Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Bubamara spune:
Buna dimineata!
Mamaaa, ce de sarbatoriti avem astazi pe aici.
LA MULTI ANI Mirabilis, Dordia, Coralia, Gandacel si Corap! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei! La mai multe lunisoare!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
felicia74 spune:
Neata!
Chiar, ca azi e ziua cu cei mai multi bebei din luna!
La multi ani puiutilor lui Mirabilis, Dordia-cea mai simpatica fata, Coralia, Gandacel si Corap, colega mea de celula
!
Eu tare nu voiam sa ma trezesc, dar tb sa-i dau sa pape Ilincai la 8 ca la 9 sa faca sedinta de aerosoli. Oricum ea e mult mai bine. Diareea a trecut, la fel si mucii (doar dimineata cativa), sper sa scapam si de tuse.
Dr. deja a zis ca vb la sfarsit de saptamana, deci nu mai trebuie sa-i dau raportul in fiecare zi.
Hai ca ma duc sa "pregatesc" aerosolii!
Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dienutagraviduta spune:
neata fetelor !!!
Bic - multumim pt complimente ... mai zicea cineva ca seamana luca cu baietelul ei ... asa ca , daca luca seamana cu bebeii vostrii, sa stiti ca aveti bebei taaare frumosi
!!!!
miraa - welcome, si cine stie, o semana si Milan al tau cu luca, daca zici ca e cel mai scumpel ?!?!?
ina - n-am facut nimic special sa merit si telefon si masina, dar lui dan i s-a acrit sa mearga cu dacioara mea cand imi trebuie masina lui. aaa, ba am facut ceva foarte special !!! il suport zilnic
cu suculetul : oficial i-am dat o singura lingurita. neoficial cred vreo trei, ca prea ii placea, si daca scadem si pierderile din procesul tehnologic (scurs pe barbita, colorat intens body alb pe piept, si - habar n-am cum, si pe fund (!?!), pe fata de perna, etc)
cred ca au fost vreo 2.
chestia e ca m-am luat dupa desteapta de cumnata-mea, si am luat morcovi din piata - "cei mai mici si sfrijiti morcovi, ca aia sunt naturali, fara ingrasaminte,nu ca aia mari si frumosi turcesti" - asa ca suculetul asta avea nitel gust de coada d-aia de morcov.
dar lasa ca ii iau d-aia mari, frumosi si chimici, sa aibe gust bun sucul, ca si asa o sa se imbibe cand se face mare de toate porcariile si toti conservantii pe care ii pun astia in mancare, deci sa fie obisnuit.
cu laptele praf, eu n-as exagera asa de tare - seara ii fac supliment inainte sa ii dau sa suga, pana ne foim, ne c...im, se fac vreo 40 de minute bune pana il papa. dar nu-i nici o problema, fiindca de-abea se raceste la temperatura potrivita. aaa, basca ca eu sunt una din mamicile denaturate care folosesc cuptorul cu microunde la incalzit laptele bebelusului, impotriva ultimelor curente la moda care il condamna si au pretentia sa ne descurcam ca acum 20 de ani.
pai laptele praf in primul rand e pasteurizat, deci e ca un lapte fiert; nu scrie nicaieri ca e un produs "instabil", ca sa se strice in juma de ora. dar, e adevarat, daca sta la cald, se poate strica, da nu in conditiile in care statul la cald e de fapt racirea de la o temperatura mai mare.
azi nu se mai ofera nimeni la plimbat, sau e zapada prea mare ?
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Im primul rand vreau sa va multumesc pentru urari, si sa urez si eu la randul meu multe luni fericite si pline de sanatate bbilor sarbatoriti astazi!!! Multi pupici

si mamicilor lor Mirabilis,Coralia,Gandacel si Corap!
Si acum sa raspundem:
Joy04 bineinteles ca o sa ma distrez si pentru tine, si pentru toate mamicile care sunt dornice de distractie!!! In legatura cu plecarea sotului si cu socrela parerea mea e ca mai bine singura decat cu stres pe cap.Daca tu vei fi agitata si oarecum suparata pe trasnaile soacrei, o sa agiti si puiutul si e mai rau!!! In fond cat sta sotul plecat? Nu poti sa iti faci aprovizionarea inainte in asa fel incat sa nu tb.sa iesi neaparat din casa? E o sugestie doar!
Anda in legatura cu tortul...mi se pare cam mult 9 kg dar...cel mai bine e sa te sfatuiesti cu cei de la restaurant sa vezi cum taie ei portiile. In legatura cu cofetariile eu iti recomand cofetaria Diplomat de pe Bd. Decebal sau cofetaria Vio care e vis-a-vis de policlinica Titan. Fac niste prajituri si torturi superbune!!!

