Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by miraa

buna fetelor sunt mamica de baietel si noua pe aicisi in acelasi timp si noua pe aici..si chiar nu ma pricep
bb meu s-a nascut pe 24 noi 2005,il cheama Milan-Stefan si e cel mai scumpel baiat de pe fata pamantului..sper sa ma primiti in club

Normal ca te primim si asteptam sa ne spui mai multe despre voi.
Sa-ti traiasca flacaul.

Mai fetelor, BUNA DIMINEATA.

LA MULTI ANI pt BAU-BAU, DORDIA, GANDACEL, MIRABILIS si CORALIA, sa va traiasca pruncii si sa aveti grija de ei !!!

DIANA, nu ma asteptam la 107 de fapt la peugeot sa fie asa naspa incat sa preferi dacia..Adica nu dacie ci LOGAN. Te cred, nu-i bai sa nu, dar asa se umfla cristi in pene...ca vezi, isi ia LOGAN.... el e f mare fan, eu mai putin.
Si ca de obicei, vorba Cristinei te recunosc in ultimele mesaje si esti de coma de dulce.

ALEXANDRINA...da ce peripetii avurati voi si la nunta si la botez...
mi-a placut faza cu arsu' parului protului. Sa creasca mare si frumos.

NOKI...frumoasa foc printesa. eu zic ca tu vroiai deja sa o mariti...

DORDIA, ideea este f buna, dar imi vine sa-l omor pe al meu ca am discutat de fata cu mamasa chestia asta..si doar ea s-a oferit. E tipul de om care iti da, te ajuta doar sa-ti zica pe urma...sau sa o laude altii ca uite vezi ce a facut pt tine..????? Si daca refuzi ajutorul vaaaiiii..se sinte jugnita. La nunta i-am zis ca noi avem banii stransi, ca nu vrem sa se imprumute de nicaieri pt ni si ca nu avem nevoie de ajutor. Mai! I-a zis lui barbatimiu ca daca nu vrem ajutorul ei, nu-l mai considera copilul ei...ca inseamna ca nu are nevoie nici de ea nici de tacsu'.
O sa vad eu ce si cum fac...poate o chem si pe soramea...El nu o sa stea plecat decat 1 saptamana cred.

Pruncului meu tot ii fierbe burtica...si acum doarme pe burtica dar asa sunt de stresata...si-l veghez una doua.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor sunt cam disperata!
Tocmai ce-mi mai revenisem cu lapticul , in asa fel incat ii dadeam lui bb completare cu bibe la numai 2 mese pe zi si uite ce am patit:
ne tot faceam probleme ca bb plange prea mult si este foarte agitat asa ca, dupa consultare cu mai multe mamici, am hotarat sa-i luam suzeta (am incercat pana acum sa-l potolim fara, dar merge tare greu). Asa ca ieri i-am luat una de la Nuk, din silicon. Aseara a fost tare bine, liniste, bb statea in balansoar, in scoica, unde il puneam era linistit cu suzeta in gura. Ne-am bucurat dar...
Azi noapte s-a trezit la 2, a papat cuminte si s-a culcat. Pe la 4:30 l-am auzit cum se agita in patut si i-am dat suzeta. S-a mai linistit dar pe la 5, cand sa-i dau sa pape, refuza sanul. Apuca odata, apoi isi tragea brusc capul spre spate si tipa si tot asa pana cand totul s-a transformat intr-o criza! Greu l-am potolit, intr-o ora, in care am incercat sa-i dau sa suga si cu mamelonul de silicon (l-a acceptat 10 minute doar). Dupa o ora de plans rau a adormit la mine in brate, de epuizare.
Azi dimineata la 7 iar a papat de la san, in schimb la 10:30 s-a repetat figura. Drept e ca iar avusese suzeta in gurita inainte! Asa ca a supt vreo 10 minute dintr-un san dupa care l-au apucat nervii si nici cum nu mai vroia sa ia in gura nici unul dintre sani.

Exista vreo legatura suzeta-supt la san? A mai patit cineva asa ceva? Fetele care alaptati, voi cand le dati suzeta?

Stau cu ochii pe forum sa aflu pareri, ca nu as vrea in ruptul capului sa renunte acum la supt!

Tania & BB Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pischi ! Chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai scrii!
Fii linistita, in majoritatea cazurilor, vaccinul a trecut fara probleme. Mai mult o sa te sperii tu
Alexandrina sa-ti traiasca crestinul! Frumoasa poveste!

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69068" target="_blank">scutec no.18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tania nu cred ca e din cauza suzetei. Cred ca pur si simplu are o pasa mai nasoala. Si la mine se intampla sa faca asa, chiar ieri plangea si scuipa sanul dar am zis ca nu are suficient lapte. Si eu ii dau suzi de la Nuk si e ok. Nu cred ca e de la suzeta!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata - repejor, ca iar nu am loc de barbatu-miu la PC!

Multumim muuuuult de tot pentru aprecieri!

Am citit pe mega-diagonala, asa ca-ti raspund doar tie, TANIUTZA: si Sarah foloseste suzeta, de la caz la caz, in functie de ce chef are. Citeodata o vrea, alteori, nu. Deci nu e dependenta. In ce priveste mancatul la san, nu am observat vreo influenta, desi si a mea face de vreo 2-3 saptamini crize la san. Cel mai nasol face seara, dupa baita, cand e fff obosita, probabil. Deci fara legatra cu suzi, pe care nu o mai are de cu vreo ora-o ora jumate inainte de papa.
Chestia asta cu racnetele la papa la mine deja a devenit obisnuinta. Fii-mea are personalitatea prea puternica, cred si cind nu vrea in ruptul capului sa pape, asa se manifesta. Ca azi de dimineata, de exemplu, cand a papat numa vreo jumate de san.
Dar chiar am avut cantar ieri seara si am luat vreo 170 de grame sapt trecuta, cu tot cu stresul cu botezul, deci io zic ca e ok.
Bref, daca ia in greutate bine, io zic ca e ok. Nu papa tot timpul la fel, ca si oamenii mari, de altfel. Ce, tu balotezi la fiecare masa in mod egal? Deci, nu mai fii necajita, ca e si asta un alt episod din foiletonul - Cu plodu' in casa. Pupici multi si nu mai fii suparata pe BB Stefan!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput