Fetele din Zalau (camera 5-a) :))

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

scurt si la obiect ...

am avut o noapte de kk ... mihaita s-a trezit din juma in juma de ora si de la 6,30 e treaz lumina ... am reusit sa-l conving sa manance un pic pe la 9 si a adormit, dar la 9,15 era treaz iarasi ... acum povesteste cu mama in bucatarie ... sper sa reziste cu el pana va scriu

bianca multumim ca te gandesti la alinarea durerilor noastre ; bafta multa la examene; si sa raspund la ceea ce scriai ieri ... da imi place tare mult ca e mama langa mine, dar mi-ar fi placut si mai mult sa o am in altfel de conditii ... dar te inteleg

BlueEyes cred ca am uitat sa-ti urez bun venit ... dar niciodata nu e prea tarziu sau nu? ...deci... bine ai venit!

elvira sa ne dai adresa site-ului ... nici eu nu cred ca o sa comand online, ca mi-e tare drag sa vin acolo la fata locului ... poate ne mai vedem si schimbam cate o vorba ... insa "bolnava de internet" cum sunt nu scap nici o ocazie sa mai studiez un site ... mai ales daca mi se pare util

adriana da esti colega mea de suferinta in ceea ce priveste trezitul noaptea ... macar daca am sta treze in alt scop

claudiabun nick ti-ai ales, de cate ori vad o masina "sandana" ma gandesc la tine, dar cred ca asta a fost si intentia

mihaela unde esti?

legat de listuta rezumat Mihaita e nascut pe 20 iulie 2005

la toate

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Elutza , Mihaita este nascut din aceeasi zi cu tatal meu !!!
el face anul acesta 60 de ani .

Claudia ti-am lasat ieri pe mes. site cu urari , ai primit ?
Sau iar a "mesterit" Darius ceva ???

Mihaela hai ca mi-am amintit ceva ... sti ca am vazut poze la Elvira cu copiii Balajel si te intrebai daca nu cumva sunt ai fostei tale colege de la mediu , Adela ? Pai da ... ai ei sunt ... ca aiurita cum sunt nu-mi pica fisa decat ieri , am avut tangenta cu ea cand lucram . era detasata la noi la servici pentru Biroul Unic de avizare si am cunoscut-o pe Adela , in curand va face 2 anisori cel mic , iar cel mare stiu sigur ca e la scoala ... ca ne intalneam asta-vara pe platou si Adela il astepta sa iasa de la ore ... deci ... bine ai banuit ...

Ma duc sa smotruiesc in baie , ma apuc de azi de curatzenie ca sambata la 12.30 tre sa fiu la coafor si nu apuc sa termin toata treaba ...

Mai vorbim ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Vai mai fetelor ... de cateva zile tot vreau sa va zic ceva si tot uit cand intru sa scriu ...

S-a deschis farmacia SensiBlu la parterul magazinului Artima !!!

Cine are drum poate intra sa viziteze !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

Hello !
Fetelor va salut din nou .
Adriana" Am vazut costumele de carnaval ptr.Darius dar nu mi-au placut asa ca urmeaza azi sa-i cumpar ceva saten colorat si o sa-i inventez eu ceva.
In legatura cu magazinul Sensiblu sa stii ca am fost deja,am cumpara ptr Darius servetele de sters la fundic....si binenteles ptr mine un demachiant special de ochi si buze de la Nivea care este 200.000 dar este super moale si bun...Si mi-au facut ceva card ca sa-mi acorde discount de 5% si sa acumulez puncte.
Bianca,te salut si ce sa zic..ma iubesti face bine, mersi si eu si mai bine....mai ales ca sambata iar se anunta chef..dar de data asta e ziua unui unchi de al nostru din Aghires...Orcum eu sunt de serviciu sambata la casatorii si o casat.si pe sefa aneicezara...stiti voi pe cine...Abia astept
In rest ce sa va zic eu sunt a 2 sapt la regim si e cam greu dar sunt multumita ca deja da rezultat,am reusit sa ma dezumflu putintel insa cantarul arata un minus doar de 2-2,5 kg...Eu as fi vrut vreo 10 dar no....
Ce bine de unele ca nu au asemenea stress....bia poate imi dai niste sfaturi....dar nu tutun si cafea ca astea fii sigura nu-mi lipsesc
Fetelor sa stiti ca au primit ceva pantofi misto la Still ,pe buvelavard ,vine 8 Martie asa ca....poate va intere.
Elvira ,in legatura cu carnavalul sa stii ca educatoarea lui Darius mi-a zis ca o mamica a intrebat daca merg copii la carnavalul de la tine de la magazin....Eu stiam asa ca vezi ce repede circula informatia...Nu am vrut eu sa anunt ptr.ca m-am gandit ca poate spatiul nu iti va permite foarte multi copii cu parinti...si apoi deja cred ca s-au inscris destui.
Fetelor ne vom intalni la carnaval da ? Poate si cu tine blueeyes .daca doresti binenteles....Oricum esti binevenita printre noi.
Atat...va pup pe toate....si mai vb.OK