Gandacel si mie tot 3 cutii de Bblac imi prescrie pe luna asa ca ...mai intreaba dr. si vezi sa nu te traga in piept.
Felicia iti multumesc mult pt compliment

si sper ca tu si micuta Ilinca sunteti bine!!! Va doresc multa, multa sanatate!
Madau si eu tb sa iau banii incapand cu 01.01.2006 si cand am depus dosarul in ian mi-au spus ca banii vin cel devreme peste 2 luni...deci...nasol momentul.
Noki si Alexandrina felicitari pentru crestinarea puilor si intr-adevar a avut Sarah o rochita superba si imi imchipui ca si Mihai a fost un frumos!!! Am murit de ras si eu si Doru cand am citit patania voastra!!! Preotul ce a zis? Nu s-a suparat? A mai ramas cu ceva par pe cap?
Despre noi in episodul urmator!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Noi ieri am fost super maraiti. Ne-am trezit la 5 si am papat putintel, dupa care la fiecare masa plangea dupa ce sugea3 minute de unde am concluzionat ca nu prea mai e laptic. Si asa era. Dupa ce sugea 3 minute dupa ceas, storceam si nu mai iesea decat o picatura chinuita.Dar nici nu bausem lichide suficiente pt ca fusesem la cumparaturi si apoi m-am apucat de papa etc. Tati nu a mai iesit cu bb la plimbare ca s-a uratit vremea si deci...maraiala continua. Am vrut sa ii bag supliment, am fiert biberon si l-am pregatit dar am zis sa astept pana seara la cantar cand...luase 160 gr in ultima saptamana si am zis ca e ok deci nema supliment deocamdata!!! Aseara dupa baita a supt mititelul vreo jumatate de ora si a cazut lat zambind de satisfactie si a dormit puiul mami pana la 7.30 dimineata cand iar a supt pe saturate. In concluzie sunt un pic paranoica!!!
In alta ordine de idei lui Stefan i-a iesit pe bratul drept in locul in care este vaccinul pe bratul stang, ca o exema. Adica este o pata de culoare rosie care are o crusta tare pe deasupra si o are cam de 3-4 zile dar in ultimele zile s-a marit. Pe restul corpului nu are nimic. Oare ce o fi? Oricum azi intentionez sa sun iar dr si sa-l rog sa vina sa vada ca sa stau eu linistita!!!
Cam atat despre noi!!! In mare suntem ok si maine va dau detaliile privind kg si cm la 3 luni!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
teo_banu spune:
LA MULTI ANI Mirabilis, Dordia, Coralia, Gandacel si Corap! Sa va traiasca bb-icii, sa va bucurati de ei!
Miraa bine ai venit, la cat mai multe postari!
Fetelor vreau sa va spun ca mi-a venit indemnizatia pe luna Ianuarie ieri. Eu am intrat in CIC cu 16.12.2005 si banii pe decembrie i-am luat de la locul de munca, si ieri am primit indemnizatia 800 ron (8 000 000 lei). Am zis ca din banii astia ii cumpar fetii cel mai frumos patutz (noi acum stam in cos si abia mai incapem).
Teo si bb Stefania Iulia (02. 11. 2005)
teo_banu spune:
Stefania se simte un pic mai bine, dar iar am revenit la mucilagiu, pentru patru zile sa ii fac 2/3 masuri Nan si 1/3 mucilagiu peste (asta la doua mese), iar celelalte mese numai mucilagiu. Mi-a scos momentan si morcovu si marul si formula. Intrasem rau in panica, ieri a facut kk de patru ori, si azi de dimineata inca o data. Adevarul e ca e mai inchegat, dar sper sa-si revina. Ii mai dau si 20ml/ zi ceai de menta.
Nu mai pooot! Imi vine sa o strang pe dr de familie de gat cu fierul ei, sa i-l torn ei pe gat cu o palnie
. Scuzati, sunt super nervoasa.
Teo si bb Stefania Iulia
teo_banu spune:
Fetelor, LA MULTI ANI, DE vALENTINE'S DAY!, SA FITI IUBITE SI FERICITE alaturi de cine va e drag si de cine va iubeste.
teo_banu spune:
sa va spun cum a venit indemnizatia: a venit prin mandat postal(ca asa trimisese angajatorul la Directia de munca dosarul), impreuna cu o decizie prin care spune ca primesc indemnizatie pentru cresterea copilului de la Directia de Munca, Solidaritate si Familie incepand cu 01.01.2006 in cuantum de 800 ron.Plata drepturilor se efectueaza in perioada 05-12 ale fiecarei luni prin mandat postal/cont personal (eu in decl de la primarie am trecut contul de card, deci de luna viitore ii vireaza pe card).
Nu va ingrijorati, ii veti primi toate, la timpul lor. la mine a fost nesperat de repede.
Teo si bb Stefania Iulia
pischi2003 spune:
Neata mamici si copilasi
LA MULTI ANI Mirabilis, Dordia, Coralia, Gandacel si Corap, sa va creasca mari bb-ii si sa va bucurati de ei!!!!! 

Si, bineinteles, LA MULTI ANI si sa va iubiti tare in aceasta zi a indragostitilor. ![]()
![]()
Alexandrina ai fost de coma cu popa la botez si nasa la cununie. Sa va fie de bine botezul lui Mihaita.
Noki, frumoasa printesa ta si tare faina si rochitica. Sa va fie de bine si voua botezul.
Felicia si Teo refacere cat mai rapida a bb-ilor vostri si sa zambiti din nou cu totii.
Noi avem programare luni la vaccin, brrrrr, sper sa fie bine si sa nu trecem prea greu peste asta.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)