Cluj rulz! - 36

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor zilele de nastere la pitici se fac dimineata sau dupamasa?
Cum e mai bine?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Am fost la plimbare cu sania, cu Clara. Asa bine s-a distrat, am facut si un om de zapada in parculetul de langa bloc. E o vreme superba!!!

Mariana, ai facut reclama baietilor!!! Azi-maine ii vor stie toti clujenii . Am uitat sa zic ca inainte de ora 1 nu ajung in pat, iar masa de ora 2-3 tine o jumatate-o ora, depinde cat timp le trebuie sa ragaie, iar de la 6 sunt in picioare. Dam papa la gemeni si pe urma o pregatesc pe Clara la gradi. Daca ma lasa, mai "fur" un pic de somn si in cursul zilei.

Svety, eu n-am visat niciodata sa am gemeni si uite ca m-am "facut" cu ei. E mai greu cu doi, dar cand ma uit la ei ce dulci sunt, imi trece oboseala. Ii "alaptez" cu biberonul (dau laptele muls). Erau prea mici la nastere, ii tineau la sectia de prematuri si mi-i dadeau doar la supt, la ore fixe. Cum nu aveau putere sa se sature, asistentele completau cu biberonul. Si asa au ajuns sa prefere biberonul, iar eu sa "pierd vremea" (imi ia cam 4-5 ore/zi) facand laptic cu pompa. Din fericire, inca mai am lapte cat sa ajunga pentru amandoi.

Florina, deci miercuri ne-ati barfit Si tu ai fratiori gemeni...dar presupun ca-s marisori, nu?

Sa va spun ca sotiorul meu m-ajuta cat poate de mult. Dupa ce vine de la servici, gemenii trec in grija lui (ca eu sa ma pot ocupa de Clara) si cand nu fac fata, se trezeste si noaptea.

Multi !!!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Stanca, !!!!!!!!!!!!!

...nu stiu ce sa zic cu sarbatoritul piticilor!
....parca dupa amiaza, dupa somn, nu?...sau inainte de masa???

Weekend fain la toata lumea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor! Sunt nervoasa peste poate! Am fost la party, care se face de la 10 la 13 si apoi inca o tura de la 14...in fine a fost super, copilasii niste dulci toti, m-am intalnit cu mamici pe care le stiam, am cunoscut in sfarsit mamicile copilasilor cu care Serban se intalneste in parc a fost super! Serban a fost cuminte si desi erau 20 de copii erau atatea jucarii incat foarte putin s-a intamplat ca 2-3 copii sa "se bata" pe jucarii.
La sfarsit copiii erau prastie de oboseala, absolut extenuati, drept pentru care am sperat ca Serban va dormi ca de obicei 2-3 ore. Ba bine ca nu! A dormit exact 15 min si acum e Duracell nu alta, ma termina, nu-i tace gura si da ture prin casa vreau sa-mi pun castile pe urechi sa nu-l mai aud.
Eu sunt in grava lipsa de somn de la Bucuresti incoace, plus ca azi m-am trezit la 6:30 sa merg la bazin , iar deseara ies in club Obsession cu niste prietene cu care nu m-am mai intalnit de un secol! Una dintre ele vine din Bucuresti...asadar, cica sunt pusa pe fapte mari...
In plus, am bagat in mine ca o sparta si m-am ingrasat cred, daca nu dau jos pana maine ma apuca depresia!!!!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana la cat esti de slaba ai putea sa pui ceva pe tine sa nu mai fi asa stravezie.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Roxa, si sormea cred ca merge diseara in Obsession...poate va vedeti!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUUTAREEEEEE
Aseara am cunoscut o parte din clujence si sunt superrrrrr
M/am simtit tare bine cu ele si astept sa vinsa saptamana viitoare sa va vad.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

aM TOT VAZUT CA UNELE ATI SCRIS PE AICI DE MINE.
mIE MI/A PLACUT DE TOATE DINTRE VOI, CHIAR DACA NU AM ZIS PREA MULTE.
Eu sunt mai retrasa la inceput, pana ajung sa cunosc lumea, dar apoi nu stiu sa tac.M/am simtit tare biine cu voi si imi pare rau ca peste 3 saptamani plec, si nu o sa va vad decat in vara, dar asta e.Mi/e greu ca nu am net acasa si nici timp sa vin in oras, si asta nu imi place deloc.Imi lipsiti tare mult, dar asta e viata
Mi/a placut tare mult intalnirea aseara si sper sa nu lipsesc miercuri.Va pup pe toate si va urez o duminica faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna girlz

sa-i raspund la Stanca sa nu uit:eu am preferat la 2 ani sa-i tin dimineata, tot la Casuta cu jucarii.dimineata sunt mai fresh, dupa masa exista riscul unii sa nu doarma , altii sa se scoale tarziu, dar asa la 11 sunt toti disponibili

Roxa,distractie placuta in Club.sa-mi spui cum e, si un numar de tel pentru rezervare, desi din pacate urmatoarele doua week-en-uri sotioru mi-e plecat.da poate ies cu fetele.chiar ce ziceti de urmatoarea intalnire intre gagici sambata seara intr-un Club?
mai voiam sa-ti zic ca Serban a fost probabil surescitat dupa chef de aia nu a dormit bine.

Tatiana, sa-ti traiasca micutii adorabili.iar tie putere si sa te bucuri de ei.

asa...noi am fost la tara asta, unde e foarte pitoresc, zapada la greu, ne-am dat cu sania pina am inghetat dar Theodora a fost super incantata.

legat de intalnire, a fost excelenta.dupa o zi si chiar o saptamana pot sa zic incordata la maxim, a fost o adevarata relaxare,abia astept bis-ul.mie papa tare mi-a placut,am ajuns ca un balon acasa.noroc ca am facut jumate de portie cu Simona ca plesneam altfel.

va pup, noapte buna ca-s tare lesinata, nu stiu de ce de cateva zile sunt lipsita de energie...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, fetele mele!

Sa nu uit, incep cu asta:
MIERCURI, 15 FEBRUARIE, VA ASTEPTAM CU COPILASII LA NOI, LA ORA 18.00. FARA DARURI!
Facem poze multe si poate filmam

Flavia, am vazut intrebarea ta, dar am uitat sa-ti raspund, iar acum nu mai stiu bine despre ce era vorba . Oare ma intrebai daca nu pot reface o caseta care a fost montata prost? Depinde despre ce este vorba, depinde ce ar vrea tipa sa scoata afara. Poate reusesc sa-i fac ceva; dar s-ar putea sa trebuiasca sa tai din filmare; nu stiu pana nu am mai multe amanunte.

Stanca, nu de rezerva! Ci mana dreapta . Eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare; astept si eu pareri, orpinii.

Va dati seama, fetelor, ca anul asta, fiind asa apropiate, avem muuuuuuuuulte chefuri de pitici???

Tatiana, te admir ca te descurci fara ajutor (pana vine sotul acasa); ma intreb cat mai rezisti in ritmul asta, mai ales ca dormi asa de putin noaptea; din pct asta de vedere eu sunt o rasfatata. Ai mei copii, mandrii ca brazii , nu s-au mai trezit la papa dupa o luna de viata.

Roxana, ce bine iti merge! O tii din chef in chef: ba la Oradea, ba la Bucuresti, ba cu fetele....acum, iar cu fetele! Ce zice Nastase? Nu scoate flacari pe nas?

Florina, . Cand vine Mihai? Ce face Elise?

Mai, mi-e dor de ....Ina!
Ina, draga de tine, de ce nu mai vi pe la noi? Cum e la servici? Ce-mi face mandretea de noru-mea??? O sa scot si eu o poza cu ea sa ma laud .

Svety, cred ca pe luni poti sa mergi dupa poze, dar asa mai pe dupa masa.

Finutza, , abia astept sa ne vedem maine!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput