Fetele din Zalau (camera 5-a) :))

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

gata am venit.data lapic la bb si deja doarme.

scuze ca mai sus am scris ilie in loc de iulie.deci pe 20 ilie e chefuiala nu gluma, deja la 3 fam se anunta chef.cine mai urmeaza?

claudia ce cura vrei?lasa draga ca tu asa esti faina.eu nu ma ingras de rea ce sunt .fetele bune si cuminti arata bine , nu uscate ca si mine.( eu is o acritura - nici lamaie nu avem in casa ).auzi eu pe darius l-as imbraca in Romeo si poate la carnaval sigur is gaseste Julieta.

adriana deja is clienta veche la sensiblue.o stiu pe o tipa de acolo si m-a intrebat daca nu conosc asistente de farmacie sau farmaciste dornice de munca.daca stiti dati un bip.salariul e atragator.adriana ai rezolvat cu masina pt Dan?daca nu da un semn si-ti vand un pont.

elutza lasa ca oricum e bine, important e ca mama merge spre vindecare si ca e cu tine si mihaita.am o intrebare: ai un frate politist?

elvira cand pot face comanda? si cum ?ca eu nu am nr tau de telefon si nici adresa de pe net.mama si cate imi trebuie si iaca nu pot face nimic.matei doarme si nu am cum sa ajung la tine.

mihaela treci la o poveste.sau la cat e de placut afara stai cu fetele in parc?

carmen unde esti??????????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

La Onyx am fost sambata....dar fix atunci inchidea... mergem altadata....cand il prind pe puiu liber
Apropo de decoratiuni...nu-i vorba ca nu ne permitem...dar ar fi mai comod sa fie o firma din Zalau

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

adriana am scapat cu bine si de sesiunea asta.mama da ce grea a fost .bine ca a trecut.parca mai ieri erai tu in locul meu .

elvira am glumit nu vreau sa comand nimic pe net sau telefonic.am zis asa ca sa te stresez.aaaaaaaa mi-am adus aminte parca totusi vreau ceva: sa iei mataluta o pauza de 10 min si sa savurezi o cafea mare mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

bianca nu am un frate politist, in schimb am un frate pompier ... daca te referi la politistul dolha din jibou, nu suntem rude, doar coincidenta de nume
bine ca ai scapat de sesiune

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mey, da' azi e ziua lui Matei!!! pentru anisorul implinit, la muuuulti inainte, sa fie sanatos si sa va bucurati de el! Pupici multi de la 2 guritze dulci .
Cum petreceti?????
Bravo pentru sesiunea data gata!

N-am disparut fetelor, aseara v-am citit pana la ora 21, apoi m-am intins la tv si am adormit...bustean. M-am trezit doar ca s-o culc pe Silvi, Ovi plecase la socrul meu cu mancare si asta mica adormea pe ea, si am adormit si eu in pat langa ea. Ei...plimbare...eu ies cel devreme la ora 17-17.30, merg dupa Silvi la camin si acasa! Ei, dar azi ne-am si plimbat putin, am profitat de vremea calduta si chiar daca nu mai era soare la ora aia, tot am stat putin pe afara.

adriana, mersi de informatii...vad ca esti o comoara pentru mine, le cunosti pe multe fete...ei, dar despre Adela e chiar o veste, habar n-aveam ca are inca un copilas! Eram prietene bune, ea m-a inlocuit la mediu cand am intrat cu Diana in CIC, apoi a ramas acolo, a fost si ea cu cel mare in CIC, iar pana sa se intoarca la serviciu, eu m-am mutat la Universal. Dar ne vizitam des pana a fost Vladut mic. Daca te intalnesti cu ea, transmite-i salutarile mele, mi-e dor de ea! Platesc bine mesagerul .

Noa ma duc sa fac ceva de mancare, poate mai intru mai tarziu!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca da de ce mai intrebi draga daca stim pe cineva dornic de lucru cand tu deja ai fost intrebata daca nu stii locuri de munca ???
vai de mine ... sa nu-mi spui ca nu sti la cine ma refer , ca nu te cred
Daca totusi nu te-ai prins da un BIP si iti spun despre cine era vorba in propozitie

Si daca vrei poti sa-mi spui pontul cu masina , inca mai caut variante ieftine !!! Sau imi imprumuti tu una din cele multe care le ai parcate in fata blocului ???

Paula eu nu cred ca exista firma cu acest profil in Zalau , dar daca vrei totusi da un telefon la firma si intreaba cat te-ar costa si daca sunt liberi pe data respectiva !!!

Elvira ce faci mama draga ??? iar esti busy pana peste cap ??? Ia mai fa o pauza si mai povesteste-ne ce mai ai pe la magazin !!!

pupici ...

albumele noastre

Mergi la inceput

mihaela multumim de urari , dar maine e ziua lui matei , dar eu m-am raportat nu calendaristic ci ca zile de saptamana , eu l-am nascut joia pe matei.ca un facut azi avand drum la cj am intrat la clinica sa-l salut pe d-l dr si pe fete.era o mamica in travaliu.cred ca deja e bine merci cu bb-icu in brate.

mai adriana is eu blonda da nici chiar asa.mai pontul ti-l zic da ce iese? imi dai o fata de nora?daca vine una din fetele tale de nora promit ca o sa fiu cea mai buna soacra din lume.te rog salveaza mesajul asta si bagami-l in ochi daca nu respecte ce-am spus.

sandana iar framanti?unde esti?mama da ce de masini ai draga.tot orasul e invadat de tine.noua nu ne dai un bonus , ceva?

elvira ce faci? vezi ca eu deja ma gandesc la farsa de 1 aprilie si nu te vad prea binesau?

elutza eu personal nu-l stiu pe politist dar sotul meu zice ca-l stie si da e din jibou.si eu ma bucur ca am scapat cu bine de sesiune.faza urata e ca am avut cateva ex de anul trecut , pt ca nu m-am prezentat ( sesiunea a inceput mai tarziu si a tinut pana pe 1 martie).eram ca o balena plus ca intre timp am nascut.

paula da secretoasa mai esti.

carmen unde esti???????????????????????

Mergi la inceput

fetelor am fost la magazinul IANA din cj.au niste lucruri superbe pt ingerasii nostri dar si preturi pe masura.elvira te implor adu si tu de la ei marfa , ca au niste lucruri mama mama.pt baieti au , dar nu fff deosebit , dar pt fete au o gama super .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bianca, citisem in graba...ca ati fost tare prolifice...dar e bine si in avans, nu?

va pup, merg la nani cu Silvia.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI , MATEI !!!

Sa-ti dea D-zeu tot binele din lume , multa,multa sanatate , sa cresti mare , sa fi cuminte , cum ai fost si pana acuma , sa te intelegi bine cu fratele tau , Tudor, sa asculti sfaturile parintilor tai si sa fii cel mai fericit barbat de pe Pamant !!!

Bianca sa ai parte numai de bucurii de la Matei , sa fie sanatos si ascultator ca sa va puteti bucura impreuna,tu si Flaviu , de aman2 baietii...poate si de cel de-al 3 - lea !!!

Multi din partea fetelor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput