Ce gatim azi ??? (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

azi eu sunt la ziua de legume asa ca imi fac o salata cu: salat averde, rosii, marar, ciuperci, masline, castraveti, ardei gras, si o acresc cu zeama de lamaie

pt huzband ; carnati de casa cu piure de cartofi si salata verde

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ieri s-a terminat ciorba...azi cred ca fac un "la minut" (vorba vine ) - spaghete cu sos ...si cu niste bacon pe-acolo (pacat ca nu pot pune si putine ciupercute..)...ca mi-e lene sa stau se perpelesc "tocata" ..de fpat, tre sa perpelesc si baconu'..da' macat p'asta il am deja in casa, nu tre' sa-l mai cumpar ...halal bucatareasa....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kehleyr sau Natalia, as vrea si eu retzeta de brownies! Multumesc.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

supa de galuste
shaworma

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Kehleyr sau Natalia, as vrea si eu retzeta de brownies! Multumesc.

Pai o gasesti la subiectul cu "Deserturile Nataliei" postat de Balbina, aici pe sectiunea de bucatarie. Impreuna cu multe explicatii si comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

KRELIA si mie mi s-a terminat ieri ciorbita si fripturica si eu azi tot un"minut"ma gandeam sa fac adik tot spaghete cu sos numa' ca eu sunt mai harnicutzabag si ciupercute si bacon de toate

Nusha Campeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kehleyr, mersi mult pentru raspuns... am gasit reteta, insa eu credeam cand ai zis "brownies" ca e reteta americana de brownies... ca eu am una, dar cred ca i-am facut ceva cand am adaptat-o la masurile europene, ca nu-mi reuseste cum era in America...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by nushulica

KRELIA si mie mi s-a terminat ieri ciorbita si fripturica si eu azi tot un"minut"ma gandeam sa fac adik tot spaghete cu sos numa' ca eu sunt mai harnicutzabag si ciupercute si bacon de toate

eh, as baga si io ciuperci, da' nu le suporta iubi - o sa le pun separat.....ca garnitura la spaghete [:-))))]

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Salata de boeuf
Spaghete cu sos de rosii cu bacon si cascaval ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Ma altaur si eu grupului vostru.... am vazut multe idei interesante aici si o sa le pun in practica si voi incerca sa vin si eu cu idei interesante.
Aseara am gatit o salata portugheza (rosii, castravete, ardei gras, masline, porumb, piept de pui). Pt. sambata si duminica, sarmale in foi de varza si probabil ciorba de perishoare

VoichiV26+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput