bebelusi de ian-feb 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Crinuta ,da il mai am .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by MihaT

Crinuta ,da il mai am .

Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)

Pozicile Alexiei

La contraindicatii ce scrie? Din ce spui tu nu se specifica nimic legat de administrarea la copii, asa e?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Indicatii:sindrom varicos si complicatiile lui:flembotromboza,tromboflebita,periflebita superficiala,ulcer varicos.Traumatisme si contuzii:edeme,hematoame sumcutanate.
Iar la contraindicatii:hipersensibilitate cunoscuta la produs.
Nu scrie absolut nimic de adm.la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci mult Mihaela!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

LA MULTI ANI STEFANA RAISA si NICODIM! Sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa.

Mai Finger-itzelor, iar v-ati pus pe facut prajituri? Si cu dietele cum ramane? Ei ca nu stam noi in Bucuresti, sa ma fi infiintat la una din voi pentru un degetzel .

Crinuta, ai dreptate, e scumpa tare mancarea in Ro, am fost si eu azi in Selgros sa fac cumparaturi si am lasat 3 mil. E drept ca ramasesem in pana cu multe (detergent rufe, pampersi, servetele umede, cereale etc), dar astea au fost mai putin de jumate din suma, restul era mancarea, si n-am luat finetzuri ci doar strictul necesar.

Patricia, asa cum ti-a spus Coraly, pe la noi chiar nu se obisnuieste ca finii sa faca cadouri nasilor la nunti, botezuri etc. Si mie mi se pare aiurea ca nasii sa vina cu un cadou pt. fin si sa plece acasa cu altul din partea finului. Dar ce sa faci, obiceiurile astea dispar greu si de cele mai multe ori te simti obligat sa le dai curs, chiar impotriva vointei tale. si asta doar pentru ca vrei ca toata lumea sa fie multumita.

Dana, pupici la Ruxi tunsulici. Ii tare scumpa.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Cu multa placere.

Mergi la inceput

Mamicile cu servici, ati primit careva stimulentul? Ca vad ca banii de CIC au inceput sa-i dea de prin data de 7. Probabil ca nu au apucat sa-i distribuie chiar peste tot, dar deja multe din mamicile de nov-dec au anuntat ca i-au primit. Insa de stimulent nu zice nimeni nimic!

Mergi la inceput

Fetelor voi in ce pozitie dati puilor vostri sa bea laptele seara la culcare?

Alexia de mica bea culcata pe o perna si acum seara sa inecat de a varsat tot laptele pe care il bause,sa fie asta cauza sau o fi gaura la tetina prea mare?

OFFFFFFFFFFFF si uite cum la 10 seara eu spalam covorul cu Venis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Liviana, eu am pus vinete in ghiveci si i-am dat mai putin coaja. La nasi noi am luat un voucher la un complex cu spa, sauna, piscina, masaje etc, sa se duca ei cind vor si sa faca ce tratamente vor. Complexul e la vreo 3 ore de mers cu masina, va fi ca o mini excursie.
Patricia, eu ii pun miere citeodata in cerealele de dimineata.
Shobo, si nasii nostri de cununie au divortat si colac peste pupaza cele doua cupluri pe care le-am cununat noi au divortat si ele... se pare ca aducem ghinion. sora-mea a divortat cu un copil de 4 ani si tipul cu care e acuma are grija de copil mai ceva ca taica-su. Asa ca depinde...
Sa va spun ce s-a intimplat ieri: am fost la un party cu inca 3 copii si unul dintre ei de 2 ani l-a lovit pe gabita de citeva ori si a incercat sa se urce pe el. degeaba i-am spus ca nu, n-a functionat. al meu sot s-a enervat atit de tare incit l-a apucat durerea de cap, a vrut sa-l bata pe copil de furios ce era, asa ca pina la urma ne-am luat catrafusele si am plecat (inainte de tort). mama copilului a sunat dupa aia sa-si ceara scuze dar sotu' zice ca de acum inainte nu mai mergem nicaieri unde sint si ei invitati...
crinuta, sper ca lui rayan i-a trecut febra. eu am stat aseara pina la 12 sa ma uit la ceremonia de deschidere. de abia astept sa dea patinaj. voiam sa te intreb daca in loc de fingers nu poti sa torni aluatul in tava si sa faci o singura foaie patrata.
stiti ce am observat? copilashii nostri se dezvolta intr-un ritm foarte accelerat, mai ales de cind s-au apropiat de 1 an. am meu a vazut ieri cum copiii mai mari scoteau formele din cutia avionului lui si le puneau printre gauri, azi de dimineata a stiut sa deschida si el capacul si acum incearca de zor sa nimereasca formele
va pupicesc.

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MihaT

Fetelor voi in ce pozitie dati puilor vostri sa bea laptele seara la culcare?

Alexia de mica bea culcata pe o perna si acum seara sa inecat de a varsat tot laptele pe care il bause,sa fie asta cauza sau o fi gaura la tetina prea mare?

OFFFFFFFFFFFF si uite cum la 10 seara eu spalam covorul cu Venis.
Miha, Imi pare rau ca a vomat mititica...Asa bea laptele si Mihai in majoritatea cazurilor, culcat pe spate si cu capul pe o pernita, sau mai rar la mine in brate, sau sprijinit cu spatele de burta mea (asa si adoarme :) ). Poate s-a inecat de la tetina sau o fi tras mai mult odata fara sa inghita, si surplusul nu l-a mai putut controla. Eu zic sa nu te sperii, doar mai patim si noi cand bem/mancam ceva sa ne innecam.

Mergi la inceput