Fetele din Zalau (camera 5-a) :))
Raspunsuri - Pagina 15
dianaiulie2009 spune:
Am uitat ... mihaela da cum ar trebui sa fie "glow-ul" ?
Ca eu nu vad nimik schimbat la numele meu de utilizator , adica nu sclipiceste , e tot asa ... sau ...nu vad eu ???
Si la mine e cerva ciudat la forum ... ca dupa ce ampostat dimineatza , am tot intrat pe el si imi arata la subiectele lla care am raspuns ca nu a mai scris nimeni , dar cand intram pe ele mai era scris si de altii , dar pe prima pagina tot eu apaream ca as fi raspuns ultima ...
Acuma chiar ca plec la nani ...
albumele noastre
mihaela_s spune:
adriana, numele apare nu cu sclipici, ci cu rosu, daca pe al tau nu-l vezi, stii poate cum arata la alte fete.
bianca, sigur ca venim sa vedem si noi casuta voastra...
fetelor cucuietelor, prezente sau absente azi, va pup! merg la nani...
we placut!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
fetelor ce se intampla cu forumul?tare aiurea merge.oare s-a blocat?vad ca s-au oprit postarile in jurul orei 19.sunt curioasa daca pot trimite mesajul asta.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
'neatza !!!
Mihaela la mine , numele meu , apare tot cu albastru . cine stie , poate nu am facut ceva ... habar nu am ce sa zic !!1
Va doresc o zi minunata tuturor !!!
albumele noastre
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
paula da secretoasa mai esti.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Ei, ei....de ce tot ziceti ca-s secretoasa? :((
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Adriana....sa stii ac si eu te vad cu glow loshu... Iti shade bine, sa-l porti sanatoasa
Claudia...am inteles eu bine....lucrezi la casatorii?
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
mihaela_s spune:
fetelor, ne-am mutat in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69933" target="_blank">vila!
Continuam acolo...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
loneanbianca spune:
Ce ma bucur ca am gasit pe cineva din zalau!!! Dar sa vedem acum daca va stiu macar din vedere....
loneanbianca spune:
MIHAELA S ...m-am uitat la pozele tale....ai 2 fetite superbe...sa iti traiasca si sa fie sanatoase! Te stiu si pe tine....cred ca erai mai mare ca mine...in 1989 ai terminat? Dar cu ce ocazie pe la NY? Sa inteleg ca acum stati in SM?! Te pup si ...pe toate fetele din zalau....sa vad daca mai descopar pe cineva.