implicatii psihologice

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

ca tot sintem la implicatzii psihologice....dupa 3 luni de CLomid (fara nici un fel de observatzie din partea dr-luisi am citit ca asta nu e prea indicat,de-aia m-am si lamentat)nu am ramas gravida, in schimb si dr respectiv s-a lasat cumva pagubash si ma trimite la o alta clinica de infertilitate. Asta e pozitiv, ca oricum mi-a venit sa-l string de git (in tzara mea, sau ma rog, la el, monitorizare la clomifen se face numai si numai daca este prescris si altceva pe linga). Din 2 februarie tot astept telefonul ala sa mi zica la ce clinica sa ma prezint , sun in disperare la el si mai nou secretara imi spune ca dosarul meu nu mai e la ei dar ca il cauta. Asa, si sa revenim la implicatzii psihologice, cum Domane iarta-ma sa nu ma dau cu capu de peretzi de nervi? si apropos de tzigari,moaaaaaaaaaa, ce as pipa citeva in lantz, da mi-e ca daca ma apuc din nou nu ma mai las vreodata. Si colac peste pupaza ovulez si a meu e in delegatzie.....VIATZA E FRUMOASA!!!!!!!!!
Acu fac haz de necaz, da va rog sa ma credetzi, ca in momentul in care "sign out", ma apuca krizele!

Of, si am citit si de Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, fetelor.

Scriu scurt si la obiect. Dupa FIV am fost demoralizata cateva luni, plangeam mereu cand imi aminteam de esec. Am facut in ian. laparoscopie, mi s-au desfundat trompele si am hotarat ca facem IAD. Am facut IAD in febr. si astept increzatoare data de 8 martie. Nu stiu ce anume, poate relatia cu sotul meu care s-a imbunatatit considerabil in ultimul timp, imi da forta de a merge mai departe si de a crede in sansele noastre de a deveni parinti. Cert este ca stau bine cu moralul si vreau sa ajut pe toata lumea sa se simta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Si eu urmeaza sa fac ISA vineri sau samata! Sper sa ma ajute Dzeu si promit sa ma las de fumat daca raman insarcinata!

Fetelor, stiti ca, intre timp, Mi-Ka a ramas insarcinata??? prin FIV, la Szeged :) Felicitari si sarcina usoara!

Pupicei si bafta tuturor!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Ingeras, multa bafta la ISA! Sa fie intr-un ceas bun!
La fel si tie, Tabitha, sa dea Dumnezeu ca 8 martie sa fie prima zi a mamei din viata ta! Ma bucur tare sa aud ca relatia de cuplu merge foarte bine, asa e normal, sa vezi ce surpriza o sa ai
Sorceress, faza cu mi-e deja foarte cunoscuta, cred ca este cea mai folosita icoana... NU FUMA, TE ROG! O sa vezi ca va fi bine. Nu e dupa cum se abereaza doctorii, ci dupa cum ne e scris.
Da, viata e frumoasa. Atata timp cat noi putem sa scriem, sa gandim, sa radem, sa plangem unele pentru altele, sa speram, sa ne rugam, sa iubim, sa invatam, sa luptam !
E adevarat ca ne da si bune si mai putin bune, viata e frumoasa atata timp cat esti sanatos si liber. Noi toate suntem sanatoase, ganditi-va ca altii se chinuie legati la aparate sau... o, doamne, saraca Andreea. Noi luptam pentru o cauza nobila, nu se poate ca Dumnezeu sa nu isi intoarca intr-o zi fata spre noi, ...

In seara asta sunt foarte optimista.
Sper in ziua de maine si in intalnirea cu noua doctorita, despre care, pana acum, am avut feed-back bun. Sper...

va urez o seara placuta
Era sa uit, bravo MI-ka, felicitari si sarcina usoara. V-am zis eu ca trage Ionica piciorul?

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

ingeras: o sa-ti tin pumnii, sa stii. Pe mine nu m-a durut deloc. A fost super.

anamadalina: sa dea Domnul sa ai gura aurita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

toate fetele....
Si astept cu interes noua generatie de , cu Tabitha in frunte....

Elise

Mergi la inceput

Elise: promit ca fac tot posibilul sa trec la si sa va iau pe toate cu mine. Eu ma simt super bine, sotul meu ma sprijina in tot ceea ce fac, este un om minunat, si niciodata nu vom considera ca acest copil nu va fi al amandurora, in aceeasi masura.

Mergi la inceput