Mamici casnice (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

Raluca,Mihaela,imi vine sa ma bat cand vad cati ani aveti
tare mandrii trebuie sa fie barbatii vostrii cu asa "fetite" tinere langa ei!!Bravo.Sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata vostra.

Raluca si sarcina usoara.Si...zine mai multe de tine sa te cunoastem mai bine.

Danaaaaa,noi hai sa ne spanzuram maica ca nu stiu ce-om cata paci

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Si cand mai au si inca una mai mica de 1 an si ceva (a mea fetita) si la Alina urmeaza....infloresc colegii pe langa noi

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Servus, dragele!
Buna venit, Raluca! Sarcina usoara in continuare si multa sanatate! Da, mai povesteste-ne despre tine... Celestina e numele ales pentru fetita. De la ce vine?

Noapte buna si linistita!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

salutare tuturor, nah ca si eu sunt casnica, ma primit si pe mine???
Despre mine: am 27 de ani, inca... sotul meu are 35, si Tristan, baiatul nostru are un an si 4 luni. Avem si un catel, Nick, care are aproape 2 ani.
Povestea mea e fff lungaaaa
dar am citit aici de o coferinta .... unde se tine comedia si unde???
ID-urile mele
rabazuca@yahoo.com
ruwaydahmalika@hotmail.com
PS: Pinguleasa- Nicoleta- tu stai la 43 km departare de mine...

Ralucule 1 Iulie '78 si Tris 7 Octombrie'04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dana,andora,ma cocosez de ras:)))
cred ca facem 2 tabere.Una cu pustoaice si una cu doamneca de! nu-mi vine sa zic "babaciuni"

ralucule,bun venittttt! noi primim pe toata lumea.Numai ca "generalul" nu-i acasa asa ca nu te putem trece la catalogNu avem acces la "dosare".Cica noi nu stie umblara pe acolo
Sa traiti generale,nu am zis nika!

e musai sa tratam cu generalu sa schimbe catalogul,sa-l refaca,sa-i faca ceva ca zau di io vaz ceva la el.mi-s mai chioara asa!Cica a fost alta aniversare?!Care,cine,cand?!

eu mi-am luat copila de la scoala.acusi profit 5 min. sa va las un mesaj pt. ca cupii sunt pe strada fac un om de zapada cica.Cu ce zapada fac,ei stiu ca e apa mai mult:)))E cald la noi.Incredibil.6°

ralucule,fetili sunt pe mess. de la yahoo.acolo e chef mare seara de seara.barfe,sex,avorturi,tzoale,masini,alea,alea..

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bine ca te-ai prins cami! acu' tine-te bine sa nu cazi.
bun venit ralucule!
miha, ce zice mama de mine? ca acu' io ma prind mai greu.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

fetili,cum fuse la conferinta?!
ralucule,unde-i rezumatul conf.? te-am "imputernicit2 sa mi-l faci si tu dai cu somnul! pai asa ne fu vorba bey nemtzoaico?

Dana,cred ca l-am invitat pe colegu tau la conf.I-am tras 2 invitatii dar a tacut malc,nu a zis nika.nu a vrut sa participe...si eu care ma gandeam ca ne "delectam" cu al tau coleg

alexa si mami,ai 1-0. io ma prind mai greu

vise placute.

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

MIHAELA_AMALIA veni si eu pe aici sa iti spun din tot sufletul sa traiasca AMALIA mica!!!

ANGE si eu tot de 1 an si 5 zile sunt casnica si mi bine!daca nu m-o nascut mama mea cu limba grmana invatata ce sa mai si fac!!!multumiri si iti doresc si tie la fel!
ANDORA da da da...bebelina mea scumpica e inca in burtica la mama ei!
GEGEA initial a fost RAUL CELESTIN -ca noi asteptam baietel si vroiam baietel!data posibila a nasterii e pe 25 mai si atunci este Sf.mucenic CELESTIN!daca s-a nimerit sa fie fetita atunci am adaugat un A si o iesit CELESTINA si atat ca nu cumva cineva candva sa o strige pe un posibil al 2 lea nume!
RALUCULE tiiza mea,sa iti traiasca TRISTAN!superb nume!si bine ai venit !

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Off scrisei o intreaga poveste si din greseala am apasat pe intrerupatorul de sub birou si am inchis PCul, ptiu asa-mi treebuie daca-s camila cu picioare lungi
Acum sintetizaz...
Alina te rog zi-mi daca am fost zapauca si am uitat "bine" de 14 febr. sa felicit pe cineva.... iertare si toate urarile bune acum Sa fiti sanatosi, sa traiti si sa ne cunoastem ca aveti o minune de gagicuta
Ralucule bun venit mama, astept povesti multe despre al tau flacau Tristan si mamica lui! Hihi si sa stii ca fetele de la bebei de sept-oct te pupa
Ralucutza superb numele, nasii nostri sunt in Italia si cand i-am intrebat ce nume ar fi vrut pt Uca au zis "Celesta" sau LIlaria" si de atunci imi place numele taaare mult 9chiar daca nu ne cheama asa) fiindca inspira liniste, pace, cer senin, frumusete
Generale imi pare rau ca nu esti prezent sa-ti dam onorul de dimineata in numar sporit, mai tineti mai minte cum dadeam onorul comandantului de detasament/unitate pe vremea de aur? Asa o vad eu pe Flaviuta acum
Dana, Mihaela, Cami, pe voi va investesc la grupa vesela, comitetul de intinerire, si ma spovedesc ca si eu hop pe bici de aseara, insa cand a fost de luat aspirina am adormit ca toanta
Eu inchei aici ca imi pierd iar mesajul. hai ca va pup si astept vesti si povesti

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Andora cum asa,rusine, sa adormi tu inainte de a-ti lua aspirina....eeeee, bici aia pentru intinerit te-a cam epuizat....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami

bine ca te-ai prins cami! acu' tine-te bine sa nu cazi.
bun venit ralucule!
miha, ce zice mama de mine? ca acu' io ma prind mai greu.

alexa & fam

Alina ce zice mama de tine ????? ca eu nici atata nu ma prind ...lumineaza-ma te rog

Site Amalia

Mergi la inceput