Cluj rulz! - 36
Raspunsuri - Pagina 13
roxana1974 spune:
Stancaaaa!!! Acu vad in catalogu de februarie ca sunt la reducere, pariez ca la ala din martie sunt mai scumpe !!! Vad 2 nuantze (perle bronzante vrei, nu?) si te stiu deschisa la fatza, eu as lua varianta mai deschisa, ce zici? Pretul: 30.97 RON!
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
roxana1974 spune:
Flo, am ascultat melodia, trista intr-adevar...o stiam....
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
baby-boom spune:
Da, Roxa, e trista rau...dar e de departe cea mai de dragoste melodie de pe fata pamantului...ever!!!
.....fotoliul acela care l-am vazut eu intradevar "tinea" copilul in brate..era mai mare...si zici ca Ikea le face???...poi sigur sunt in vitalia....vedem noi, vedem!
Anca, las' ca trec toate...si orice absenta se motiveaza intr-un final! tie si Alessiei
...totusi cred ca merg fara Elsie prin oras, ca ma enerveaza rau fleaska de pe jos....copilul meu merge 100 metri si vrea in brate din varii motive: nu vede bine vitrinele, o sperie nu stiu ce, se plicti, o obosit, etc....si toata ma improaska, nu alta...am patit-o saptamana trecuta, si n-a fost placut....a trebuit s-o luam spre casa....
Pupici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
asi spune:
Roxa daca vii la Mariana adu si catalogul te rog!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
arghirmonica spune:
Va multumesc tare mult de raspunsuri...,de dr Zsigmond Anna stie cineva ceva?
Va pup,Monica
carrie spune:
da, stiu eu Monica si e singurul medic pe care chiar nu-l recomand,nu vreau sa intru in detalii decat daca vrei tu si pe PM dar stiu vreo 3 cazuri in care a facut erori grave(unul e mama mea)
Flo vreau si io melodia ceea
pupici
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
asi spune:
quote:
Originally posted by arghirmonica
Va multumesc tare mult de raspunsuri...,de dr Zsigmond Anna stie cineva ceva?
Va pup,Monica
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU te duce la ea!
Riscurile sunt mari!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Cristiana, ti-am trimis si tie melodia prin e-mail!!!
...pupici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
ancuzza spune:
no ca m-am enervat! pana ieri am tot bodoganit ca nu platesc astia indemnizatia aia!!! acu au platit-o ....adica tre sa umblu pe la posta sa-mi iau banii !!! ca nu stiu dupa ce am mai scris contu cela daca tot nu-i baga unde trebe! imi vine sa
flo, ce melodie ca mi-s curioasa rau!!!!!!!!!!!!!!!!???????????
olim spune:
Salutare fetelor.
Va scriu dela Mures.Sper sa ajung pe mainela intalnirea cu voi ca tareimi sunteti dragi.
Nu am timp sa va scriu ca sunt tare ocupata pe aici, dar sper sa vorbim maine mai multe.
Va pup pe toate.