Mergi la inceput

Bianca am uitat sa-ti raspund la intrebarea referitoare la produsul comandat la q. Da , ai dreptate , am comandat in final scaunele cu umbrele , deoarece Luci a zis ca vasele nu-mi lipsesc si astea ne-or prinde bine la vara ... asa ca le las pe data viitoare farfuriile ...

mersi ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Multzumesc de primire
shi...multumesc Bianca pentru prezentare....

Caludia...tot n-am inteles....cum adik sa ma las pe mana ta? Cu ce te ocupi? Ca... stii....is mai tare de cap

Adriana mersi de site... is dragutze aranjamentele...si mai am o gramada de site-uri cu lucruri super pt nunta... dar numai imi fac inima rea, pentru ca la nivel de Zalau nu se poate face chiar tot ce vedem pe net . La galerii am fost...dar din pacate nu au modele de verighete gata facute....si eu din catalog nu-mi comand fara sa vad...chiar adca arata super bine

Asha ca....fetele...daca vedeti ceva dragutz prin Zalau legat de nunta....spuneti si la fata :) Inca n-am rochitza....si nici puiu costum....Nici pt amenajarea salii nu am contacatt pe nime...Nici verighete nu avem.... Asha ca....mai nimic nu avem

Pup u

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CAFENGISTE LA APE!

paula esti blonda?

elutza si tatal meu e nascut pe 20 ilie.sa ne traiasca .interesant e ca nu-i cheama pe nici unul ILIE.

adriana maine trimit comanda la q.

ma duc sa-i dau papa la matei si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sandana

In rest ce sa va zic eu sunt a 2 sapt la regim si e cam greu dar sunt multumita ca deja da rezultat,am reusit sa ma dezumflu putintel insa cantarul arata un minus doar de 2-2,5 kg...Eu as fi vrut vreo 10 dar no....

Hmmm...ce cura faci? Ca shi eu ar trebui sa dau jos vreo 2-3-10 kg ... ca sa pot fi dragutza ...
quote:
Originally posted by sandana

Orcum eu sunt de serviciu sambata la casatorii si o casat.si pe sefa aneicezara...stiti voi pe cine...Abia astept

Off...la asta te refereai...da cred ca-s chioara umpic...scuze
Nunta noastra
Marturii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bimilit

paula esti blonda?
elutza si tatal meu e nascut pe 20 ilie.sa ne traiasca .interesant e ca nu-i cheama pe nici unul ILIE.
adriana maine trimit comanda la q.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Nu-s blonda...am numai cateva shuvitze. De ce?

Nunta noastra
Marturii

Mergi la inceput

Paula pai eu de aia ti-am recomandat acel site , deoarece ei vin si in Zalau la amenajarea salilor sau daca nu va permiteti , chiar si numai masa mirilor ar fi super sa v-o aranjeze ... nu ar fi dragutz ????
Eu as fi vrut sa am asa ceva la nunta mea , dar de... acum 8 ani nuse gasea nimik de genul acesta prin Zalau ...
Macar sa va imbrace scaunele cu saten , sa va aranjeze deasupra/pe masa ceva frumos ... acuma fiecare stie cat il tine buzunaru'... eu ti-am dat idei ca tu ai cerut ... spor la cautari pe mai departe . La bijuteria Onyx , de la nga dulcicom nu ai incercat ???

Bianca sa inteleg ca totul a fost OK la Cluj ??? Stiam eu ca te descurci ...

albumele noastre

Mergi la inceput