Cluj rulz! - 36

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dragutzelor si Happy Valentine!!

eu am avut o zi horror ieri la job, cu meciuri si tensiune.cred ca sunt f sensibila, ma framanta plecarea lui Mihai, stress la job...da azi sunt deja mai bine, o seara la sotz in brate face minuni.

Mariana venim si noi mune, te rog sa-mi trimiti adresa.si voiam sa-ti amintesc de poze, sa nu ma uiti.

Monica, nu stiu cu cine ai avut experienta neplacuta la Gine1.eu prefer acest spital pentru ca lasa sotii la nastere cu tine.eu am nascut cu dr Muresan, suntem prieteni, si sunt f multumita de el.

vapup, ca nu mai poci sta

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

fetele, va scriu de la servici!

am putin timp liber si pot sa intru si eu pe DC...
va invidiez pt iesirea de la Agape! ma straduiesc sa ma alatur si eu trupei, cand mai iesiti.

Mariana, vrem si noi in vizita, miercuri. astept adresa ta, te rog, pe mail: machetutza@yahoo.com sau mess, cu id: machetutza.

Ralumes - ne vedem la Mariana? abia astept sa o vad pe Stefi.

aaah!, cu asta trebuia sa incep: Happy, happy Valentine's!!
sa fiti iubite la nesfarsit!!!! ce cadouri ati primit de la sotiori/iubiti??

pupici

Simona , mama lui Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salutare gasca!!!

Azi cred ca dau o raita prin oras cu bebina...sa ne scaldam ochii!!!!

Sa va zic ce-am patit: cand ne-am trezit Elise a insfacat forfecutza dansei pt. unghii si s-a tot jucat cu ea...io insistam calm sa-mi predea obiectul, ea nu, nu si nu....si n-am insistat foarte furtunos de frica unei crize "troppo matinale"....si asa mi-a trebuit, ca s-a gandit fiica sa-mi remodeleze bicepsul mainii stangi....si puf, m-a taiat sanatos...pana-n muschi a taiat barbara....numai asta imi mai lipsea...
...bine ca nu doare, da' absolut deloc, ca altfel.....
....urata treaba!

Voi, ce mai faceti?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau fetelor!

Aleg sa-mi petrec pauza de masa pe DC, c-o mana mananc si cu un a scriu , din pacate, din lipsa de rabdare, mananc haotic si cu pofta...

De data asta sincer recunosc ca ma asteptam la mai multa "actiune".

Flo, musai sa-mi trimiti melodia aia, dar intra mai usor pe mail, asa ca te rog mult trimit-e-o pe yahoo mail, la aceeasi adresa cu cea a ID-ului meu! Aseara am vrut sa intru pe ym insa am vorbit la tel peste o ora, timp in care Vic mi-a inkis computerul .

Mariana, cred ca azi totusi ajung la studio sa scot pozele! Ma anunt si eu pe lista cu invitatii :) pe maine. Abia astept!!!

Gagici, am fost la Selgross si: am vazut niste caluti absolut mortali, bestiali, dar scumpi si acum nu am fost pregatita sa-i iau lui Serban calutul ala, desi pentru el m-am dus, targhetata . Oricum, l-am fericit, am gasit carucior cum are Razvan al Stancai si i-am luat... sa vedeti cat e de haios, cum il plimba pe bb Oak, broasca lui verde, prin casa, e delicios!!!
Am mai vazut si o masinuta, cu acumuatori, ma refer la masinuta in care se baga copilul si merge , dar nu prin casa ca n-are loc, dar e extraordinara...si scumpa...AAAA si fotolii in forma de animale! Exista.

Flooo, fotoliul ala din Italia pe care l-ai vazut tu e de la Magazinul Ikeea!!!! Ikeea e in Budapesta si la Viena...si sigur, in Italia!
fetelor, revin....

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

HAPPY VALENTINE!

sper sa aveti parte de o zi fericita

pt. arghirmonica eu am nascut la Stanca la prof. Diculescu dar am mai mers la dr. Radu Ganea care are cabinet impreuna cu Pop Alin un medic ginecolog f. bun nr. tel.430.990 str. Cosbuc nr.8 ei nu sunt nici de la Gine1 nici de la Stanca dar merg unde clienta ii cheama.....iti doresc succes

vroiam sa va zic fetelor ...care nu ati fost multumite de Agape...dar poate stiati ca este si restaurant cu specific romanesc sau ardelean...CASA ARDELEANA in Sora la subsol...atmosfera rustica...mancaruri f. bune (va recomand "prajitura bunicii" la desert)...preturi bune, etc.
sincer mie imi plac mult mancarurile de la Agape...dar servirea lasa de dorit cateodata sau de cele mai multe ori

va doresc o zi excelenta

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Erika, la cate am vazut la Agape pe meniul ala si vreau sa incerc, sincer, nu ma mai intereseaza servirea, deocamdata ...
Apropos, Casa Ardeleana e mai scumpa

Serbanica talharica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Roxa mama, am trimis melodia!!!!

Erika, doar mie nu mi-a placut mancarea....da' si eu mai vreau sa incerc alte feluri!!!

ce funny ca noi mergem la agape si tu ne recomanzi casa ardeleana...mortal!!!!

Va pupam!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

fetelor, nu stiu cum se face da' n-am imbold sa fac nika!!!
sed si ma uit la ale cum se joaca..ma mai trage ea de pantaloni si ma mai mobilizez sa una alta.... ca sa nu mai vb ca pe dc ma declar absenta nemotivata! no, sper sa-mi treaca!

mariana, multam ...gasit-am pozele...strig io dupa tine pt. detalii, ok?

tatiana, am uitat sa-ti zic...nu-s la dr. nitu ci la horvath. presteaza amandoua pe galaxiei...mai multe despre nitu nu stiu...

am reusit sa scapam de raceala...era si cazul! acu is io la rand, adecalea ma doare gatul de vrei 2 zile da' ma fac ca ploua!

roxa, ce fotolii? ala cu cap de vaca? oare-s comode? adica mi se parea ca vaca, mai exact capul dansei, vine undeva pe la spatele pruncului... l-ai incercat?...ma rog, nu tu :))

......si pt. arghirmonica...si io tot cu dicu votez :)...il gasesti si la cab. lui cezarin todea, dar numai marti...

va si sa aveti o intalnire super!

Mergi la inceput

Ancuzza, vorbesc de fotolii cum are Razvanel al Stancai, eu am vazut ursuleti si tigri, da capul e cam pe la spatele copilului, dar eu l-am incercat si pare comod. Cele de la Ikeea cica sunt mai mari, si cuprind copilul cu totul, deci ca si cum animalul ar tine copilul in brate.

arghirmonica, io am votat cu conferentiarul Mihu de la Stanca, dar mai sunt si alti medici buni la Stanca, cum ar fi doctorita Fulga, dr. Cezarin Todea...

Serbanica talharica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Stanca, mi-am amintit ca io nu-s asa un distribuitor bun, asa ca daca nu stii nuanta, habar nu am cum facem ca io n-am mostre de pudra de fapt n-am mostre pt nimic...si da, astia de la depozit is destul de naspa, ca nu au nimic pe stoc...

va las, revin...

Serbanica talharica

Nu trebe mostre ci doar un catalog ca pe net nu imi arara culorile.
Daca vad poza stiu ce vreau.

Anca mi-a fost dor de tine!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput