Fetele din Zalau (camera 5-a) :))
Raspunsuri - Pagina 16
sandana spune:
Buna seara Zalaaaaaauuuuu!
Am cam tras chiului de cateva zile dar imi pare tare rau caci nu am prea avut vreme asa ca acuma inainte de culcare m-am gandir sa intru sa dau un salut scurt.
SECRETOASA (stii tu cine esti ).....da lucrez la casatorii.....si chiar acuma am sosit de dimineata de de 9.....am nenorocit azi 10 perechi
Bun venit printre noi ioneanbianca...dar spunene ceva despte tine..sa te conoastem ....sau poate deja ne stim....Eu sunt Claudia,am 32 de ani...roscata....frumoasa si desteapta Sunt casatorita cu un sot putintel si avem un baietel Darius de 4,6 ani tot putintelDar tu ?
Fetelor ce faceti? Sa stiti ca au la Fantasio ,pe blvd.niste camasi superbe de nu stiu ce dirma ca are denumirea ca si CAMPOFRIO sau asa ceva...la 499.000 pe diverse colori dar sunt absolut super....treceti sa vedeti daca va intereseaza.
Darius,este foarte incantat ca a primit de la buni de pe partea paterna 3 sampoane de par cu diverse aromew si acu vrea dus de 3 ori pe zi .
Adriana .....asteptam impresii de dupa nunta anului....eu i-am oficiat si au fost extrem de emotionati no.Dar mi-a placut toaleta miresei...pe rosu aprins nu-i asa ca e misto ?
Sper ca nu tea-ai imbrcata in rosu ca ai dat de dracu...
Bianca cum stai cu examenele? Hai saptamana asta pe la mine cu matei la o poveste ca sunt singura cu bbb...Apropo fetelor sotul meu pleaca o saptamana la Bucuresti si mi-e tare groaza singura...nu-mi place fara el
Gata nu pot sa mai stau...Va pup pe toate si cat de curand va promit si eu niste poze da ?
PUPI
for2nity spune:
Claudia mama, ia ce-mi faci tu mie cand deja sunt in pijamale...
am intrat numai si numai sa-ti spun ca ne-am mutat la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69933" target="_blank">vila
Si daca tot mai sunt pe aici urez si eu cele cuviincioase de bun venit biancailonean
Ei...si-acu chiar ma duc la culcare. Mai povestim maine.
Adriana, asteptam impresiile de la nunta.
Noapte buna!
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)