Mamici casnice (9)
Raspunsuri - Pagina 3
andora spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Krysthyna,bine ai venit!
Flavia,poate ne intalnim toate,la vara ,cand vine si Cami.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
DA! DA! DA! Restul fetelor din afara - nu veniti si voi la vara? Asa frumos e in Romania.... Eu sunt disponibila oricand si oriunde , poate cum spuneati un we la munte?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Pai da, si eu vream sa ne intalnim cumva, undeva..., hai ca pana la vara ne tot facem planuri:)
Ca veni vorba de munte, am gasit o poza cu peisaj, langa casuta noastra din Retezat. E aici si aici
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
'Neataaaaaaaaa....Tot v-ati facut de cap aseara...Multumesc de urari (pt socru)...
Krysthyna bine ai venit pe la noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
gegea spune:
Buna dimineata!
Mihaela pentru socrul tau, multa sanatate si viata lunga!
Khristhyna, bun venit pe si in clubul nostru!
Flavia, drum bun la Bucuresti si distractie maxima la petrecere!
La noi nu au aparut dintisorii, insa avem parte de ceva mai multa somnolenta seara, iar in zori, pe la 6-7, cand e somnul mai dulce ( dar numai al celor mari, vad ), dau trezirea lui mami si lui tati si partea nasoala e ca nici macar nu prea stiu ce vreau. Nu stiu daca mai vreau sa dorm sau vreau sa ma joc, asa ca fac cand una cand alta, spre disperarea lu' mami.
Acum ma joc de zor cu ursuletul preferat, dar nu tare mult, ca parca mai fascinante sunt hainele pe care mami tocmai le-a adus de la uscat si pe care le-a impaturit ea frumos si la care vad ca am acces printre laturile patutului taaaare usor, numai ca mare ghinion pe ea ca nu a apucat sa le puna si in dulap. Ce sa-i faci, era mai important sa le salute pe mamici... -de la Daria citire
si o zi frumoasa pana mai incolo!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
Danelutza spune:
'mneatza si o saptamina cit mai buna.
Ufff, dispar ca se screme cupilu' si nu vreau sa ratez.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
mihaela amalia spune:
Hihihihihi Gegea parca mai cunosc de undeva scenariul asta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
andora spune:
Daria fii tu cuminte chiar daca mami are chef de net hihihi si sa faci nani cuminte ca ies si dintisorii aia!!!
Flavia m-ai omorat cu peisajele.... ofofof sa mergeti mai des ca va dau na-na!
Danelutza saru'mana
Alina ce faci?
Bai ma dispera nu ma mai lasa.. vrea sa-i desenez titita la nesfarsit
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Andreea, ce sa-i desenezi?:)
Si eu sper sa mergem mai des acolo, probabil doar de Pasti avem sanse sa ajungem
Stiti cumva cand ii Pastele?
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Flavia, titita = fetita. Si cum termin una zice "ata" si "ata" si eu fac alta pana nu mai am loc pe tablita si din nou tot asa pana ma apuca capul Nu mai vrea catei, nu pisici nu case nu caluti nu nimic, doar fetite cu rochite si codite. Dar am gasit o metoda rapida de desenat hihih
Pastele pica se Sf Gherorghe pe 23 aprilie! si noi vroiam sa tinem post.... se duce planul meu de dieta...