Aspirante optimiste - 181
Raspunsuri - Pagina 7

asi spune:
Luli ma bucur ca ai mai intrat pe aici.Nici aici nu debordeaza optimismul todeauna dar ne straduim.
Lachi baga mare ca polonezii v-au dat "balcon".Te asteptam cu drag acasa dar pana una alta distractie placuta.
Irinacodrina poate luna viitoare va fi testul pozitiv clar.Eu zic sa mergi la un doctor.
Va doresc la toate un we placut.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Liana30 spune:
lachi mama da la greu ca nu se mai poate..
ete vezi a fost bine ca nu am priceput io cu polonezii aia..ca i'am speriat io si n'au mai venit..sic..sic..
hai sa va zic...gata scapai il luai si pe ultimul...
gataaaaaaaaa..sunt in vacanta vreo 2zile..hmmm..asa cred,,ca scap io de scarbe si apoi intru in sexiune.
asta seara ma duc la un botez..si o sa ma distrez pe cinste
va pupacesc pe toate
"Nimic nu-i imposibil!"

andicu spune:
Lachi, petrecere frumoasa !
Liana, si tie la fel la botez! sa ne pui poze sa vedem ce frumoasa te facui! aaa,..si felicitarile mele ptr examenele luate!
Danyalo, mersic pentru urari! sunt sigura ca si tu vei fi o matusica la fel de mandra al unui nepotel/tica la fel de frumos/oasa!
Andreea.Pozele mele

luli spune:
Va ma duc sa bag cornul in perna si sa
ca altceva... nu pot; am o durere de cap ...
Behind every love is a great story
Luli

Anca Wish spune:
Lachi, femeie, daca erai la mamaia la tzara, intelegeam sa stai pe net. Dar asa, la Hilton, la Praga, tu stai sa scrii. Auzi!
Dooooooooamne!
Pup, fata. Distractie placuta!
anca...SIGUR intr-o zi

marinar spune:
neata fetelor
Sunt super fericita- am o nepotica, Sandra Nicoll, de 3,200 kg si 49 de cm. E asa frumoasaaaaaaaaaaaaa, seamana cu taica-su
hai ca vb mai tarziu, ma duc cu sotul la un meci de hochei
marinar

iepumic spune:
Felicitari, marinar
sa-ti traiasca nepotica!! Maricica...si ce nume frumos. Sa fie sanatoasa si iubita.
Iepumic

andicu spune:
Buna dimineata.
Sa aveti o duminica frumoasa! Marinar, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! ce nume frumos are si voinicuta!
Andreea.Pozele mele

Leditia spune:
Felicitari,Marinar!Sa-ti traiasca nepotica,sa fie sanatoasa si sa aiba o viata senina.
POZE