Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107
Raspunsuri - Pagina 10

Amely spune:
Vin si eu cu un zambet maaare printre voi si va pup dulce, ca tare imi sunteti dragi! Sunt happy ca am terminat cu examenele! Asa ca se pare ca suntem trei fericite: eu, Motzu si Liana. Felicitari, dragi "colege de suferinta", asa-i ca e dulce libertatea? Yuuupiiii, hai la joc, cartile pe foc!
Na, ca o louai razna!
Ce vroiam sa va zic este ca va doresc tuturor o Duminica minunata, mai ales ca Valentine's Day se apropie.... Apropo, le-ati pregatit vreo surpriza sotilor? Ca io-s cam in pana de idei!
Oana si Avalon, imi sunteti dragi amandoua si vreau sa va zic un singur lucru: nu uitati ca suntem in aceeasi tabara, iar daca nu ne ajutam noi, indiferent ca e vorba despre cuvant sau fapta, atunci scopul nu mai e atins, si e pacat... Sunteti prea inteligente ca sa fie nevoie sa zic mai mult. Doar atat pot sa mai fac: si sa astept sa iasa soarele... Am rabdare.
Va sarut pe toate si nu uitati: iubiti-va ca in prima zi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
ete ca ma treziii
la botez a fost beton
asi tot ce se poate...probabil era in perioada cand inca nu purtam ochelari
motule.Amely o punem de petrecere?????
"Nimic nu-i imposibil!"

bubulina1 spune:
hello, vad ca ati plecat cu toate sa petreceti!
Felicitari Amely si Liana pentru examene!
Eu am fost vineri la eco si mi-a gasit pe partea cu trompa buna un folicul de 21 si endo de 8.1. Cum vi se par valorile?
Mi-a zis ca daca nu raman intr-o luna sau 2 ma asteapta laparo
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Amely spune:
Felicitari Bubulina, valorile mi se par excelente, daca ati prestat cum v-a zis cred ca sunt toate sansele sa nu ajungi la laparo (cu totul ca nu ai a te teme nici de asta, zic eu). Multa bafta luna asta si tinem pumnii sa apara II!
Olteanco, eu sunt aici, dar nu pt. mult timp. Asa daca mai esti prin zona, da un buzz!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

stuart spune:
,
Mai intai vreau sa felicit fetele ce-au terminat pe moment cu scoala: Amely, Liana si Motzu. Vacanta placuta!!!!!!
Bubulina si Kitta, mult succes luna asta si peste max. 2 saptamani sa auzim vesti bune!
Stu

Liana30 spune:
ete ca dau...Buzzzzz!!!!
Buzzzzz!!!!...Buzzzz!!!!!!
fugisiiii???????
bubulinooooooo..bravos muica...ai valori de trecut la panou..io tin pumniii ..
stuart
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Amely apropo...stii ce i'am pregatit io lu grasu??
sa zic? sa nu zic?
hai ca zic
una bucatura tare bunaaaaaaa....e bucatura de drak
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Buna seara la toata lumea,si multi pupici.Amely,feicitari pt examene.Liana ,si tie la fel
.
bubulina,multa bafta si noroc la...

melutzica spune:
Amely,eu la al meu sotior l-am invitat la cina in oras si apoi avem mareeeeeee treabaaaaaaaa ca sunt fix in perioada de maxima ovulatie.