce fain de tine ca faci ce-ti place!
gabice mai zic astrele pe martie?
diana71 creda ca ar fi cazul sa vi la intalnire sa te vedem si sa-ti acorzi si tie un pic de timp!
silvanapupici
danitinpupici
Miro mai treci pe la noi, ai grija de comoara din burtica!..nu nervi nu stres.ci doar ganduri bune si dragoste cat cuprinde!
...asta e valabil pentru toate...in special pt gravidute!
giova bobolusu tau ce mai face?
dorispupici
mihi
POZE
Irina_Claudia spune:
Ceau fetelor,
V-am zis ieri cat astept eu 1 martie ca-mi plac martisoarele. No' azi am primit primul meu martisor pe anul asta (noroc ca nu era de la sotz) , tare urat: un catel cu limba scoasa si cu o ureche rupta...iaca-ta ce-am primit. Dar am martisor? Am.
Doris suces la noul loc de munca, da , si eu sunt de parerea ta, trebuie sa lasi loc de buna ziua si orice despartire are si tristetea ei ...dar gandeste-te acum la viitor si la Ines.
Silvana baga diplome, draga mea ca n-are idei rele Doris , la cati bani au astia , mie-mi vine rau numai cand ma gandesc la un notar cat castiga.
Ionela sarcina usoara in continuare, am vazut ca-l ai pe Rares la sistemul Waldorf? Stii cumva si ce scoli practica acest sistem?
Inca nu m-am interesat dar as vrea sa stiu prin ce difera de sistemul clasic si daca da rezultate mai bune la copii. Alina tu stii ceva?
Mai fetelor fiica-mea s-a facut o smechera...auzi ce-mi zice azi-dimineata: "lasa-ma-n pace , tu!" La care eu evident ii fac observatie si-mi zice: "pai eu am zis two (adica 2 in engleza)"...auziti la ea cum le-ntoarce , si ai vostri fac asa?
angy11 spune:
Irina,daca stiu despre acest sistem de predare-invatare?Asta era intrebarea?
Foarte multe nu stiu,nu sunt traditionalista,dar decat sa fac experiente pe mine,sau copiii mei,mai bine incerc ceva ce stiu sigur ca functioneaza.
Am o eleva care vine din acest sistem,e primul an la noi la scoala,face cu mine ritmica,o materie noua,care se preda pe grupuri de 8-15,fiind si pt,. mine primul an cand fac asta,atmosfera e foarte relaxata,dar respectiva nu se poate concentra mai mult de 5 minute,deranjeaza ora cu observatii puerile,are probleme cu mobilul,cu orice altceva decat cu scoala,asta in conditiile in care se pretinde o eleva buna.Adevarul e ca nu cred ca o sa faca fata la noi,dar acest aspect poate fi pur individual,dar poate fi si o consecinta a sistemului din care provine,ar fi fost interesant sa vad o comparatie la sfarsitul liceului,ar fi mai elocventa,fata de ca vorbeam e in gimnaziu.
In rest ce sa spun,Waldorf-ul e la mine pe strada,copiii cand ies de acolo sunt relativ linistiti,in schimb cei de la noi cand ies de la scoala dau pe-afara de energie,asta poate demonstra ca isi consuma energia la scoala si ies relaxati,pe cand ceilalti,nu sunt supti de energie,abia atunci incepe joaca.
Mihi,asa e,chiar imi place ce fac.