da, am folosit branza de comert, milli, e mai uscata, si i-am copt la foc potrivit, n-am aragaz cu grade, insa am pus o tava sub tava teflonata in care erau pusi biscuitii ca sa nu se arda si de ars nu s-au ars, am pus si hArtie pe fundul tavii sa fiu si mai asigurata....aratau super insa tari, foarte tari, nici macar caninii mei ascutiti nu i-au dobandit
acum, Natalia, stii cum e reclama aia..."daca aveti probleme cereti sfatul medicului sau farmacistului"...eu vin la tine ca tu esti experta aici, sa stii ca o sa mai incerc, nu ma las....dar oare e ok faina asta dobrogea din comert?
Lia, faina Dobrogea e f. buna, eu din asta folosesc. Daca mai faci cu brinza milli, incearca sa micsorezi cantitatea de faina, cam cu 1/3 zic eu, nu pot sa-ti spun f. exact, deoarece eu calculez din ochi cita faina pun, in functie de ce fel de brinza am.
Daca mai ai curajul sa incerci, fa o jumatate de portie.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Va invit in partea a sasea a subiectului: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70414
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!