Ce gatim azi ??? (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Snitzel de porc si cartofi cu usturoi la cuptor.
Desert n-am apucat sa mai fac (aseara a mancat puiu toata tarta cu fructe cata mai era), o sa pape puiu biscuiti cu crema.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Peste prajit si mamaliguta cu branza.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

orez cu ciuperci si pulpe la tava

Nusha Campeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

mancare de fasole verde cu carnati si ca desert clementine.

svetlana 9




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ciorba de pui
Ciuperci umplute cu pui
Piure
Salata de gulii

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Ciorba de vacuta si varza calita cu piept de rata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sunsmyle
daaaaaaaaaaaaaaaaa am inteles tot
si cred ca merge si la alti pesti


quote:
Originally posted by SunSmile

Adela am ramas datoare cu un raspuns.
Deci eu pregatesc calcanul asa:
Inainte cu o ora pun bucatile de peste intr-un vas de yena si le sarez. Apoi intr-o craticioara pun apa, un strop de ulei, o frunza de dafin, condiment pt pui, boabe de piper si vegeta. Pun craticioara pe foc si las sa dea in clocot, apoi torn acest amalgam peste peste! Mai adaug si un pahar de vin alb si las asa puiul la marinat timp de o ora.
Legumele(eu le prefer pe cele naturale dar merge si cu cele congelate): ardei, rosii, dovlecei, morcov, fasole verde(sau galbena)...taiate toate..unele cuburi altele fashii! Pun putin ulei de masline intr-o tigaie de teflon si adaug o cutie de ciuperci taiate. Le las sa se inabuseasca un pic, apoi adaug rosiile cuburi, ardeiul fasii, morcov, si tot ce vreti voi. Gustul il dau cateii de usturoi zdrobiti si aruncati si ei pe acolo!Se pune sare, piper, cimbru si orice va mai place.
Cand sunt legumele aproape gata se opreste focul. Se scurge zeama in care a stat pestele, dar nu toata. Se pun legumele peste peshte, se mai adauga niste busuioc, un pic de maghiran, un catel de usturoi taiat si niste patrunjel verde. Eu pun mai mult. Apoi se pune toata "chestia" la cuptor, se lasa cam 40 min si gata. Trebuie sa mai amestecati din cand in cand. Si obligatoriu sa nu aruncati toata zeama de la macerat, ca sa nu se lipeasca pestele in cuptor!
E delicios...ma rog, se pune si sos de roshii...eu le prefer pe cele pt paste..pt ca sunt iuti!
Succes si sper ca ati inteles ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ieri am facut crap proaspat la cuptor servit cu salata verde.
azi / aseara :
ciorba de dovlecei
mancarica de fasole verde cu rosii
ostropel de porc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Paste carbonara si budinca de ciocolata cu frisca.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu vreau sa incerc o pizza. Am aluatul de la cineva de pe forum si inca nu am facut. Am prin casa niste sunculita afumata, doua ciuperci mari (comestibile ), mozzarella, ardei gras, masline...

Ca desert mai am din brownies-urile dupa reteta Nataliei .

Mergi la inceput