Fetele din Zalau (camera 5-a) :))
Raspunsuri - Pagina 9
elutaf spune:
buna fetelor
am avut o noapte relativ linistita, dar miha s-a trezit foarte marait astazi ... s-a trezit la 7 si abia acum s-a hotarat sa mai doarma, asta dupa ce l-am adormit legant in brate ... deja nu il mai multumea nimic si maraia la toate ...
si noi am fost ieri afara si puiutul a fost foarte incantat ... ba chiar a bagat si un somnic ... sper sa-l scot si azi dar nu voi ajunge pe centru, ci doar pe aici prin zona ...dar sper s ane intalnim in curand la plimbare cu puiutii
adriana multumim pentru linkul cu postarea sotului Andreei
mihaela sunt de acord cu tine Mariuta are un tatic puternic, cand te gandesti ca a avut puterea sa vina sa povesteasca ce s-a intamplat si mai ales sa nu acuze pe nimeni (cand stim ca in general oamenii cauta un vinovat)... si eu zic toata stima
merg sa trebaluiesc un pic pe aici ca maine o lasa pe mama acasa si sa pregatesc terenul
tutror si profitati de vremea buna
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Elutza am vazut pozicile ... sunt tare frumoase ... ai un copil dulce si tare "zdravan" , ca sa zic asa ... sa-ti traiasca , sa fiti fericiti si sanatosi . Pupici lui Mihaita !!!
Bianca pe unde umbli , ai lipsit la apelul de dimineatza ????!!!!
Legat de AndreeaC ... a pus prietena ei gandacelu poze cu ea , ca sa nu mai pierseti timpul cautand va pun eu link-ul mai jos
POZE ANDREEAC
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Buna seara !!!
Mai da ce se mai chiuleste aici !!! parca v-ati inteles cu toate sa nu mai scrieti azi nimik ....
BlueEyes daca vrei poti intra pe www.gala10.ro si acolo gasesti tot ce ar fi nevoie pentru o nunta !!! Iti doresc prima , de pe acest forum , casa de piatra si La multi ani !!!
maine voi intra tarziu pe forum , deoarece plec la SM dimineatza si sper sa avem drum bun , fara peripetzii!!!
Noapte buna !!!
albumele noastre
mihaela_s spune:
adriana, drum bun! daca nu va descurcati, sa ma suni, ok?
Va pup, o seara placuta!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
sandana spune:
Hello !
Fetelor m-am enervat f.tare pe faptul ca aseara dupa ce am scris ceva mai mult pe form mi-a cazut netul fix cand trebuia sa trimit raspunsul si va dati seama ca n-am mai avut chef sa o iau de la inceput.Sper sa nu se intample din nou ca nu stiu cum sa salvez decat cum sa trimit.
Blueeyes nu dai nici un semn de viata...Sau nu vrei sa-mi spui data cand te casatoresti....cand in mai...nu doresti tu sa vii pe manuta mea...eiiiiii....dar secretaosa mai esti....
Mai fetelor ce ziceti de vremea asta superba de primavara de afara.....parca te scoate afara si fara sa ai motiv de iesit...cel putin pe mine da.
Am vazut si eu pozele andreei si nu pot sa spun decat ca imi pare foarte rau pentru ea si pentru familia ei..ca saracuta era prea tanara....si viata adevarata abia a inceput pentru ea....Asta este destinul...si riscurile unei sarcini.
Dar sa nu ne intristam pentru ca oricum nu putem schimba nimic in lumea asta...
Bia...ce puii mei faci ? lipsesti de la apelul de cafea....sau te-oi fi lasat de vicii Ma lasi singura? Sper ca nu..
Puisorii ce va fac...sper ca sunt bine caci al meu tuseste putin si in special doar noaptea dar sper sa-i treaca .In rest mananca ca disperatul sarmale...ce deja mi-e graza sa-l intreb ce sa-i dau sa pape....caci el o tine intr-una...SARMALE....desi am facut o ciorba a la frec f.buna....nu e buna pentru d-lui.
Cam atat ptr moment.Pupici la toate
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!
claudia da tot in concediu?si ma iubesti e acasa cu tine?mai, nu renunt asa usor la tzigara si cafea.ia treci mataluta la o cafea virtuala cu mine.
adriana sa treci sa ne spui rezultatul.drum bun.cu cine ai lasat fetele?
elvira unde esti????????????????
elutza cum e mama?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
for2nity spune:
salutare fetelor!
raspund la apel in pauza de cafea, a treia si ultima pe ziua de azi.
Mie de sambata decand s-a adus in discutie daca mancam sau nu pizza , logic ca numai la ea mi-a stat gandul asa incat tocmai mi-am comandat una.
In rest, azi nu m-am simtit prea bine, cred ca primavara e de vina dar acum sunt mai bine.
Si am o veste buna pentru mamicile comode/ocupate zilele astea incep preluarea comenzilor on-line. So...va astept la cumparaturi Cum vi se pare? Ar prinde treaba asta la noi in Zalau?
Mai vorbim, va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
mihaela_s spune:
saluti!
elviraaaaaa, ce comenzi on-line? zi si mie!
a fost buna pizza?
bianca, ai terminat examenele? sau is depasita rau de tot?
adriana, ati ajuns acasa? Cred ca v-ati descurcat daca nu m-ai cautat!
elutza, a venit mama? e mai bine? Mihaita cum e?
va pup, mai viu io!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
Buna seara , buna seara !!!
In sfarsit am reusit sa deschid si eu comp. pe ziua de azi .
Mihaela iti multumesc tare mult de indicatiile date , foarte bine ne-au prins , fara ele nu cred ca ne descurcam Exact la fix am ajuns , nu ne-am ratacit ... foarte bine te pricepi ... mersi ,inca o data .
Elvira da mai multe detalii privitoare la magazinul on-line !!! Sunt curioasa ... astept sa scri mai multe despre ceea ce vrei sa faci ... oricum trebuie sa trec zilele astea pe la tine ...
Bianca da unde ai fost draga de 2 zile , ca nu ai postat nimik ??? Fetele le-am lasat cu vecina Mariana , socrela nu a putut sa vina ... asa ca ... s-a descurcat foarte bine , tinand cont de faptul ca e prima data cu un copil mic la care trebuie sa-i schimbe si pamperoiul . oricum la ea ma gandisem si pe cand voi merge la servici , daca face soacra figuri !!!
Elutza cum va descurcati ? A venit mama din spital ? Cum reactioneaza Mihaita ? Doarme noapte sau e tot asa de agitat?
Sa va spun si rezultat de la tomograf : tatal meu e bine , scrie pe bilet ca toate sunt in limite normale , ca nu sunt leziuni , dar ca trebuie sa citeasca un neurolog filmul . Am vrut sa mergem la dr. Barlea , am auzit ca ar fi cel mai bun din Zalau , dar am aflat ca ieri a plecat impreuna cu sotia in SUA ... asa ca am mers la dr. Bogdan si urmeaza sa vedem ce zice si el . Tatal meu era programat azi la ora 17 la el si acum astept sa ma sune ca sa-mi spuna si mie ce a zis . Va tin la curent .
Fetele au fost foarte cuminti , Paula a dormit foarte bine , de la 10.30 pana la ora 13 , Andreea s-a jucat ... deci totul a fost OK in lipsa mea . Maine merg la cosmetica la ora 12 ... deeee ... ma pregatesc de nuntaleala pentru sambata ...
Am intrat azi in BILA si mi s-a facut pofta de pandispan ... yami-yami ce bine arata ... asa ca o pun si eu de unul in seara asta ...
Pupici si mai intru inainte de a face nani-nani la fete !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Noapte buna fetelor !!!
Bianca ai primit recomandarea despre soacre ???
albumele noastre