Copilasi nov-dec 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits pe Kenzulino cel carliontat; imi place casuta lui si cred ca le voi lua si alor mele cucuiete caci prea mi-ai facut pofta, cu toate ca inseamna ca ma voi cu soata si in curand vom zbura prin casa, ptr. ca la cate trancanale avem nu ne vom mai putea misca normal, dar sa fim optimisti, copii sa fii fericiti; si dupa cum stii caci ti-am spus la tel. avem si noi puzzle, dar arata ca dupa razbel, ptr. ca le am de pe timpul lui Arisa, care le-a ros si para ros, le-am spalat si para spalat, in unele locuri mai lipsesc, uneori le-am ascuns, ptr. ca Arisa mea le desfacea pe toate, scotandu-le toate "matele", IAR CE RAMANEA SI LE PUNEA CA PALARII SA PARA CA INDIENII, SI UITE ASA RAMANEA INTEPENITA IN ELE SI SE PUNEA PE TIPETE; SI ASA A VENIT VREMEA SA I LE DAU PTR. EMILY, CARE SI DOMNISOARA LE ROADE SI PARA ROADE, INCAT I S-A ACRIT DE GUSTUL LOR, DAR NU MA PREA MAI SINCHISESC IN ULTIMA PERIOADA, SAU MAI BINE SPUS LA EMILY NU MA MAI AGIT ASA TARE, CA LA ARISA, INTERVENIND NUMAI IN MOMENTE DELICATE
MEY IAR ATI ATINS UN MOMENT F. DELICAT PTR. MINE, ADICA SA NU-MI IES DIN SARITE IN FATA CUCUIETELOR; MEY CU EMILY MERGE FFFF. CALM APROAPE TOTUL, DAR LA ARISA ESTE UNEORI GROAZNIC, LASANDU-SE CU ISTERICALE DIN PARTEA MEA; SOATA O ZIS LA UN MOMENT DAT CA-S EU TRULI DAR S-O CONVINS SINGUREL SI-O RECUNOSCUT SINGUR-SINGUREL CA EL N-AR SUPORTA ASA CEVA; MEY EFECTIV TE-ADUCE IN STARE DE O IEI RAZNA RAU DE TOT; LA TATA-SU INCA FACE SCENE URATE CU URLETE SI ISTERII DACA NU-I IA CEVA, DAR LA MINE DOMNISOARA ARISA LE-A TAIAT DE PE LISTA, PTR. CA AM LUAT-O SI CU RAUL SI CU BINELE SI TOT N-AM IESIT LA CAPAT, ASA CA DA AM FACUT SI EU CA EA PRIN MAGAZINE SI PE STRADA, DE SE UITA LUMEA DUPA MINE CA DUPA URS, DAR MIE NICI CA-MI PASA , FARA TRANTELI CA N-A AVUT NICIODATA ASA CEVA, DAR FACE DE SPUI CA-I INTRATA LA CURENT ELECTRIC, ASA AM FACUT SI EU SI A RAMAS FATUCA MEA MASCA, SI M-O INTREBAT DACA MA SIMNT BINE SI E-AM SPUS CA NU SI ATUNCI S-A CUMINTI, DAR LUI TATA-SU CARE MA INTREABA CARE-I SECRETUL DE CU MINE NU PROCEDEAZA ASA, N-AM SA-I SPUN IN VECI, SAC, SA-L TOCEASCA SI EL CREIERASII SA-L AFLE!; DECI ORI AM FACUT CA EA ORI AM PLECAT FFFF. PASIVA SI AM LASAT-O ACOLO SI-APOI VENE EA SINGURICA FFF. CUMINTE IN URMA MEA SAU MA STRIGA, SI SPUNE SINGURICA FARA MORALA SI FARA BATAITA "MAMI IARTAMA"; DECI ESTE SAU NU CONSTIENTA DE CEEA CE FACE????, CACI CUMNATA-MEA MA INVINOVATESTE CA PEDEPSESC COPILA DEGEABA SI CA NU-I ACORD DRAGOSTE NECESARACOPILULU, C-AM ACEASI TEORIE CA A LUI TRY, NUMAI CA EA NU ARE COPKII SI NICI NU A AVUT GRIJA DE NIMENI
TRY TEORIA ESTE FFFF. BUNA DAR NUMA` PTR. CARTICICA.
ARISA MEA STIE CA MAMI POATE FI SI BUNA SI IUBITOARE SI PUPACIOASA DAR SI FFFF. SEVERA;
HAI SA VA SPUN ULTIMA ISPRAVA A LUI ARISA DE-ACUM VRE-O DOUA -TREI ZILE; NE PREGATEAM SA IESIM AFARA IN PARC SI LA PLIMBARE; AM PREGATIT-O PE EA PRIMA, (DE-ALTFEL AR TREBUI SA MEARGA FFF. USOR TOTUL CU EA DAR TE-APUCA CRIZELE, DAR ASTA-I ALTA POVESTE, CARE VAD CA PE ZI CE TRECE SE REZOLVA, DAR ASTA DUPA NU STIU CATE MORALE SI TOCIRE DE NERVI DIN PARTEA MEA); DECI AM PREGATIT-O SI I-AM SPUS SA ASTEPTE IN FATA USII DACA NU-MAI ARE RABDARE IN HOL; INAINTE DE A PLECA AFARA II ADUC AMINTE MEREU SA SE DUCA LA WC. SA-SI FACA NEVOILE, SI-AM SPUNE CA NU FACE NIMIC; BUUUUN!; IESIM AFARA, IAR IN FATA SCARILOR I-AM ZIS SA VINA PANA LA MINE SA-I ARANJEZ PANTALONII JOS LA GHETE; CAND PUN MANA PANTALONUL ERA UMED; PRMA OARA AM CREZUT CA AIUREZ, CANDINDU-MA CA POATE CINE STIE CAND A FOST LA WC ULTIMA OARA O FI INTRAT IN WC., DAR TOT EU MA GANDEAM "OARE CE SA CAUTE ACOLO", SI UITE ASA AM PIPAIT PANTALONUL SI MAI IN SUS, APROAPE CATRE DANSA, SI CREDE-TI FETELOR FIIIMEA ERA FLEASCA; NORMAL CA AM VAZUT NEGRU IN FATA OCHILOR SI I-AM PORUNCIT SA SE URCE IMEDIAT SUS; NORMAL CA A INCEPU TEATRUL DE PAPUSI; ERA PERFECT DE CONSTIENTA CEEA CE FACUSE, BA INCA IMI SPUNEA SA O SCHIMB MAI REPEDE CA II ESTE FRIG; AFARA ERA UN FRIG DE-TI CLANTANEAU MAXILARELE SI FIIMEA ERA FLEASCA PANA LA PELE; CAND AM INTREBAT-O DE CE NU S-A DUS LA WC MI-A RASPUNS CA I-A FOST TAAAARE GREU SA SE DUCA LA WC, PTR. CA IAR TREBUIA SA SE IMBRACE SI SA SE DEZBRACE; EI CE SPUNE-TI ?????????????????????????

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sa va zic ce a facut ieri puiul meu, imi ia geanta o deschide ia portofelul se uita la el face un inventar complet a tot ce e in ea, ridica portofelul si pleaca dincolo.... il strig pe tacsu si ii zic" fitu vine la tine" el "ok" fimiu trece de el tacsu il lasa ca doar ce poate sa pateasca, in 3 min il intreb, "fitu e la tine?" NU ma ridic sa vad unde e copilul ajung la baie il intreb "ce faci mami aici?" la care el foarte mandru zambind tot si aratand cu degetelul:"BEA" portofelului meu ii era sete si eu nu stiam asa ca l-a ajutat Silviu aruncand-ul in WC si nu aveam decat carti de vizita ,actele masinii, si alte diverse hartiute

acum eu pe cine sa cert pe copil pe tacsu sau pe mine? la urma urmei ce vina are el ca eu il las cu geanta mea si usa la baie deschisa

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor pliiizzz.., sa-mi ziceti ceva sa ma calmez
ruxi a cazut din canapea,( se tot alerga cu alex prin casa)nu a cazut sa faca buf...ci prin alunecare, s-a "zdrelit" putin la nasuc dar ce ma innebuneste este ca i-a curs putin sange din nara opusa zgarieturii...in rest nimik...nu a plans mult, cred ca mai mult s-a speriat, apoi ea isi continua alergarea dupa alex dar eu am imbatranit cu 10 ani...daca nu-i spalam pe cap pe amandoi ma duceam cu ea la spital asa rau m-am speriat...dar oare de ce i-a curs sange???? sper sa nu-si fii spart nasul, nu? nasucul nu este umflat ci doar putin rosu...dar f putin...daca se spargea ceva pe-acolo trebuia sa curga mult sange, nu?...offf......
va pup, noapte buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica din cate stiu eu daca s-ar fi intamplat ceva la nasuc s-ar fi umflatsi s-ar fi invinetit, vezi si tu maine dimineata daca o doare rau cand pui mana si doar daca doare poti merge la un doctor dar eu zic sa stai linistita

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

totul pare ok, cand am vrut sa-i sterg nasucul ca-i mai curgeau ceva mucisori se cam suparase dar nu a plans...dar cred ca totusi o durea putin...
paxela si sa va traiasca pestisorii

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna fetele!

Ca tot veni vorba de educat si de invatat copiii.Cum sa procedez ca sa-l pot face pe Robert sa mearga si singur pe jos atunci cand suntem afara?Nu vrea si pace!Nu pot sa-mi dau seama de ce!Ma tot gandeam ca poate e din cauza hainelor groase si nu se poate misca in voie,dar atunci cand ajungem in casa si-l pun jos,indoita de sale,incepe sa alerge prin casa bine mersi.Astazi cand am iesit afara l-am pus jos si bineinteles ca a inceput sa urle.I-am explicat,i-am vorbit,i-am distras atentia...degeaba...el nu,nu si iarasi nu.I-am spus ca nu-l iau in brate si ca eu plec,a mers el cat a mers dupa mine,bocind,si pana la urma s-a pus cu fundul in zapada si s-a pus pe urlat.L-am lasat sa urle nitel,dar pana la urma mi s-a facut mila de el si l-am luat in brate.Dupa aceea a fost foarte fericit,mi-a aratat masini,cai,catei,pisici si bebe...Cum sa fac si ce sa fac?

Monica,eu cred ca daca s-ar fi rupt ceva acolo la nasuc ar fi durut rau de tot si nu cred ca ai fi putut sa te apropii de nasucul ei.Cred ca mai mult e sperietura.A ta!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

monica daca nu i s-a unflat si daca nu o doare cand o atingi eu cred ca este ok.; sper ca i s-a invinetit si cred ca dupa incident se comporta normal, adica mergea drept si nu statea blegita; sanatate micutei Ruxi, si pe amandoi nazdravani

miha stai linistita in privinta lui Robert; afara va merge si singurel, dar probabil ii este teama de ceea ce vede in jurul lui, lasa-i timp sa se acomodeze; probabil in casa se simte mai in largul lui, mai in siguranta; asa era si Emily la inceput cand am inceput sa o las pe-afara sa mearga, nu vroia in ruptul capului, efectiv se lipea de mine, se agata de cracii mei precum maimutele in copaci, si se jelea nevoie mare sa o iau in brate; la inceput nu o lasam pe jos ci o suiam pe bancuta asa in picioruse si ii placea la nebunie, asa putand analizand tot si era fff. fericita, si cu incetul a invatat tot alfabetul; in schimb sora-sa cand a fost de varsta ei cum am dat-o afara sa mearga parca era racheta cu motor, ea nu mergea la 1 si 3 luni alerga; oamenii sunt fff. diferiti!!!

fetelor va multumesc din suflet ptr. raspunsuri in legatura cu barbita, am crezut ca numai a mea cucuiata este mai incapatanata.

buna dimineata la Romania si la Japonia!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Monica stai linistita.e fff bine sa curga sange(altfel se pot face cheaguri in interior).o sa fie ok.stai linistita.Ken s-a dus cu nasucul de asfalt si nu a avut nimic,binenteles pe langa sange si zagarietura de rigoare.

astazi am fost si i-am luat si bilute pt casuta.acum doarme asa ca asteptam reactia la trezire.

multumim pt aprecieri

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor,
multumesc muuuult de tot de sprijinruxi e bine, are doar putin nusucul zgarait, nu i-a mai curs sange...e f putin roshu nasucul dar cum nasul este mic probabil ca nu a cazut doar pe o parte de nas...ufff...ce sperietura am mai tras, multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar atat....
va pup sa aveti o duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna dimineatza fetelor... m-am delectat cititnd povestile voastre... Mai ce de peripetii... Ionela... mi te si inchipuiam facand pe strada ca Arisa..., Paxela... pe tine scotzand actele din WC...
Daniela_Gina... incet-ncet vezi tu toate pozele... Intr-adevar... si eu zic la fel.. tare frumosi mai sunt copilasii nostri... (bine... al meu e frumos ca e al meu... dar tare mai sunt mandra cand trece lumea pe langa el si isi zic unul altuia: "ia uite ce frumusel e!")... Da eu nu-mi pot inchipui cum faci tu acea baie cu tarate ...lui Matei... Poate sunt eu ... Da cum il clatesti?
MONICA... eu acum 3 zile am zis ca am imbatranit cu 2 ani... mi-a stat inima cand l-am vazut ca a alunacat din pat si s-a oprit... pe fatza... avea o forma de L: cu fatza pe plapuma de pe covor s corpul la verticala sprijinit de pat... Eu eram langa pat si vorbeam la tel si a alunecat pe la spatele meu... Au dreptate fetele... daca acum nu o mai doare si nu s-a umflat... nu ai motive de ingrijorare
Miha... noi inca nu mergem... nici macar in 4 labe asa ca sfaturi nu avem.. Dar o sa mearga si afara, stai linistita...
Fetele!... Ce parere aveti de noua gramatica?... Noul tip de scriere? Te da total peste cap... "Nici o" se scrie "nicio" legat si multe alte minuni...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput