Fetele din Zalau (camera 5-a) :))
Raspunsuri - Pagina 10
Bimilit spune:
sara buna fete dragi!!!!!!!!!!
adriana am primit , dar si citit articolul.mai, sincer nu stiu unde sa o incadrez pe catifeaua ( la care fac alergie)mea.ca parca e in totate, dar defapt in nici una.bine ca ti-au fost fetele cuminti.dar la vara mariana nu e ocupata cu gradinaritu?cum ti s-a parut satu mare?asa-i ca e un oras curat si frumos?
elutza cum e mama?
mihaela mai am 2 ex joi si gata.am scapat.am avut si ieri 2 crunte , dar am
trecut cu bine.
claudia unde esti?iar te chefuiesti?
carmen nu ai mai dat pe la noi cam de mult.te asteptam cu vesti.
elvira vrei ceva in genul lui q.........scoti si catalog?ideea e superrrrrrrrrr si cred ca o sa prinda.bafta.
paula unde esti????????????treci cu informatii despre nunta.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!
eu is tare aiuruta si am uitat sa va zic ca ieri am facut vaccinul de un an.matei a plans putin , dar cum am iesit din cabinet a fost ok totul.nu a facut febra si e vesel.avem 10Kg si 83 de cm.
Binaca - soacra cu DOUA nurori!
for2nity spune:
buna dimineata
Bianca, unde te duce gandul... auzi, gen q...nuuu, nu la asa ceva m-am referit Pur si simplu cand iti va trebui lapte sau scutece si nu ai chef/timp sa vii la magazin, dai un telefon sau scrii un mail si noi iti trimitem acasa ce vrei. Va fi un semi magazin virtual, unde poti dialoga cu vanzatoarele via internet sau telefonic.
Azi iar m-am trezit cu fata la cearsaf, sper a doua cafea sa ma trezeasca da' nu stiu ce sa-mi caut sa ma binedispuna.
Cum stati cu pregatirile pentru carnaval?
Adriana, e super ca vine Cipri, mersic de intermediere
Va pup, mai vb mai tarliu.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
elvira hai la cafeluta nr 2!!!!!!draga , da nu te supara pe mine ca m-am gandit asa departe.nu uita ca-s blonda si gafele is in top la mine.haisi treci la o cafea .
claudia ce faci? framanti painea?vezi ca au aparut malaxoare performante si nu mai trebuie sa te stresezi asa ca treci ici sa si posteaza , bea o cafea si trage o tzigara cu mine.
adriana unde esti?????????????????????????????
elutza ce faci?cum e mama ?dar mihaita?
carmen sper ca esti bine.da-ne un semn de viata .
mihaela servici usor.
paula de ce nu mai treci pe la noi?????????????
dianaiulie2009 spune:
Saluti!!!
Paula iar cred ca se chinuie cu ceva maselute , ca o apuca cate un strigat din acela sfasietor in somn , de nu mai stiu cum sa o linististesc . Andreea a mers la camin , ca cica nu vrea sa lipseasca de la repetitiile pentru serbarea de ziua mamei .
Ma pregatesc de mers la cosmetica ... asa ca mai vorbim putin mai tarzis !!!
albumele noastre
Bimilit spune:
adriana si eu vreau la cosmeticasi o mai vreau pe mariana ca vecina.mama da cate vreau.
elutaf spune:
am fost aici si v-am urmarit de aproape ...
am adus-o pe mama ieri la mine asa ca am petrecut mai mult timp stand cu ea de povesti ... a mai trebuit s ao ajut si pe ea cate un pic asa ca timpul a trecut foarte repede ...
mai mult ... de doua zile mihaita e tare marait, nu stiu dca nu e ceva dintisor ... de fapt mai mult ca sigur ca nici nu ma lasa sa ma uit la el in gurita ca urla ... nimic nu-i e pe plac
bianca bafta sa treci cu bine si ultimele examene? vrei sa lucrezi in domeniu dupa ce termini? la ce te-ai gandit?
elvira de abia astept magazinul online ... vin si eu cu intrebari (sper sa nu gresesc ... desi e posibil chiar daca nu sunt blonda ) ... va fi ca si celelalte magazine online adica vor fi poze cu produse le si pretul, cos de cumparaturi etc.
adriana, mihaela, claudia salutari, astept sa mai citesc vesti despre voi ...
sper sa pot reveni curand
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Bianca , pai hai ca iti imprumut asa , din cand in cand vecinii ... Mariana si Jenu ... ca taaaareeeee bine imi prind si mie . Iar de cosmetica ... doar trebuie sa dai un telefon sa te programezi ... si gata ... Ma tot gandeam ce culoare sa-i atribui "catifelei" mel si pana azi am zis ca merita culoarea rosie , dar cand ma duceam spre cosmetica ... ghici cu cine ma intalnesc in fata la magazinul EMMA ??? Da ... ai ghicit ... deci cred ca totusi ma duc pe albastru ... asta pana la proba contrarie ...
Vezi ca ti-am trimis pe PM nr. de client de la q., adresa si codul cu produsul dorit de mine ...
Pupici !!!
albumele noastre
sandana spune:
hELLO !
Ce faceti fetelor...traiti...bine ?
Bianca soryy ca nu te-am insotit la cafa si la tzigara dar am ulicalit un pic azi pe la primarie....Apropo dupa cum de altfele spune si Elvira "Cum stati cu custumele de carnaval? ".Eu ptr.Darius am intrebat la camin si spunea d-na educatoare ca are ceva costume iar azi dupa amiaz merg sa le vad cum arata si daca i se potrivesc.ca de suntem mai grasuti...
Adriana: ai gasit ceva pe net in legatura cu urarile de casatorie? daca da stii tu SEND ME....
Fetelor ce sa va mai spun ,am fost foarte incantat caci ieri cand l-am "ridicat"pe darius de la camin mi-a spus educatoarea ca a fost foarte impresionat de copilul meu intrucat la intrebarea "Ce-si doresc mamicile de 8 Martie? el a raspuns la urma....dupa ce toti copii au spus ca flori,parfum,fusta de catifea,prajituri,candelabru in bucatrie...etc.ca mamica lui isi doreste sa fie iubita de el si sa fie cuminte....Educ.a fost magulita casi mine de altfel de raspunsul lui si i-a dat o bulina rosie imensa cu care m-a asteptat in piept.
Ei ce ziceti voi ? Copii astia sunt in stare ca intr-un moment sa fii in infern de nervi cand fac prostii dar in celalat moment sa te ridice in rai de fericire.....
Va salut in final pe toate si sper sa se indrepte vremea asta cacacioasa de stat in casa si de numarat bani......sau de facut copii..Ei care incearca?
Pusi