Ce gatim azi ??? (23)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Snitzel de porc si cartofi cu usturoi la cuptor.
Desert n-am apucat sa mai fac (aseara a mancat puiu toata tarta cu fructe cata mai era), o sa pape puiu biscuiti cu crema.
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellinia/ellinia.jpg)
ellinia spune:
Peste prajit si mamaliguta cu branza.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Ciorba de pui
Ciuperci umplute cu pui
Piure
Salata de gulii
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adelapop spune:
sunsmyle
daaaaaaaaaaaaaaaaa am inteles tot
si cred ca merge si la alti pesti
quote:
Originally posted by SunSmile
Adela am ramas datoare cu un raspuns.
Deci eu pregatesc calcanul asa:
Inainte cu o ora pun bucatile de peste intr-un vas de yena si le sarez. Apoi intr-o craticioara pun apa, un strop de ulei, o frunza de dafin, condiment pt pui, boabe de piper si vegeta. Pun craticioara pe foc si las sa dea in clocot, apoi torn acest amalgam peste peste! Mai adaug si un pahar de vin alb si las asa puiul la marinat timp de o ora.
Legumele(eu le prefer pe cele naturale dar merge si cu cele congelate): ardei, rosii, dovlecei, morcov, fasole verde(sau galbena)...taiate toate..unele cuburi altele fashii! Pun putin ulei de masline intr-o tigaie de teflon si adaug o cutie de ciuperci taiate. Le las sa se inabuseasca un pic, apoi adaug rosiile cuburi, ardeiul fasii, morcov, si tot ce vreti voi. Gustul il dau cateii de usturoi zdrobiti si aruncati si ei pe acolo!Se pune sare, piper, cimbru si orice va mai place.
Cand sunt legumele aproape gata se opreste focul. Se scurge zeama in care a stat pestele, dar nu toata. Se pun legumele peste peshte, se mai adauga niste busuioc, un pic de maghiran, un catel de usturoi taiat si niste patrunjel verde. Eu pun mai mult. Apoi se pune toata "chestia" la cuptor, se lasa cam 40 min si gata. Trebuie sa mai amestecati din cand in cand. Si obligatoriu sa nu aruncati toata zeama de la macerat, ca sa nu se lipeasca pestele in cuptor!
E delicios...ma rog, se pune si sos de roshii...eu le prefer pe cele pt paste..pt ca sunt iuti!
Succes si sper ca ati inteles ceva!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adelapop spune:
ieri am facut crap proaspat la cuptor servit cu salata verde.
azi / aseara :
ciorba de dovlecei
mancarica de fasole verde cu rosii
ostropel de porc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Eu vreau sa incerc o pizza. Am aluatul de la cineva de pe forum si inca nu am facut. Am prin casa niste sunculita afumata, doua ciuperci mari (comestibile ), mozzarella, ardei gras, masline...
Ca desert mai am din brownies-urile dupa reteta Nataliei .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)