Aspirante optimiste - 181

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

'Neata fetelor!
Ce mai Ancuta, daca i-e dor de voi???? Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti si sa va spun despre mine... Oricum aici la internet nu se bea, nu se fumeaza asa ca am zis ca daca intru si eu 10 min/zi dupa micul dejun n-o fi foc. Tu stii ca eu nu pot sta fara voi... a si spus R sa ma duc sa mai dau raportul la "familie"!
Fetelor...ghidul pe care l-am comandat ieri...era o babuta de 70 de ani, mica slaba si plina de energie, care m-a terminat la propriu! Daca nu m-a alergat 3 ore, a trebuit sa urc si sa cobor sute de trepte in viteza, n-am putut sa schimb o vorba cu al meu ca ea vorbea intr-una, nu a ratat nimic, ne-a explicat tot, istorie frate nu gluma! Am ramas uimita ce banca de date e femeia asta cat o vrabiuta si mai si vorbea 6 limbi straine la perfectie! Azi avem program de relaxare... activa, sper io! ca ieri dupa turul pe care l-am facut nu mai eram buna de nimic, imi venea sa nu mai merg nici la concert! La concert a fost super doar ca mi-a paralizat fundul de atata stat pe scaun!
Fetelor va pup, mi-e dor de voi ... ma duc sa profit de sotul meu, dupa care ies in oras sa-i toc ceva bani ca ieri a pierdut un pariu cu mine!
Pupi si mai vorbim cand ma intorc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Va pup optimistelor! Iata ma si pe mine pe la voi, dupa ce m-am plimbat un pic pe la simptomatice. Sper ca ma primiti in gasca voastra...
Este prima luna de incercari la mine si desi stiu ca sansele sunt destul de mici, observ doar simptome - in ziua 22 CM ba simt , ba ma dor sanii(de fapt nu ambii, ci doar unul?!), ba am simtit toata luna o jena la ovare...cred ca am luat-o razna..., cred ca este mult prea devreme pt simptome, in cazul in care ar fi .(mai ales ca nu am reusit sa imi depistez ovulatia desi ma facut 6 teste luna asta) Oricum, de saptamana viitoare vreau sa ma duc sa fac analize - tot tacamul + hormonale si sa ma duc cu ele in dinti la ceva monitorizari.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lachionete invidiez! Eu am fost la Praga de 2 ori, ultima oara sperand ca paote facem o cehoaica mica. As mai merge de vreo cateva ori si tot nu m-as plictisi.
De oboseala ce sa mai zic, ca in Octombrie cand am fost noi plecala 10.00 de la hotel si ne mai intorceam seara depinde pe la ce ore. Si acum am unghiile de la picioare ca si cum mi-a cazut ceva pe ele, dar era de la mersul pe jos, ca eu in rest nu servesc mers pe jos nici pana la paine. In rest, ce sa zic profita de tot timpul la maxim si uita de toate durerile. Iti vei reveni in Ro. Distractie placuta in Ro.
Vezi ca pe malul Valtavei dupa Teatrul National este un bistro mic unde la pranz se mananca 2 feluri de mancare super bune la 3 Eur meniu turistic daca l-or mai avea, dar cred ca da ca la ei e sezon tot timpul. Nu mi-a venit sa cred 3 eur, in RO iti iei un sandwich cu banii astia, e adevarat fara bere care era 1 Eur.
Pentru toate fetele, Doamne mi s-a parut incredibil de ieftin in comparatie cu RO bineinteles si un oras romantic tocmai bun de luna de miere....Vi-l recomand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

a fost super la botez...
nu am poze imi pare rau...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

multumesc fetelor pentru urari

numele fetei are o poveste- primul, ad Sandra. Vineri noaptea mama a visat ca a venit cumnata mea din cer, calare pe un cal alb, la noi (era reunita toata familia) si a spus ca a adus numele fetei "Sandra". Inainte de a intra cumnata mea in sala de nasteri (a nascut prin cezariana) mama le-a povestit visul, ei si fratelui meu, si au hot ca asa se va numi. Ei nu stabilisera inca. Se gandeau la Alexandra, Alexia..... prin zona numelui ales. Nicoll e de la nasi

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

marinar...matushicoooooo ..sa'ti traiasca nepotzica

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

marinar
Felicitari...sa-ti traiasca nepotzica!!sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!
si de ce nu..in curand sa aiba si ea o veri..sau un veri...
Pupici pt toate fetele care scriu sau care nu scriu pe forum.....caci sunt muuulte!!
O saptamana suuper plina de IUBIRE va doresc!!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Marinar,sa-ti traiasca nepotica si voi alaturi de ea!!!!!!!!!!!!

Va pup
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!
Ma primiti si pe mine?
Ne dorim si noi tare un bebelus si speram sa vina cat mai repede.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

marinar sa-ti traiasca nepotica ,sa va bucurati de ea
dana n sigur ca te primim.Iti dorim sa treci cat mai repede la /Am vazut ca ai scris la viata in germania depre toxoplasmoza.Ai pisica de te-ai gandit tocmai la analiza asta?Sau ce te-a facut sa te gandesti la ea?Asa ar fi multe analize de facut.
lachi ce bine ca te simti bine.
Abia astept sa-mi vad iubitu si sa-l iau de o aripioara sa plecam undeva.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput