Cluj rulz! - 36
Raspunsuri - Pagina 5
mariana tache spune:
Musai sa va spun ceva:
fetelor, daca inca nu ati facut-o, dati o fuga pe la pozele Tatianei, la poze noi! O sa va indragostiti instant de pitici!!!
Tatiana, sunt asa de dulci piticii tai!!!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Eu sunt tot la datoria de "mamica"! Mi-am instalat pompa langa calculator, asa, ca sa ma delectez si ei putin.
Mariana, cu iesitul afara chiar ca e greu. Cobor si urc de cate 3 ori cele 2 etaje sa pot duce caruciorul jos. In cateva saptamani voi ajunge sa fiu intr-o forma excelenta si o musculoasa !!! Copiii au inceput sa-si rareasca mesele, astfel ca mananca seara la 23 noaptea pe la 2-3 si dimineata la 6-7. Deci apuc sa dorm si eu mai mult! Urmeaza sa renunte la masa de noapte si atunci chiar ca ma voi odihni ca lumea. Mersi pentru aprecieri!!! . De-ai mai avea doua fete ... sa se indragosteasca ele de pitici .
Roxana, mersi mult pentru gandurile bune!!! Multi ! Intr-adevar am o fetita de 5 stele!!! Astept cu nerabdare sa pot iesi cu voi!
Tuchi, daca n-as vedea partea plina a paharului, poate c-as lua-o razna! Dar ei nu-s vinovati cu nimic! Trecem si peste perioada asta de acomodare! tie si copilasilor tai frumosi!
Ancuzza, si tie! Parca tu esti inscrisa la d-na dr Nitu, nu? Daca da, vreau sa te intreb ceva "privat".
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
roxana1974 spune:
fete dragute!
Azi am fost destul de cuminte. M-am trezit la 6:30 si am fost la bazin, am innotat 10 bazine, fiindca era deschis doar o ora azi, de la 7 la 8. Acum mi-am baut cafelutza si ma pregatesc sa mergem cu Serbanica la ziua Irinei, la "Casuta cu jucarii". Sper sa fie cuminte si sa se inteleaga bine cu copiii. Cred ca atunci cand va face 2 ani Serbanica, si noi o sa-i tinem ziua tot acolo :).
Sper sa revin cand doarme Serban, daca nu cumva voi claca si eu si voi dormi alaturi de el, deja simt ca ar incapea vreo 2 ore de somn dupa cele 10 bazine. Uff si cata treaba mai am, casa zboara, cumparaturi ioc, papa la copil ninci! Ziceti!
toata lumea
Roxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
impreuna spune:
Fetelor ma bucur ca v-ati distrat aseara
Mi-ar fi placut sa fiu cu voi...
Mariana am si eu o rugaminte mare, mare. Cand poti, ai timp si chef raspunde-mi si mie la intrebare, plizzz.
Flavia (sotie si mamica fericita)
asi spune:
Tatiana sa-ti traiasca copilasii.Sunt niste ingerasi.
Fetelor ma bucur ca v-ati distrat.Data viitoare vin si eu.Promit.
Roxana neaparat trebuie sa ne intalnim sa iti zic de perlele alea.Am gasit pe net dat trebuie sa vad care nunata o vreau ca acolo nu dadea culoarea.
Florina cand pleaca?
Mariana eu sunt de rezerva
Anca cum e Ale.Sper ca sunteti bine.Azi m-a intrebat Razvan (cand statea pe olita) ce face Ale si a raspuns ca e bolnava.Eu i-am zis ca nu e.
Fetelor zilele de nastere la pitici se fac dimineata sau dupamasa?
PS:ce frumos ninge afara!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
ralucames spune:
Buna dimineata!! fetele!!
Mi-am permis sa dorm azi pana la 9, dar cu fata langa mine de pe la 5 dimineata... asa anchilozata ma trezesc daca e langa mine, ca nu ma pot misca deloc... si inca ceva... Stefania bea lapte si noaptea si de cateva nopti, refuz sa ma ridic sa i-l incalzesc...(ca sa se ridice sotu')... oare sunt mamica "denaturata"???
Fetelor, ce mi-a placut aseara!!! am venit acasa superrelaxata, parca si odihnita... si saraca Olim m-a chemat cu gazulicea la ea, dar nu am avut spor... ca trebuia sa spal copilu', sa ii dau de cina si sa il culc... sper sa nu se fi suparat
Dana (Boca), ieri v-am vazut in parculetz la plimbare, dar eu tare ma grabeam sa ajung la examen, si nu v-am abordat... dar saptamana viitoare, daca nu intervine ceva, iesim impreuna. lui Alex-frumuselul
Roxana, vreau sa iti trimit un PM. (sper sa il vezi)
Cum zicea Mariana, parca nu stii care dintre fete e mai dragutza si mai "meseriasa"... frumoasa trupa, nu am ce zice
Am o admiratie enorma pentru mamicile cu un copil, dar e infinita pentru cele cu doi sau chiar trei ingerasi!!! Felicitarile mele Tatiana draga, ca ai putere si rabdare sa te descurci aproape singura cu copiii, ceea ce e de admirat. multe si dulci de la noi (fug sa vad pozicile)
Va vine sa credeti ca Stefania mea inca doarme??? uuufff ce bine e daca e liniste...
Va pup si va doresc un week-end frumos si cald
minunea vietii mele
svety spune:
Tatiana, superbi copilasii. Felicitari! Si noi ne-am fi dorit gemeni, dar e bine si cu unul. O sa-i mai fac un fratior (mai incolo). Cum reusesti sa-i alaptezi?
Raluca, asa ce e bine cand doarme dimineata mai mult copchilu'?
Steaua, puiul tau face azi 6 luni, nu? La Multe Lunitze cu drag de la noi.
Roxana, te admir ca faci "bazine" si eu tanjesc de moarte! Dar e cam departe si ce fac cu Dani-mani? Da vine vara si-l iau de manutza si pac la lacurile sarate cu care se faleste Turda. De fapt la Strand, ca tot apa sarata are. Abia astept sa-l bag in apa!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
pufymic spune:
Salut fetelor!
Noa e sigur: mergem miercuri la Cj si venim joi dimineata inapoi....deci nu prea sunt sanse sa ma intelnesc cu vreuna dintre voi.....din pacate!
Avem ceva poze noi pe albumul de pe yahoo dc vreti sa ne vedeti!
Pupici!
Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
baby-boom spune:
Salut!
...ca de obicei mi-a placut la nebunie la intalneala....si am mai stat cu Oana fro' juma de ora-n drum, ca nu ne mai gatam povestile.....si mai stateam, da' era nevoie urgenta de mine acasa!
Sic, sic, sic.....io am vazut pozele gemeneilor miercuri...am si discutat cu fetele la intalnirea juniorilor....
p.s. Tatiana, gemeneii seamana cu fratiorii mei gemeni....si cand pui la socoteala ca unii sunt nascuti pe 9 si altii oe 10....ce mai!!!...la mine s-a uitat toata familia!
Roxa, distractie faina la petrecerea piticilor!
Stanca, mai stau un pic....mai tragem cateva intalniri, sa merg cu plinul facut!
Va pup, gagici
...mi-e nu mi-a placut ce am comandat ieri....nu cva recomand pui Hawaii....bleah.....paprikas de pui cu pretentii de mancare exotica si 2 rondele de ananas frumos plantate-n centru!!!!!
...da' fetele au fost incantate, asa ca Roxu' io zic da, daca mai apuc si io una bucata intalnire la comun!!!....sa gust si io ce paparatzi voi!
Pupici la toata lumea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Stanca, mai stau un pic....mai tragem cateva intalniri, sa merg cu plinul facut!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan