Mamici casnice (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Miha mama asa e puiule a subrezit-o bici pe baboanta, nu c-as fi pedalat prea mult la ea ca deh si genunchii trosnesc la noapte nu ma scapa aspirina aia neluata ca am auzit ca SLABESTE MAI MULT DECAT BICI Hai c-am avut revelatia asta abia acum, ptiu toanta am fost

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Si cand mai au si inca una mai mica de 1 an si ceva (a mea fetita) si la Alina urmeaza....infloresc colegii pe langa noi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

aici mey miha.
cum ma andreea, sa te culci tu fara sa iei pastiluta! pai e bine?
hai sa o strigam in cor pe flavia.
FLAAVIAAAAAAAA!

alexa & fam

Mergi la inceput

Fetelor.. scandari cu tablite ca la 23 august pe stadion... 1,2,3 si:
FLA-VI-A! UN-DE ESTI?
VI-NO DE LA BU-CU-RESTI!
HAI LA NOI SA PO-VES-TESTI
SI SA MAI STAM LA PO-VESTI!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Alinuta mama, deci nu vrei sa-mi zici cum va distrarati pe 14
Mai si voi stiati ca mine ca daca iei o aspirina tamponata nu mai faci febra musculara? Ca ma gandeam s-o iau inainte de bici Pe bune ma, e la propriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Heeeeeeeeiiiiiii:)

Am intrat sa va spun repede repede ca am ajuns in sfarsit prin zona, v-am citit si va povestesc eu putin mai tarziu ce peripetii am avut, oricum abia acum m-am trezit si trebuie sa ma ocup putin de Sara.
Da nu m-am rabdat sa nu va "vad"
M-ati dat gata cu "strigatu"

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia , hai, spune tzi-a fost bine ?!

Bun venit Ralucule.

Mai fetelor m-a omorit Isabella aseara, e a doua seara cind o pun in patutz si urlaaa si adoarme pe la 9, ea care nu zicea nici pis cind o puneam in patutz, stringea ursuletzul in bratze si adormea. Dar am observat mai nou, ca atunci cind aude ciinele lui vecina latrind, se sperie si plinge.
Revin, ma duc sa nu ratez olitza.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Moama Flavia acum te sculasi? Zuperrrrrrrrrrr!!!
Hai zi-i Sarei sa stea cumintica pana povesteste mami fetelor cucuietelor pataniile prin capitala tarii a carui slujitor umil este.... s'traiti dom' Ge'al!
Danelutza pupa mama Isabella scumpa si bagati dom'le pereti fonoizolanti ca de nu iti povestesc cum de baga Diazepam in papica catelului latrator Draga de ea, s-o invete si pe magaoaica de fiica-mea cum se face la olita, ca noi numai de stat pe WC avem aere, si evident productie zero
Scumpa nea gogoasa mea doarme inca ... hmm ma asteapta un drum lung pe afara daca vreau s-o mai culc la pranz
Pupic dulcic pentru toti!!! Alina , Alexuta cum mai presteaza tb. mare?

Mergi la inceput

iupiiiiii! a aparut si generalu'.flavia draga, oi avea tu 5 stele si galbene pe deasupra, da' tot tre' sa dai socoteala pe unde ai umblat.
andreea, scuze de intirziere. stii bine ce stii de 14. sar'mina. de distrat a fost , ca s-a ivit o treaba f importanta la tati la serviciu si a fost mai mult plecat.
azi suntem singurele toata ziua. kk beton! ca te interesezi de noi.
daniela, cheama draga hingierii! mama lui de ciine!
asteptam noutati de la flavia.

alexa & fam

Mergi la inceput

aaaa, felicitari micutei daria. am vazut pe mess. bravo ei si la mai mare.
flaviaaaa, vrem capitol nou.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ia uite,a aparut si Flavia!Unde umblasi soro? Ca a ragusit Alina cat te-a strigat?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput