Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela amalia spune:
Offf ce draga mi-a fost Amalia (acuma am "scapat" de ea, doarme).....o face mama bucatareasa sefa...Mi-am facut si eu putina treaba prin bucatarie si fetita mamii si-a facut si ea, mai bine spus facea si ea mancare, si-a scos toate castroanele, toate lingurile(din alea mari cu care amestec in mancare), polonice....toate natiile si facea mancare in toate castroanele, imi venea sa o mananc eu pe ea...era asa de scumpica....si cand ma uit eu mai bine la ea, saracuta mai avea putin si ii picau ochii in gura de somn.Asa ca i-am incalzit repede laptic pe care il bea acuma si dupa aia (daca nu deja...)
Da' poanta cea mai mare vine acuma din partea mea (va spun doar daca nu rateti de mine ) m-am luat cu lapticul sa il incalzesc mai repede si mai apoi, de' sa ma laud si eu voua ca fetita bucatareasa are mama...si acum 2 minute mi-am dat seama ca miroase a ars...m-am dus sa vad de unde vine mirosul si.....uitasem tigaia pe ochi si....ochiul aprins ...si s-a facut un fuuuuuuuuuuuuum in bucatatrieeeeeeee
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Acuma astept aplauzele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
andora spune:
Mihaela mamicule pai sunt doua variante:
1 tigaia avea mancare in ea - si atunci meriti
2 tigaia era goala si stricaciunea o priveste doar pe ea - si atunci scapi doar cu
In ambele cazuri insa vrednicia Amaliei bate gravitatea efectelor negative asa ca harnicutei tale!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Aplauze MIha:)
Amalia harnicuta. Ce zici, ne-o imprumuti si noua cand avem nevoie de ajutor la bucatarie?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Flavia ,vreau sa vb pe mess.Apeleaza-ma cand vrei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Din fericire sau din pacate....in tigaie nu era mancare ci era doar cu ulei (facusem niste snitzele, sper ca am scris bine) si s-a ars doar uleiul, din fericire tigaie e salvata si mancarea ca nu era in ea...pur si simplu am uitat dupa ce am luat ultimul snitzel sa inchid ochiul ...
Cum sa nu vi-o imprumut...numai sa anuntati din timp sa facem programari...
Site Amalia
alexa si mami spune:
buna fetele!
miha, vreau si eu programare. lasa tigaia,tu sa fii sanatoasa!
andreea, vrei sa spui ca socrela nu aplecat acasa?
mey fetele (exceptie face flavia, ca ea ne-a spus), miine cum sarbatoriti? cu cupiii ce faceti?
alexa & fam
Danelutza spune:
Mihaela iar pentru Amalia
Fetelor Isabella scoate limba la mine, ma strimba, ii spun "nuuuu" iar ea zimbeste si face din nou, dar am iertat-o ca dimineatza mi-a dat un pupic, a vazut cum fac eu cu papusa, s-a aplecat linga gura lui mami si ... mi-a dat pupicul
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ange spune:
cum lipseste omul putin,cum scrieti foiletoane!!
andora,cum sa nu ne vedem mai?! adica eu vin de la 10 000km si sa nu va vad??? macar ca o punem de-o intalneala in Buc. si tot e ceva.Dar incercati voi de acolo sa rezervati ceva,o cabana,nu stiu ceva sa ne intalnim intr-un week sau oricand(ca de!eu is in vacanta:)))
Si daca puteti sa aranjati ceva pana pe 10 iulie ar fi si mai perfect.
Colegu' nu sta cu noi decat pana pe 13 iulie.Apoi ramanem singurei in Ro si sa vezi ce ne facem de cap:)))
Flavia,si zici ca azi esti la capitala!Bravo.Te asteptam cu impresii din calatorie:)
pup la voi,ma duc sa-mi pun cafeaua ca nu am apucat si zici ca sunt
c.
impreuna spune:
Asa, sa fiti secretoase, sa nu ne spuneti ce si cum sarbatoriti:)
Las ca o sa va povestesc eu, tot.
Alina pai nici tu n-ai zis ce faceti maine :)
Cami nu sunt inca la Bucuresti, abia maine, tu vrei sa ma trimiti de azi?:)
Da, cam asa a ramas la vara ne facem timp un wk sa iesim undeva, vedem noi restul detaliilor, ca sunt nesemnificative
Daniela de acuma asteapta sa tot fi pupata. Si pe mine m-a incantat fiica-mea cu asa ceva, pana i-au iesit dintii si sa vedeti atunci distractie
Flavia (sotie si mamica fericita)